Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

Тия са от Приморско Изображение Това е гмуркащ се корморан.Тоя вятър ще докара риба скоро време.Иначе сега си лежа в леглото,и си почивам-навън е хладно времето в момента.Обаче мисля да нащракам 2000 снимки :P Отсреща е Китен на 5 километра.Изображение Утре ставам с изгрева на слънцето.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

lusienn написа:...мисля да нащракам 2000 снимки :P
Само да не забравиш да ги пратиш и на Ицо. :wink: :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Люсс - това с децата много ми хареса:)
Как се посрещна тази самоинициатива - тъпо ли гледаха хората или се кефеха. Щот на самите музиканти сигурно им и е било неловко, обаче пък е голяма школовка такова свирене пред непозната публика.

Цтцт - сега вече съм сигурен, че се връзваш и се засягаш!!! Явно пререканията ви с Инку не са били само от безличностен характер. Абсолютно съм сигурен, че с този си коментар си му доставил Неизмеримо естетическо удоволствие, разкривайки се по такъв елементарен начин..........

И на мен ми бяха необходими 5 мин. да разбера какво горе-долу ти е минало през главата, за да изхвърли такъв коментар навън. А пък кучето кво те брига - Изобщо не разбрах?:) То пък какво ти е виновно???:)

НА голям човек, който ще ми идва на гости, не му отива таквози поведение - хич таман БАШ, съвсем:)

2000 снимки ще направя до около 3050 година - пръстЪт ще ме заболи инак , ако натискам по често:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
lusienn

Мнение от lusienn »

Здрасти групата.Е вчера концерта мина със забиване на хеви метъл парчета-около 10.Хората реагират любопитно,някой гледаха снимаха клипове,и даже в една шапка се събра прилична сума около половин пенсия,да има за нови инструменти.Днес съм станал с изгрева и ходих да пробвам на Перла от брегаИзображение Е тука паркирам,директно на буната.Има си стабилна вълна,на чепарето се събират водорасли и не става риболов.Изображение Аре лека отивам на плаж.

Риболовци.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Пък мини и насам де?:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
lusienn

Мнение от lusienn »

Е сега се разбрах с едни пичове за утре,да се пробваме за паламуд-ако стане да уцелиме времето.Срещата ни е утре в 5 сутринта.

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Това с 2000-те снимки ако стане, ще имаме тема с най-много картинки в подфорума, а може и в целия форум :lol: !
Ама щом човека го кефи, аз нямам нищо против!
Само дето Инкубуса няма да се върне в темата поне две години :D !

А пък днес се сетих защо не ми дърпат рибите - защото обещах да пусна в края на годината репортаж с релийзнатите от мен риби. Никога до сега не съм го правил и ето, обърна се късмета.
Между другото, тезиса на Годзилата - "Хвани и изпържи завинаги" си стои в една тема, ама в една друга наистина го изтриха.
Опитват се да подтиснат гастрономическите аспекти на темата за удоволствията :mrgreen: !
Което никак не е демократично:
- едни искат - пускат
- други искат - пържат,
Защо едните да са по-"фешън" от другите ???
Освен, ако са вегетарианци и аскети, ама едва ли :D !

А тема за аскетизма никой досега май не е пускал или ако е имало, не се е радвала на такъв интерес като "Прехода".
Щото хедонистичните и епикурейски теми по радват душевността на човека, нали :D !

Иначе във форума има доста кандидат-аскети, ама нещо рейтинга им резко се срина' та зимата може и да няма с кого да се скара човек :lol: !
lusienn

Мнение от lusienn »

Бате Гоше,2000 снимки се снимат,лесно за една отпуска-на една разходка сутрин-100,вечер 100 и си готов.Ама тука не става толко лесно да ги качваш щото на ден стоя до половин час общо в интернет-не зависимо дали гледам времето или сърфирам по други места-нали :D

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Люси,
Проблема с качването на снимките стои пред всеки от нас :D !
Обаче, ти си показал качества до сега, и не бива да отстъпваш от позицията, до която си достигнал.
Ако трябва, ще седиш на компа не по 30, а по 40 минути на ден и до Коледа ще изпраскаш не 2000, а 2200 снимки, щото едва ли ще снимаш само докато си на море, нали ?
Той живота и прехода си продължава и след почивката на море.
Абе, снимки ще има много, така че спокойно,
И аз се включвам доста често, макар и със "съпунерката" :lol: !
И не го слушай Камъка, той не е по снимките :D !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Прекомерното снимане води до идолопоклонничество -доброволно се принизявате до нивото на безписмените,безсловесни и безлитературни наши пещерни предтечи,които само поради липсата на снимащи устройства в ония времена,пряко сили са изографисвали с каквото им падне схематични,примитивни и и даже грозни изображения на заобикалящата ги действителност.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

stonetales написа:Първото казанче - подаръчен, но верен като куче правеняк - даде 10 литра на 54 дегрийса:)

Второто, горкото, даде 10 литра на 56 дегрийса:) Монтирам го директно на горелката на барбекюто...
Абе Камък,
Ти що не почерпи, макар и виртуално, за първия рожден ден на темата, бре :D !
Първо казанче, второ казанче, дегрийси ...точно си го писал на 13.08.2012 година.

И нито дума, че си пишем една година, а :D !
От 13.08.2011 година.
Въпреки, че ти почна пръв, аз верно, се включих на малко по късен етап, ама малко :lol: !

Никога, не съм вярвал, че ще изпиша толкова много, ама ми идва от вътре и много се кефя на темата и съ-авторите!

Камъка като е забравил - наздраве от мен и да сте живи и здрави, макар и на патерица :D !

И последно за тази вечер -
Графоманството, макар и заразно, ама не пречи на никой :lol: !
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Инкубус-е,
За снимките те разбрахме,
За сега няма да пускаш никакви снимки :D !
Обаче, искам да вземеш отношение по тезиса на Годзилата -
Ти, лично пържиш или пускаш ?
И въобще в региона, как стои този нюанс на риболова ?
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Доколкото не попадам напълно в двата варианта на тезиса на Годзилата ,в рамките на 6-7 реда,отговарям веднага : "Нищо не се пържи у дома -железен принцип 4 години от преди 2004 г.,кога взех да ловя риби в Смолянско-каквото взема след излета,се замразява във фризера,след което се раздава на приятели и на множеството съседи-социално слаби".Пускам обикновено 1/5 от улова-в повечето случаи маломерните /без бабушки!/В региона,големият процент риболовци прибират всичко, каквото си хванат.Знам защо-но не ви е работа,не можете да помогнете.Толкоз!
lusienn

Мнение от lusienn »

Е днеска,не съм влизал в морето-защото се отложи.Вчера тука мойте познати,връзваха до късно чепарета за Циганки.Правят ги на една тръба-основно 0.60.-повод 0.40.Куките са около 3 нули,перушината е черно перо от Китай.Ще ги чакам на плажа като се приберат да паркират в реката.Обаче пак си ставам,сутрин по изгрев слънцеИзображение Изображение Изображение На чист въздух се наспиваш добре,и по бързо.А камъка не го познавам,както и другите за сега писали в темата.Никой не съм виждал на живо и те така.

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

INCUBUS написа:пряко сили са изографисвали с каквото им падне схематични,примитивни и и даже грозни изображения на заобикалящата ги действителност.

Даже някои пък са дялкали камъни....други и сега продължават де... :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Заключено

Обратно към “Разни”