Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Тия са от Приморско
Това е гмуркащ се корморан.Тоя вятър ще докара риба скоро време.Иначе сега си лежа в леглото,и си почивам-навън е хладно времето в момента.Обаче мисля да нащракам 2000 снимки
Отсреща е Китен на 5 километра.
Утре ставам с изгрева на слънцето.
Това е гмуркащ се корморан.Тоя вятър ще докара риба скоро време.Иначе сега си лежа в леглото,и си почивам-навън е хладно времето в момента.Обаче мисля да нащракам 2000 снимки
Утре ставам с изгрева на слънцето.Риболовци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Само да не забравиш да ги пратиш и на Ицо.lusienn написа:...мисля да нащракам 2000 снимки![]()
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- stonetales
- разбира нещата

Люсс - това с децата много ми хареса:)
Как се посрещна тази самоинициатива - тъпо ли гледаха хората или се кефеха. Щот на самите музиканти сигурно им и е било неловко, обаче пък е голяма школовка такова свирене пред непозната публика.
Цтцт - сега вече съм сигурен, че се връзваш и се засягаш!!! Явно пререканията ви с Инку не са били само от безличностен характер. Абсолютно съм сигурен, че с този си коментар си му доставил Неизмеримо естетическо удоволствие, разкривайки се по такъв елементарен начин..........
И на мен ми бяха необходими 5 мин. да разбера какво горе-долу ти е минало през главата, за да изхвърли такъв коментар навън. А пък кучето кво те брига - Изобщо не разбрах?:) То пък какво ти е виновно???:)
НА голям човек, който ще ми идва на гости, не му отива таквози поведение - хич таман БАШ, съвсем:)
2000 снимки ще направя до около 3050 година - пръстЪт ще ме заболи инак , ако натискам по често:)
Как се посрещна тази самоинициатива - тъпо ли гледаха хората или се кефеха. Щот на самите музиканти сигурно им и е било неловко, обаче пък е голяма школовка такова свирене пред непозната публика.
Цтцт - сега вече съм сигурен, че се връзваш и се засягаш!!! Явно пререканията ви с Инку не са били само от безличностен характер. Абсолютно съм сигурен, че с този си коментар си му доставил Неизмеримо естетическо удоволствие, разкривайки се по такъв елементарен начин..........
И на мен ми бяха необходими 5 мин. да разбера какво горе-долу ти е минало през главата, за да изхвърли такъв коментар навън. А пък кучето кво те брига - Изобщо не разбрах?:) То пък какво ти е виновно???:)
НА голям човек, който ще ми идва на гости, не му отива таквози поведение - хич таман БАШ, съвсем:)
2000 снимки ще направя до около 3050 година - пръстЪт ще ме заболи инак , ако натискам по често:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Здрасти групата.Е вчера концерта мина със забиване на хеви метъл парчета-около 10.Хората реагират любопитно,някой гледаха снимаха клипове,и даже в една шапка се събра прилична сума около половин пенсия,да има за нови инструменти.Днес съм станал с изгрева и ходих да пробвам на Перла от брега
Е тука паркирам,директно на буната.Има си стабилна вълна,на чепарето се събират водорасли и не става риболов.
Аре лека отивам на плаж.
Е тука паркирам,директно на буната.Има си стабилна вълна,на чепарето се събират водорасли и не става риболов.
Аре лека отивам на плаж.Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата

Пък мини и насам де?:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Е сега се разбрах с едни пичове за утре,да се пробваме за паламуд-ако стане да уцелиме времето.Срещата ни е утре в 5 сутринта.
Риболовци.
- G.Petkov

Това с 2000-те снимки ако стане, ще имаме тема с най-много картинки в подфорума, а може и в целия форум
!
Ама щом човека го кефи, аз нямам нищо против!
Само дето Инкубуса няма да се върне в темата поне две години
!
А пък днес се сетих защо не ми дърпат рибите - защото обещах да пусна в края на годината репортаж с релийзнатите от мен риби. Никога до сега не съм го правил и ето, обърна се късмета.
Между другото, тезиса на Годзилата - "Хвани и изпържи завинаги" си стои в една тема, ама в една друга наистина го изтриха.
Опитват се да подтиснат гастрономическите аспекти на темата за удоволствията
!
Което никак не е демократично:
- едни искат - пускат
- други искат - пържат,
Защо едните да са по-"фешън" от другите ???
Освен, ако са вегетарианци и аскети, ама едва ли
!
А тема за аскетизма никой досега май не е пускал или ако е имало, не се е радвала на такъв интерес като "Прехода".
Щото хедонистичните и епикурейски теми по радват душевността на човека, нали
!
Иначе във форума има доста кандидат-аскети, ама нещо рейтинга им резко се срина' та зимата може и да няма с кого да се скара човек
!
Ама щом човека го кефи, аз нямам нищо против!
Само дето Инкубуса няма да се върне в темата поне две години
А пък днес се сетих защо не ми дърпат рибите - защото обещах да пусна в края на годината репортаж с релийзнатите от мен риби. Никога до сега не съм го правил и ето, обърна се късмета.
Между другото, тезиса на Годзилата - "Хвани и изпържи завинаги" си стои в една тема, ама в една друга наистина го изтриха.
Опитват се да подтиснат гастрономическите аспекти на темата за удоволствията
Което никак не е демократично:
- едни искат - пускат
- други искат - пържат,
Защо едните да са по-"фешън" от другите ???
Освен, ако са вегетарианци и аскети, ама едва ли
А тема за аскетизма никой досега май не е пускал или ако е имало, не се е радвала на такъв интерес като "Прехода".
Щото хедонистичните и епикурейски теми по радват душевността на човека, нали
Иначе във форума има доста кандидат-аскети, ама нещо рейтинга им резко се срина' та зимата може и да няма с кого да се скара човек
Бате Гоше,2000 снимки се снимат,лесно за една отпуска-на една разходка сутрин-100,вечер 100 и си готов.Ама тука не става толко лесно да ги качваш щото на ден стоя до половин час общо в интернет-не зависимо дали гледам времето или сърфирам по други места-нали 
Риболовци.
- G.Petkov

