Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Troli Rapala »

аксел написа:...и въпреки това ти скъса!!!!!!!.
Поне сто пъти ти казах,че аз съм скъсал с него,а не той с мене,ма нали си кумуняга и все гледаш да ги извъртиш нещата на чорчик,та да докажеш колко съм смотан! :mrgreen: Номера мое ти мине само пред други телета и овци! :mrgreen: :drinkers: Кажи сега Учителю,другите 20броя 20-40кила що не скъсаха? :mrgreen: Кажи ми Учителю,що тънкото флуро се търка три часа у четките и не се скъса? :mrgreen: :drinkers: Кажи,де?Да те видя колко знаеш и дали кон яде боб? :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

snop написа:.. А за троли има потенциал но с тея финни такъми няма да стане може ако е рано напролет и да е много линив но колко хора имат шанс тогава да хванат голям?
Ей,и Фикре би ти завидяла! :mrgreen: Я дъ въ питъм вас с Аксел,че сте много начетени относно килата и линиите,та Възможно ли е да се извади 30кила сом на линия с тест 3кила? :!: :mrgreen: :drinkers:Ще ви помоля да отговорите с Да или Не без да разтягате локуми,щот ви чака следващото въпросче,аз съм от любопитните ученици! :mrgreen: :drinkers:
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

Да възможно е! друг е въпроса че на 1 000 000 кълванета ще изтървеш 1 000 001 пъти...
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

троли мърморана никого не защитавам и за мене са много баяти такъмите им! но хващат големи сомове и съм съгласен че по дебелото е по добро в случая! https://www.youtube.com/watch?v=b-U6FL3WcIg&t=569s
това е за тебе и като ги гледаш ми кажи каде видя тънки влакна?
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Troli Rapala написа: Аре са,дъжда ти е виновен,толко си можеш! :
Предпоследния ден идва един мн добър приятел,идва от Англия на Жребеца с цялото снаражение :lol: направиха бивака и ми се обади да отида да се видим :D Пристигам при тях и още преди да ми е казал здрасти ме пита (понеже съм пети ден на яз) казвай какво да слагам и да влизам да ги разбивам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Авеееее будала,викам му аз-аз ако знаех кой да сложа немаше ли да го сложа че аз да ги разбия бре :lol: :mrgreen: :rolleyes: Та в тая връзка Мосюю Троли-каде видя да се оправдавам бре :lol: ,толкоз си може толкоз ловим :wink:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Чакам твоето предположение Мосююю защо нацепих хубавите бели юли месец,когато най ги няма .Защо големи бели удрят на 0.62мм флоро на сомски въдици :D Не се бъзикам-а ми е интересно твоето мнение,и после ще ти кажа и моето.Все пак за втори път ми се случва :D
И едно сомче...
https://www.youtube.com/watch?v=TB9G7azICBU
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Знаеш че майтапа си е майтап-но наистина ми е интересно какво мислиш...
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Знаеш ли Троли,вече не си интересен,така,че когато хванеш трофеен сом по-тежък от 52кг,тогава вече ще те чета,дотогава за мене си един бъбрив маломерко,който ще си бели картофките..........
валатът не най-лошото нещо на света
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

Аксел колко му е най-големия сом? На троли Мърморана?
дали ако се фана сериозно няма да го мина не беше ли 30кг? ахахаа
че да му е интересно на момчето и да хване некой голем на такъм за Облез
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

snop, ти от лодка ли ги ловиш тия големи сомове, та да ръсиш акъли как и с какви линии се ловят на тролинг на Жребеца ?
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

toci23 написа:Чакам твоето предположение Мосююю защо нацепих хубавите бели юли месец,когато най ги няма .Защо големи бели удрят на 0.62мм флоро на сомски въдици :D Не се бъзикам-а ми е интересно твоето мнение,и после ще ти кажа и моето.Все пак за втори път ми се случва :D
И едно сомче...
https://www.youtube.com/watch?v=TB9G7azICBU
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Знаеш че майтапа си е майтап-но наистина ми е интересно какво мислиш...
Браво, имам спомен от преди 4 години..когато и аз ги набарах на Копринка. Най-малката бяла бе 2кг. най-голямата 5,100. Вси4ко на 3 D crank,в 2 цвята :D
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

