Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2016-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2016-сафрид
Като се вгледам, ...ооо...да!!,Втората риба на трета кука е с наранена хрилна перка!Може би защото е женска?!?! Нееее , това е защото флуоро карбона или от неправилен номер ,,Ювела,,!?......Сори , но затова много мои познати спряха да споделят в този форум.........наслука на въдичарите и успех на IP -риболовците!!!
- modimitrov
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги, yavor_fish и lozzy.68 не мога да разбера в какво ме обвинявате?
Критика търпя и съвети приемам! Коментарите ви са обвинения за Монтаж? Лъжа за риболова? За какво ?
Дайте направо, стига обиколки ....."втората риба,.... третата кука,..... IP-риболовците!!!"
Критика търпя и съвети приемам! Коментарите ви са обвинения за Монтаж? Лъжа за риболова? За какво ?
Дайте направо, стига обиколки ....."втората риба,.... третата кука,..... IP-риболовците!!!"
Лодката е най-бавното и най-скъпото превозно средство с което пътуваш от точка А до точка Б, без да имаш работа.
-
- новобранец
Тука някакви драми се заформят. 
Аз се зарадвах, че вече се навъртат прилични чернокопи...Но кой както разбрал... Всъщност май един колега разбра и се опита да обясни

Аз се зарадвах, че вече се навъртат прилични чернокопи...Но кой както разбрал... Всъщност май един колега разбра и се опита да обясни

- modimitrov
- новобранец
- Обратна връзка:
[quote="yavor_fish"]Тука някакви драми се заформят. 
При мен драма няма!
Незнам как разбра и видя на отделената снимка, че е чернокоп, но освен 5бр тенекийки нямам една изядена кука.
Ако имаше такъв щеше да си покаже!

При мен драма няма!
Незнам как разбра и видя на отделената снимка, че е чернокоп, но освен 5бр тенекийки нямам една изядена кука.
Ако имаше такъв щеше да си покаже!
Лодката е най-бавното и най-скъпото превозно средство с което пътуваш от точка А до точка Б, без да имаш работа.
На снимката освен 3-4 сафрида на чепарето се вижда на заден план и един чернокоп да плува долу вдясно.
- modimitrov
- новобранец
- Обратна връзка:
yavor_fis, дааа!!!! Признавам наблюдателноста ти!
Ама, що не се изказваш като хората? След един час преглед на клипа видях какво виждаш.
Определено ме нахъса да измисля как да вържа gopro-то за чепарето да снима на дъното как се кичат и какво обикаля наоколо
Само да падне този вятър и съм вътре за нови
(снимки)
Ама, що не се изказваш като хората? След един час преглед на клипа видях какво виждаш.

Определено ме нахъса да измисля как да вържа gopro-то за чепарето да снима на дъното как се кичат и какво обикаля наоколо

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- новобранец
Че съм лаконичен, лаконичен съм. Ама тази снимка я има във вторият ми пост по темата (в случая - скрийншот от Ютуб с по-лошо качество, но и там се вижда достатъчно добре).
За Gopro-то не те съветвам да го пускаш с чепарето долу. Трябва ти човек, желателно е да знае как да не плаши рибата. И да може да се гмурка на тези дълбочини, разбира се. А какво обикаля долу се вижда прекрасно и на екрана на сонара.
Спирам да пиша тук, и без това темата е за сафрида. Скоро се надявам да има такава и за чернокопа.
За Gopro-то не те съветвам да го пускаш с чепарето долу. Трябва ти човек, желателно е да знае как да не плаши рибата. И да може да се гмурка на тези дълбочини, разбира се. А какво обикаля долу се вижда прекрасно и на екрана на сонара.

Спирам да пиша тук, и без това темата е за сафрида. Скоро се надявам да има такава и за чернокопа.
Вече писах в друга тема.Варненският залив бъка от ламаринки и подрастващи чернокопчета.Най големите са с дължина 10 сантиметра от муцуната до чатала.Измерено.
тези ги наричаме 'бръснарски ножчета'лимец написа:Най големите са с дължина 10 сантиметра от муцуната до чатала.Измерено.

До края на месеца ще започнат да хващат окото!
- nabor4eto
- ще става разбирач
Колеги, някаква информация за Болата имате ли?...че смятам да влизам Понеделник или Вторник и незнам във Варна ли да вляза или да бягам на горе
Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

Днес пред Маслен нос и Мириус флотилията бе внушителна!Ще сподели ли някой колега, за какво става дума,за което Благодаря предварително!Наслука на всички!!!
рк-тата убиват от бой чернокопа
е за тва става дума ..

- smel1968
- ще става разбирач
Златна ти уста-чакаме го.Само да не е дребен,че това си е кощунство да се унищожава ако не е поне 20 см.zliaster написа:рк-тата убиват от бой чернокопае за тва става дума ..
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Във Варненският залив в момента риба няма.Водата е много мръсна и някаква зелена гадост се лепи по въжето на котвата.
Последно промяна от лимец на Пон Авг 15, 2016 7:07 am, променено общо 1 път.