Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
Troli Rapala
- учете се от него

- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Поне сто пъти ти казах,че аз съм скъсал с него,а не той с мене,ма нали си кумуняга и все гледаш да ги извъртиш нещата на чорчик,та да докажеш колко съм смотан!аксел написа:...и въпреки това ти скъса!!!!!!!.
-
Troli Rapala
- учете се от него

- Обратна връзка:
Ей,и Фикре би ти завидяла!snop написа:.. А за троли има потенциал но с тея финни такъми няма да стане може ако е рано напролет и да е много линив но колко хора имат шанс тогава да хванат голям?
Да възможно е! друг е въпроса че на 1 000 000 кълванета ще изтървеш 1 000 001 пъти...
троли мърморана никого не защитавам и за мене са много баяти такъмите им! но хващат големи сомове и съм съгласен че по дебелото е по добро в случая! https://www.youtube.com/watch?v=b-U6FL3WcIg&t=569s
това е за тебе и като ги гледаш ми кажи каде видя тънки влакна?
това е за тебе и като ги гледаш ми кажи каде видя тънки влакна?
Предпоследния ден идва един мн добър приятел,идва от Англия на Жребеца с цялото снаражениеTroli Rapala написа: Аре са,дъжда ти е виновен,толко си можеш! :
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Чакам твоето предположение Мосююю защо нацепих хубавите бели юли месец,когато най ги няма .Защо големи бели удрят на 0.62мм флоро на сомски въдици
Не се бъзикам-а ми е интересно твоето мнение,и после ще ти кажа и моето.Все пак за втори път ми се случва 
И едно сомче...
https://www.youtube.com/watch?v=TB9G7azICBU

Знаеш че майтапа си е майтап-но наистина ми е интересно какво мислиш...
И едно сомче...

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
аксел
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Знаеш ли Троли,вече не си интересен,така,че когато хванеш трофеен сом по-тежък от 52кг,тогава вече ще те чета,дотогава за мене си един бъбрив маломерко,който ще си бели картофките..........
валатът не най-лошото нещо на света
Аксел колко му е най-големия сом? На троли Мърморана?
дали ако се фана сериозно няма да го мина не беше ли 30кг? ахахаа
че да му е интересно на момчето и да хване некой голем на такъм за Облез
дали ако се фана сериозно няма да го мина не беше ли 30кг? ахахаа
че да му е интересно на момчето и да хване некой голем на такъм за Облез
- robber_79
- ще става разбирач

snop, ти от лодка ли ги ловиш тия големи сомове, та да ръсиш акъли как и с какви линии се ловят на тролинг на Жребеца ?
- robber_79
- ще става разбирач

Браво, имам спомен от преди 4 години..когато и аз ги набарах на Копринка. Най-малката бяла бе 2кг. най-голямата 5,100. Вси4ко на 3 D crank,в 2 цвятаtoci23 написа:Чакам твоето предположение Мосююю защо нацепих хубавите бели юли месец,когато най ги няма .Защо големи бели удрят на 0.62мм флоро на сомски въдициНе се бъзикам-а ми е интересно твоето мнение,и после ще ти кажа и моето.Все пак за втори път ми се случва
И едно сомче...
Как си го обеснявш ти,за втори път ми се случваrobber_79 написа: Браво, имам спомен от преди 4 години..когато и аз ги набарах на Копринка. Най-малката бяла бе 2кг. най-голямата 5,100. Вси4ко на 3 D crank,в 2 цвята
-
Troli Rapala
- учете се от него

- Обратна връзка:
Знам всичко за белите риби от Януари до Януари,знам също че майните я наричат КараБалък и т.н.!Нацелил си ги за кратко,но сега не знаеш къде са и те боли!toci23 написа:Чакам твоето предположение Мосююю защо нацепих хубавите бели юли месец,когато най ги няма .Защо големи бели удрят на 0.62мм флоро на сомски въдициНе се бъзикам-а ми е интересно твоето мнение,и после ще ти кажа и моето.Все пак за втори път ми се случва
И едно сомче.....
-
Troli Rapala
- учете се от него

- Обратна връзка:
След,като е възможно да извадиш 30кила сом на 3кила линия,според теб за 100кила сом,колко требва да е линията?snop написа:Да възможно е!
-
Troli Rapala
- учете се от него

- Обратна връзка:
30-йсеторно на твоя,та сметай колко си назад и кой е мърморана?snop написа:Аксел колко му е най-големия сом? На троли Мърморана?
-
Troli Rapala
- учете се от него

- Обратна връзка:
Дако,мосю Даскал-Аксел!Щом това е условието,за мен е чест да ви послушам и изпълнявам безупречно!аксел написа:Знаеш ли Троли,вече не си интересен,така,че когато хванеш трофеен сом по-тежък от 52кг,тогава вече ще те чета,дотогава за мене си един бъбрив маломерко,който ще си бели картофките..........