Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

БГ воблероконструктори
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: БГ воблероконструктори
Като матерял за лопатката плътен поликарбонат (лексан) или модерният напоследък стъклотекстолит. Лепило- двуконпонентният поксипол(прозрачният) ще свърши работа.Don4o_62 написа:Бобо,кажи и ти с какво да го направя,че воблера найстина е вървежен и 90 пр. се хващат все на него,
да поясна,ръчно изработен е от човек дето правеше абсолютно всички модели но вече не се занимава и даже координатите не му знам
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Pol Geti написа:Здравейте, маниаци. Здравей и на теб бобопелчо. Нищо лично..........

По въпроса с нашия общ приятел - смятам че е плагиат който произвежда грозни воблери които при определени условия ловят риба. Това е моето мнение по въпроса, а това тук е форум и всеки има право на такова. Ако имаш някакви конкретни доводи срещу моята теза ще се радвам да ги споделиш, но не и да ми обясняваш кой какъв е и да ми казваш какво да правя.
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
- къца - кълве
- сериозен играч
От предишните постове до тук разбирам, че си в пенсионна възраст,
Според мен е младеж с инвалидна пенсия. Не се занимавай повече с този „човек” , той няма да се спре.
Според мен е младеж с инвалидна пенсия. Не се занимавай повече с този „човек” , той няма да се спре.

И на теб на ти се получава с гадаенето, както и с цитатите( за кой ли път а тъкмо се беше по- научил):D Само да напомня че темата е БГ воблероконструктори - така че по съществокъца - кълве написа: Според мен е младеж с инвалидна пенсия. Не се занимавай повече с този „човек” , той няма да се спре.

- къца - кълве
- сериозен играч
bobopeli написа:къца - кълве написа: - така че по същество
Не можах да разбера защо ти трябваше да ме цитираш, ама станалото станалокъца - кълве написа:bobopeli написа:

Нищо съществено не се вижда. Не знам доколко вкарването на ромски етно мотови с този брокат е добър маркетингов ход. Може да наяечеш тази разцветка Gypsy bream

- къца - кълве
- сериозен играч
Преведи ми тази дума от цигански.bobopeli написа:Не можах да разбера защо ти трябваше да ме цитираш, ама станалото станалокъца - кълве написа:bobopeli написа:
наяечеш Gypsy bream

къца - кълве написа: Преведи ми тази дума от цигански.Цитирах те, защото те послушах, да се придържам към темата.
Едно моля можеше да сложиш поне

- къца - кълве
- сериозен играч
Много си умен, но трябва много да ти се обяснява.къца - кълве написа:]bobopeli написа:наяечешкъца - кълве написа:

Преведи ми тази дума. Ако ти изпращам всичко, което ловят моите клиенти, няма да ми остане време да правя воблери.
къца - кълве написа:
Много си умен.........
Благодаря! Техническа грешка, от телефон пиша понякога.
- къца - кълве
- сериозен играч
Човешко е да се греши, човешко е да се прощава ! Не е хубаво, каквото правиш ти !bobopeli написа:къца - кълве написа:
Благодаря! Техническа грешка, от телефон пиша понякога.
Разбира се че не е хубаво, но някой и тая работа трябва да върши. Преди малко разкарах от Янтра един индивид решил да си си пръжне дребни кленчета, не беше приятно,но човек трябва да отстоява убежденията си.къца - кълве написа: Човешко е да се греши, човешко е да се прощава ! Не е хубаво, каквото правиш ти !
Почнал си да правиш воблери-добре. Хвърли усилията си подобрявянето на воблерите не в недодялана реклама на на досега произведеното.Ако воблеростроенето е стълба още си на първото стъпало,може да си останеш и на него, може и да тръгнеш нагоре , а и пътя назад е кратък.
- къца - кълве
- сериозен играч
Ти си„герой”.bobopeli написа:къца - кълве написа:
Преди малко разкарах от Янтра един индивид решил да си си пръжне дребни кленчета,
Почнал си да правиш воблери-добре. Хвърли усилията си подобрявянето на воблерите .

Според мнението на 4 - 5 хиляди човека моите воблери са на много високо ниво. Твоето мнение няма стойност, също като теб.
къца - кълве написа:Твоето мнение няма стойност, също като теб.

- Don4o_62
- учете се от него
Къци,може ли едно питане...има ли значение какъв цвят да бъде лопатката,масовите са прозрачни,ако са тъмни,дали ще повлияе визуално на рибите,говорим за дълбокогазещи, където след 5 - я метър и надолу,става тъмно, та си мисля,рибите едва ли ще различат какъв цвят е лопатката 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти