Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Troli Rapala »

stomanco написа:
Гаранция 100 кила риба у водата и то плуваща, са поне 5-6 пъти по-малко :wink:
А и до колкото си спомням вицеадмирал М.Г. беше споменал, че за 100 кила сом ти стига линия, с която можеш да повдигнеш 6-7 кила на сухо :idea: По-старите да ме поправят, ако бъркам.
Не бъркаш,а и това се знае по цял свят и се използува успешно,само не и у нас! :cry: А и М.Г. го е знаел не само от собствен опит и наблюдения,а и защото е чел много,интересувал се е по проблематиката! :idea: И не само много е прочел и преживял,но е имал и доблеста да го сподели в Риболовни Статии,а всички знаем че за това си требва пипе и малко хора го могат! :wink: Ице,щом не е записано в 11-сете точки:ГРЕБЛА,значи си ги забравил и не се оправдавай-ВИНОВЕН СИ,а докажи обратното! :mrgreen: Спасителната жилетка също е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН атрибут за у лодката,а още повече нощем пък ти и нея я ЗАБРАВИ! :cry: :shock: Та излез пред строя и направи 100лицеви за наказание,докато не те хване дозата Билоба! :rolleyes:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

stomanco написа: ...Гаранция 100 кила риба у водата и то плуваща, са поне 5-6 пъти по-малко :wink:
А и до колкото си спомням вицеадмирал М.Г. беше споменал, че за 100 кила сом ти стига линия, с която можеш да повдигнеш 6-7 кила на сухо :idea: По-старите да ме поправят, ако бъркам.
За 100 кила не плуваща, колко и е гаранцията... :mrgreen: :lol: Ми ловете с корди за по 7 кила, а тогава питайте М.Г. що е използвал 1 мм влакно. :wink: Но живите поне ще ви отговорят. А те само двама отдолу и ползват, колкото трябва.., за една пералня... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Не стига това ама М.Г. е описал, как на П.Ж.А. сом му е отворил кука "Мустак".. :lol: . май се казваше "Мустанг" :lol: .. 8/0 , която е дебела поне 2 мм. Ей тази кука държи поне 30 кила от лежанка.. :lol: .
Питай и Емо83, как се е разделил с 1 мм монофолиментус. :lol: ,..на залез,...без изгрев... :lol:
Кой друг да питаме-Я кажи.. :lol:
Бях писал някъде, че сом 100 кила има удар, като на Майк Тайсън...-да не си му на гюмето... :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=ImxUpS1UseA" onclick="window.open(this.href);return false;
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

:D след Тайсана и Опасен чар и Боговете сигурно са полудели и Усещане..за риба(жена) :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

:wink: :lol: Всеки му своето!

Видяхте ли клипа. Шампионите така мачкат. Яко!
Гледал съм на времето Мохамед Али (Касиус Клей) и Джордж Форман, ...и Тайсън...
Ама такова мачкане, като в риболова на Голям Сом не бях гледал още... :lol:
Казва се Краси112... :lol:
Та кой да питам още, че не разбрах... :lol:
Живеете е измислени филми с измислени сценарии, дето писа един за мен, ама разликата е там, че аз поне нямам претенции..., а тези които имат, пък нямат покритие..... :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа: Живеете е измислени филми с измислени сценарии, дето писа един за мен, ама разликата е там, че аз поне нямам претенции..., а тези които имат, пък нямат покритие..... :lol:
Надявам се,че това си го написал за себе си,а не си визирал "примерно Троли"! :wink: Защото казаното важи на 100% за теб,а не за мен! 8) Ако искаш звънни на първия по твоята класация,па го питай кой е без покритие и кой не!Моите претенции в риболова е поне да не съм Лицемер и да играя честно!А ти щом сваляш шапка и верваш на "интелигентните" Лицемери дет ти биха шута,че им каза истината в очите къде,как и кога НЕ Е ЧЕСТНО да си пробутват колците за домати,значи зле съм те преценил като бъдещ Класик! :cry: Вярвай в митовете и легендите на лъжливите овчарчета,аз поне си имам собствен път и не слушкам Глупците на сляпо!Щот и аз първия път бех с Гега за Домати по препоръка на измислен капацитет,ма отдавна съм му отебал съветите и колците,па се справям Достойно и Сам със сомовете!Аре,чао!Мислех,че си по-така,ма май не било те така и пак си убих деня напразно.....! :cry: "Много баби,келяво дете"! :mrgreen: Ако не го разбираш,ще ти го преведа! :cry:
Последно промяна от Troli Rapala на Съб Фев 15, 2014 6:33 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа: Бях писал някъде, че сом 100 кила има удар, като на Майк Тайсън...-да не си му на гюмето... :lol:
Щом казваш,сигурно си хванал поне стотина за да стигнеш до този извод! :mrgreen: :axe:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И запомнете,че използуването на тези канджи е БРАКОНИЕРСКО а също и оригинала от който е копирано-Съветски Харпун!В Русия харпунджийството е разрешено в сладководните водоеми,но във България е Забранено! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Изображение