robber_79 написа: Браво, имам спомен от преди 4 години..когато и аз ги набарах на Копринка. Най-малката бяла бе 2кг. най-голямата 5,100. Вси4ко на 3 D crank,в 2 цвята :D
Как си го обеснявш ти,за втори път ми се случва :D дебелината на линилята ли е по важна- или точния воблер на точната дълбочина на точното място и скорост??? Ще обесня на кратко какво ми се случи :D видях голяма риба на около 6 метра,сложих телденсър който с мойте линии върви в шестия метър (11см) :roll: защото големия сом на човека дето го удари два дена преди това беше на денсър 9см=6м.Минах втори път с телденсъра -рибата там но нищо не се случи :D Пуснах втора въдица в тея метри на сашими тумбестото-минах отгоре и удари петичката :lol: На следващото минаване голямата риба още си беше там но сякаш малко по надолу,и после изчезна :lol: Аз продължих да въртя в района и не след дълго ми удари сомето,на друга въдица на сливър.Естествено продължих да въртя в същия район но започнах да варирам със скоростта,и така двата дена ми удариха и другите бели :wink: На втория ден на обяд имам страхотен удър на денсъра клоуна -с яко взимане на аванс ,но до там -просто се откачи.Изпратих жена си естествено за Варна и аз останах още няколко дни,но всичко приключи,останах си с безброй маломерки :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

toci23 написа:Чакам твоето предположение Мосююю защо нацепих хубавите бели юли месец,когато най ги няма .Защо големи бели удрят на 0.62мм флоро на сомски въдици :D Не се бъзикам-а ми е интересно твоето мнение,и после ще ти кажа и моето.Все пак за втори път ми се случва :D
И едно сомче.....
Знам всичко за белите риби от Януари до Януари,знам също че майните я наричат КараБалък и т.н.!Нацелил си ги за кратко,но сега не знаеш къде са и те боли! :mrgreen: :drinkers: Аз за това съм силен,щот знам всеки вид по кое време,къде е на моя гьол!Един Грък до мен ми се надува с три бели риби на тролинг,не му се вързах и си търсех своето!Той сом не може да хване,защото не знае къде е! :mrgreen: :drinkers: Та пробвай се пак с белите,вече е свирено! :wink: :drinkers: Имам подобни ситуации от преди десетина години,12бели и сом за десерт за два часа и така няколко Уикенда докато не пропуснах един заради сватба във Филибето,та после не ги намерих :mrgreen: :drinkers: Има и тема по въпроса,ще я разровя тия дни! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

snop написа:Да възможно е!
След,като е възможно да извадиш 30кила сом на 3кила линия,според теб за 100кила сом,колко требва да е линията? :roll: :drinkers: Не знам колко имаш по математика и дали си учил Логика? :roll: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

snop написа:Аксел колко му е най-големия сом? На троли Мърморана?
30-йсеторно на твоя,та сметай колко си назад и кой е мърморана? :mrgreen: :drinkers: А пък като ги умножа по бройката са само 1-Тон! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

аксел написа:Знаеш ли Троли,вече не си интересен,така,че когато хванеш трофеен сом по-тежък от 52кг,тогава вече ще те чета,дотогава за мене си един бъбрив маломерко,който ще си бели картофките..........
Дако,мосю Даскал-Аксел!Щом това е условието,за мен е чест да ви послушам и изпълнявам безупречно! :wink: Днес поработих по въпроса и направих тестове на линиите-имах проблеми след 4-тия килограм и теших,че ще играя на сигурно и сложих линии на 5 и 6 кила,пък да видим дали сте наистина тъй начетен и опитен,та да ви питам:Добре ли съм се справил или има още какво да се желае? :roll: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”