Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Сафрид 2014
Кажи бройките бре....ARMANIO написа: По-време и след снощната буря в Бургас си надърпахме малко рибоци на Германката, където не бе капнало и капка дъжд
Тъй малко ми се чини на фотката.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- atillas
- ще става разбирач
малко закъсняло инфо без снимки
във вторник бях на тюленово
от 16 до 20.30 часа имам около 3 кг ,бяхме около 5-6 човека някои останаха за нощен ама аз си тръгнах че бях каталясал
във вторник бях на тюленово
от 16 до 20.30 часа имам около 3 кг ,бяхме около 5-6 човека някои останаха за нощен ама аз си тръгнах че бях каталясал
- germana74
- ще става разбирач
ARMANIO написа:
По-време и след снощната буря в Бургас си надърпахме малко рибоци на Германката, където не бе капнало и капка дъжд

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
На МВР-то на Константин и Елена давало преди няколко дни, някой да има инфо?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Дааа много и йедру,това преди няколко дни.bantumi написа:На МВР-то на Константин и Елена давало преди няколко дни, някой да има инфо?

-
- вече хвърля и на тежко
как ловите в тея бури бе хора , мен ме е страх да разпъна гръмоотвода на буната ....
- orion30
- разбира нещата
Днес на траката класическо капо. Лодките и те. Един пич ги гледа с бинокъл. Сафрид няма.
- smel1968
- ще става разбирач
Не бяхме капо-поне 2 килограма с лодата между Траката и Рубин-даже около 12.30 излязохме на буната на Траката да си купим кафе.Имаше 4-5 човека,но хвърляха на бомбарда от буната.orion30 написа:Днес на траката класическо капо. Лодките и те. Един пич ги гледа с бинокъл. Сафрид няма.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- zxzx
- научил се да хвърля
На Германката само делфини и един колега който взе около 10 сафрида
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аз вчера дръпнах малко . Румбата от Бургас -Краставицата ми даде едни нови ламенца .Добре се представиха .Мерси ,Рубма !!! Голяч пич си .Шапка ти свалям ,ти знаеш защо!!!
В повечето случаи съм казвал ,че чепаретата нямат кой знае какво значение ,но вчера определено рибата избираше и то МНОГО. Мислех пак да покажа с какво лових ,но се получава малко САМОРЕКЛАМА . А аз не си падам по тия неща.Аман от рибари и майстори само на приказки.
Сафрида го лових на Тюленово ,забравих да кажа.Успех на всички. 

В повечето случаи съм казвал ,че чепаретата нямат кой знае какво значение ,но вчера определено рибата избираше и то МНОГО. Мислех пак да покажа с какво лових ,но се получава малко САМОРЕКЛАМА . А аз не си падам по тия неща.Аман от рибари и майстори само на приказки.

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Да бе да, оди ги разправяй на некой другДядо Иван написа:... чепаретата нямат кой знае какво значение.....

п.п. И пак ти казвам - освен оченцата започни да правиш и ръчички, барем куките сами да хващат рибите

- zxzx
- научил се да хвърля
То голям смях взе да става от година на година с тоя сафрид то не са ламета месени очи с черна зеница
и тн.
остава догодина и свирка да иска му правим,сори аз ме мога да съм такъв педантик

остава догодина и свирка да иска му правим,сори аз ме мога да съм такъв педантик
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Това по скоро звучи подигравателно отколкото да е реклама (поне за мен така звучи)ARMANIO написа:п.п. И пак ти казвам - освен оченцата започни да правиш и ръчички, барем куките сами да хващат рибите![]()
![]()
![]()
![]()
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- новобранец
Вчера на Агалина валат
- radoadvokat
- ще става разбирач
Дядо, те така се смееха на едни златни куки с оченца като влизах миналата седмица, ама моя малкия като ги задърпа по пет шест рибета на всяко хвърляне почнаха да се чешат дет не ги сърби да му викат "да не паднеш от лодката"Дядо Иван написа:Аз вчера дръпнах малко . Румбата от Бургас -Краставицата ми даде едни нови ламенца .Добре се представиха .Мерси ,Рубма !!! Голяч пич си .Шапка ти свалям ,ти знаеш защо!!!![]()
![]()
В повечето случаи съм казвал ,че чепаретата нямат кой знае какво значение ,но вчера определено рибата избираше и то МНОГО. Мислех пак да покажа с какво лових ,но се получава малко САМОРЕКЛАМА . А аз не си падам по тия неща.Аман от рибари и майстори само на приказки.Сафрида го лових на Тюленово ,забравих да кажа.Успех на всички.

Поздрав, Радо