Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2015
със сигорност е чернокоп,а за тапата от близо 10тина.години не съм виждал в нашия тараф някой да я ползва,явно при вас традициите се спазватshturetc написа:За себе си съм убеден,че атаката не е била на зарган,а именно на чернокоп!stanevJR написа:Един ден хвърляйки за зарган, хванах една атерина на бомбардата и я закачих на куката за чернокоп. Не след дълго имах удар и след като извадих въдицата, главата я нямаше. Куката му дойде голяма на заргана и нормално, очаквайки чернокопска атака на нея.
Заргани са ми мъкнали атерината(и тапата) по 30-40 метра и....са се отказвали от нагълтване на стръвта.Атерината е мъртва или с последни признаци на живот,силно ожулена,понякога със свалени хрилни капаци,но никога не липсва каквато и да е част от нея.Да отнесе главата го може само зъбатия ни любимец-чернокопа.
Днес минах само на разходка към Моста.Зарганите все още ги няма.Една приятелка е взела 3 сутринта на бомбарда и туй -то![]()
Утре може пак да сторя "един работен ден" с тапите

- shturetc
- ще става разбирач
ianimar,традициите трябва да се спазват
а и бургаския мост е съоръжение,предоставящо перфектна възможност за плувкарски риболов--денем на зарган,нощем-на чернокопи/лефери и на сафрид(в преЖни години-тази година отсъства напълно този рибок).
Абе живи,здрави и луди да сме!
туй последнто наздраве е... за рибите...и за честите им,спортни победи над нас--пишман-рибарите
Е,понякога(рядко) и ниЙ сме победители в това извечно съревнование 

Абе живи,здрави и луди да сме!

туй последнто наздраве е... за рибите...и за честите им,спортни победи над нас--пишман-рибарите

Два дни на Балчик много слабо....
Ако трябва за статистиката.
Неделя Тюленово има риба, не много големи обаче.
Ной (Кабакум) Много хора, няма места, бой за места. Едни хвърлят от бунта към брега, други от пясъка към буната. Един ентусиаст странично на всички. Риба горе долу добре.
Понеделник: Ной. Местя няма, риба много и на буната и на плочата. Надвечер е тръгнала на всяко хвърляне.
Вторник: Ной, почти нищо.
Сряда: Ной, аз нито удар, видях само една единствена заргана- дежурната, преместих се на буните във Варна нищо на 4 та нищо на 3 та. На 3 та видях да изкарат една зарганка. Времето пъти по-добре от това на Ной.
Звъняхме по телефони на всички познати в района северно от Варна и поне те нямаха риби. За това и написах, че на север я няма.
Надявам се да е полезно.
Дали просто е влязла на вътре или тръгнала на някъде, е друга работа.
Ной (Кабакум) Много хора, няма места, бой за места. Едни хвърлят от бунта към брега, други от пясъка към буната. Един ентусиаст странично на всички. Риба горе долу добре.
Понеделник: Ной. Местя няма, риба много и на буната и на плочата. Надвечер е тръгнала на всяко хвърляне.
Сряда: Ной, аз нито удар, видях само една единствена заргана- дежурната, преместих се на буните във Варна нищо на 4 та нищо на 3 та. На 3 та видях да изкарат една зарганка. Времето пъти по-добре от това на Ной.
Звъняхме по телефони на всички познати в района северно от Варна и поне те нямаха риби. За това и написах, че на север я няма.
Надявам се да е полезно.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
- sardina
- научил се да хвърля
[!Резултата е 137 броя
Има и риби,които отиват над 60 см.!Ето една снемка от мен ![/quote]
Браво колега! Страхотен резултат.

Браво колега! Страхотен резултат.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Вторник:следобед 7 бр,малки като размер за сезона,2-ра бунаmiroki написа:Ако трябва за статистиката.
Надявам се да е полезно.
Сряда:следобед,Балчик,5-10 броя средно,някой с повече,прилични като размер,времето идеално
днеска малко подухваше че се понавряхме в Бургаския залив и освен платерината изкочи и ей тоя звяр 220гр. ей ся го теглих иначе слабо като цяло навсякъде и на Созопол имаше проба и на малката Агалина няма или даваше по 1-2 бр на около 30мин.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Днес на вълнолома три броя 

Изглежда мача е към края си.
-
- разбира нещата
Да се надяваме да се стигне до продължения!lefera1 написа:Изглежда мача е към края си.

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
-
- новобранец
Сутринта на Фичоза,после на канала и на буните,Казашко,гребната база Голямо Капо!Вълна и вятър много морето е боза!
Днес на Маслен нос 10 заргана времето приказка рибата я няма.
Вчера НОИ, пред корабчето, на Слънчев ден народ, като едно време на 9-ти манифестацията. Риби най много са се взели по средата на НОИ, до към 11, на момемти на всяко хвърляне, след това единични.
-
- разбира нещата
Има ли улов на вълнолома и по буните?
Времето ми е ограничено и затова питам къде да се позиционирам.
Времето ми е ограничено и затова питам къде да се позиционирам.
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
-
- новобранец
Тази сутрин на 4 буна за 1 час - 1 риба