Люси,
Проблема с качването на снимките стои пред всеки от нас
!
Обаче, ти си показал качества до сега, и не бива да отстъпваш от позицията, до която си достигнал.
Ако трябва, ще седиш на компа не по 30, а по 40 минути на ден и до Коледа ще изпраскаш не 2000, а 2200 снимки, щото едва ли ще снимаш само докато си на море, нали ?
Той живота и прехода си продължава и след почивката на море.
Абе, снимки ще има много, така че спокойно,
И аз се включвам доста често, макар и със "съпунерката"
!
И не го слушай Камъка, той не е по снимките
!
Проблема с качването на снимките стои пред всеки от нас
Обаче, ти си показал качества до сега, и не бива да отстъпваш от позицията, до която си достигнал.
Ако трябва, ще седиш на компа не по 30, а по 40 минути на ден и до Коледа ще изпраскаш не 2000, а 2200 снимки, щото едва ли ще снимаш само докато си на море, нали ?
Той живота и прехода си продължава и след почивката на море.
Абе, снимки ще има много, така че спокойно,
И аз се включвам доста често, макар и със "съпунерката"
И не го слушай Камъка, той не е по снимките
-
INCUBUS
- кандидат преподавател

Прекомерното снимане води до идолопоклонничество -доброволно се принизявате до нивото на безписмените,безсловесни и безлитературни наши пещерни предтечи,които само поради липсата на снимащи устройства в ония времена,пряко сили са изографисвали с каквото им падне схематични,примитивни и и даже грозни изображения на заобикалящата ги действителност.
- G.Petkov

Абе Камък,stonetales написа:Първото казанче - подаръчен, но верен като куче правеняк - даде 10 литра на 54 дегрийса:)
Второто, горкото, даде 10 литра на 56 дегрийса:) Монтирам го директно на горелката на барбекюто...
Ти що не почерпи, макар и виртуално, за първия рожден ден на темата, бре
Първо казанче, второ казанче, дегрийси ...точно си го писал на 13.08.2012 година.
И нито дума, че си пишем една година, а
От 13.08.2011 година.
Въпреки, че ти почна пръв, аз верно, се включих на малко по късен етап, ама малко
Никога, не съм вярвал, че ще изпиша толкова много, ама ми идва от вътре и много се кефя на темата и съ-авторите!
Камъка като е забравил - наздраве от мен и да сте живи и здрави, макар и на патерица
И последно за тази вечер -
Графоманството, макар и заразно, ама не пречи на никой
- G.Petkov

Инкубус-е,
За снимките те разбрахме,
За сега няма да пускаш никакви снимки
!
Обаче, искам да вземеш отношение по тезиса на Годзилата -
Ти, лично пържиш или пускаш ?
И въобще в региона, как стои този нюанс на риболова ?
За снимките те разбрахме,
За сега няма да пускаш никакви снимки
Обаче, искам да вземеш отношение по тезиса на Годзилата -
Ти, лично пържиш или пускаш ?
И въобще в региона, как стои този нюанс на риболова ?
-
INCUBUS
- кандидат преподавател

Доколкото не попадам напълно в двата варианта на тезиса на Годзилата ,в рамките на 6-7 реда,отговарям веднага : "Нищо не се пържи у дома -железен принцип 4 години от преди 2004 г.,кога взех да ловя риби в Смолянско-каквото взема след излета,се замразява във фризера,след което се раздава на приятели и на множеството съседи-социално слаби".Пускам обикновено 1/5 от улова-в повечето случаи маломерните /без бабушки!/В региона,големият процент риболовци прибират всичко, каквото си хванат.Знам защо-но не ви е работа,не можете да помогнете.Толкоз!
Е днеска,не съм влизал в морето-защото се отложи.Вчера тука мойте познати,връзваха до късно чепарета за Циганки.Правят ги на една тръба-основно 0.60.-повод 0.40.Куките са около 3 нули,перушината е черно перо от Китай.Ще ги чакам на плажа като се приберат да паркират в реката.Обаче пак си ставам,сутрин по изгрев слънце
На чист въздух се наспиваш добре,и по бързо.А камъка не го познавам,както и другите за сега писали в темата.Никой не съм виждал на живо и те така.
На чист въздух се наспиваш добре,и по бързо.А камъка не го познавам,както и другите за сега писали в темата.Никой не съм виждал на живо и те така.Риболовци.
- GODzillata

INCUBUS написа:пряко сили са изографисвали с каквото им падне схематични,примитивни и и даже грозни изображения на заобикалящата ги действителност.
Даже някои пък са дялкали камъни....други и сега продължават де...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!