Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Смел си...наистина.Сухо дупе риба не яде и тихо море риба не давало...
Браво...направили сте хубавата работа.То времето не бива хич ама...това на някои не им пречи.
Ние тука ще я дебнем на връщане от варненски териториални води да я посрешнем подобаващо ама само да не фане към то Крим...
Браво...направили сте хубавата работа.То времето не бива хич ама...това на някои не им пречи.

Ние тука ще я дебнем на връщане от варненски териториални води да я посрешнем подобаващо ама само да не фане към то Крим...

-
- разбира нещата
Ами аз влязох в 13.00 и излязох в 18.00 пред траката с 11 кг.риба
"Хууу" прайте,днес-11кг,а догодина?
Пп:ще Ви трябва лиценз за промишлен риболов ми се струва:)
"Хууу" прайте,днес-11кг,а догодина?
Пп:ще Ви трябва лиценз за промишлен риболов ми се струва:)
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
ами колега малко маринован , малко замразен ,малко на майка,малко на тати, на батко и т.н,трябва си повечко килограмчета.
Днес селото беше 100тина лодки ? И то цял ден. Нищо ли не хванахте веееееееееееее?
Или сега я чистите;))))))))))))))))
Или сега я чистите;))))))))))))))))
Сутринта много рано от 6 до 10 много риба това на Траката в плиткото .После се пръсна
днес срещу Галата от 15ч до18ч двама ок 8кг -доволно плюс 3бр хариб,кълве на оловото,сега вече с Бира,наздраве 

- inki_bg
- научил се да хвърля
днес от 7,00 до 11,00 постояно преваляваше ,много лодки пред 3-та буна,още повече пред траката и около 30-тина лодки пред фичоза.Като излизах лодките се сформираха ново село навътре към шамандурата.И на трите места където бях се вадеха по 1/2 риби.Ние имаме 1 кг.Иначе моренцето беше супер.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

това промарине ли е
как се държи при 2-3бала
- inki_bg
- научил се да хвърля
Точно моя модел промарине не е морско изпълнение тъй като носа й не е изкривен нагоре както е при морските лодки,а е права и малко пръска когато има вълни когато караш на глисаш.Иначе ми се е налагало да излизам и в повече от 2-3 бала на Болата.Не знам колко са точно баловете , но вълните бяха около 3-4 метра,лодката си ме изкара без проблеми.

Я да си направим един експеримент.Слагам една снимка като тази примерно и да видим дали хората в лодката ще се познаят.Ако се познаят да пишат
Колко им е улова де 

Риболовци.
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Преди малко се върнах от Траката. Много дъжд от 07.00 до преди малко и малко риба около 1,5 кг. Лодките бяха .......... около 1000

Ми така де.Хората затова имат една приказка сухо дупе риба не яде 

Риболовци.
така задържат пасажа като са много на куп