Изображение

"Изобретателите" нали са много "интелигентни",та не са се сетили кое е БРАКОНИЕРСКО и кое НЕ! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Очаквам тишина,че не им е изгодно! :mrgreen: :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Да живее Кеча и Резила! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Пак си в тъча... :lol:
Когато пиша за теб се обръщам поне с пряка реч... :wink:
Това беше към този, който ти улови сома и към тези, които са писали на края на другата ми тема и не ми позволиха да им отговоря. Те са го разбрали поне за разлика от теб... :lol: . Прочети там последните излияния за "филмите" и ще разбереш, че света не се върти само около теб.. :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Знам всичко,но виж този такъм на 150години предложен директно от Сабанеев=Класика + Още нещо! :wink: Според мен всеки,който се придържа максимално към Класиката е най-близо до ....! :idea: Екстаз или Свършване нема значение,ефекта е същия!Само се опитвам да обясня нещата,а Класацията ми е на втори план,следователно признавам,че света не се върти около мен! :wink: За мен е по-важна собствената Класация,но това не значи,че нема да ги треснем и тримата от твоята Класация на Класиците,ако имам случайно Важна среща с когото требва! :oops: При "случайна" среща със 113-кила нема да има късане,Вервай ми като на куче от улицата! :idea: :drinkers: Нека ми виси три дена в нищото,па да видим на кой му е по-здрава нервната система! :rolleyes: Колко перални ми минаха през ръцете,та некво соме ли нема да дигнем! :mrgreen:"Немедленной подсечки"! :idea: :mrgreen:

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Голям е Сабанеев, това е настолното четиво на Н.Г. ама той като ми разправя, аз се държа малко пренебрежително, което не е много учтиво от моя страна. Направи ми впечатление, че той ми цитира неща, на които аз не съм обърнал внимание. Но и аз му цитирах неща, които той не помни ... :wink:
Н.Г.
Сабанеев казва:- сома взима най-много рано сутрин и надвечер.
питам го и 'кво: :lol:
- Не е вярно за нас, макар и да съм го хващал и в тези часове..ама по рядко. :lol:
Сиреч двойкаджиите се успиваме за изпит... :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Не съм сигурен,че Сабанеев е казал точно това,а съм го чел 5-6пъти и винаги намирам нещо ново,което ми е убягнало! :oops: За Сутрините съм съгласен със заключението на Н.Г.,но за Вечерите аре моля-моля! :wink: :mrgreen: Съсредоточи се в снимката,не говорехте ли с Диман за утежнение,което да е разлято по дължина или да стои на куката? :roll: :wink:
Последно промяна от Troli Rapala на Съб Фев 15, 2014 7:31 pm, променено общо 1 път.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Troli Rapala написа:....:"Немедленной подсечки"!.....
Ще ме скъсаш от смях.. :lol: ., говориш, като сомаджийски шпионин от НКВД.. :lol: .., сега го прочетох по обстойно, щото трябваше да обръщам едни свински уши.. :lol:

Сомаджийски виц..

Не ме кефи много мисълта да съм шампион, че някой да вземе да ми отхапе ушото в третият рунд... :lol:
Като видях "Динозавъра" как отхапа ушото на Холифийлд- много не ми се иска да бъда такъв.. :lol: .. и че някой ще ми диша във врата си е башка .. :lol: .....ама какво да правиш-съдба... :lol: , вчера се взех 4-и свински уши, за да бъда по-курназ... :lol:

Точка. :lol: .Не е радио..
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Troli Rapala написа:Не съм сигурен,че Сабанеев е казал точно това,а съм го чел 5-6пъти и винаги намирам нещо ново,което ми е убягнало! :oops: За Сутрините съм съгласен със заключението на Н.Г.,но за Вечерите аре моля-моля! :wink: :mrgreen: Съсредоточи се в снимката,не говорехте ли с Диман за утежнение,което да е разлято по дължина или да стои на куката? :roll: :wink:
Разговора спря до там. Аз писах само как е при Н.Г. но явно от Сабанеев е повлиян. Трябва да го питам. Като ми заговори за него и нямам ищах да го изслушам. Казах му, тоя съм го чел, кажи нещо от теб...и веднага една благородна усмивка му цъфва на лицето.. :D - Тракиец, кво да го правиш, като мен. :mrgreen: :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”