Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Петър Недев »

Събота вечер купона беше на мах. Голям мохабет до 6:00 сутринта. Бялата кълвеше от 21:00 до 5:00. Хванахме общо 7 бр между 1 и 3 кг. И на плувка и на дъно. Плувките със светещи ампули като че ли бяха по резултатни.
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

На 18.10.2014г, ще пътувам за Холандия.Имам три свободни места, и ако някой има път натам,или познати дето ще пътуват, мога да ги взема.Ако има такива, да се има впредвид, че няма да спирам по Германия или другаде-Директно до Холандия.
Телефон 0895451650
Цена - по малка от пичовете дето пътуват с бусовете- :D
ПП Ще се пътува с лек автомобил
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Илия800
новобранец
новобранец

Мнение от Илия800 »

Колеги имате ли представа в момента как е положението на устието на Арда или някъде района под Боровица?Последния път когато бях преди месец водата много падаше и за 3 дни никакъв удар,както разпънахме въдиците така и си ги събрахме.Интересува ме,обажда ли шарко в момента? Благодаря предварително!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Илия800 написа:Колеги имате ли представа в момента как е положението на устието на Арда или някъде района под Боровица?Последния път когато бях преди месец водата много падаше и за 3 дни никакъв удар,както разпънахме въдиците така и си ги събрахме.Интересува ме,обажда ли шарко в момента? Благодаря предварително!
Шарко не е там.Шарко е малко по към стената сега. Ама той Веско,от понеделник е по тия места, и ако се е върнал вече, ще каже.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа: Шарко не е там.Шарко е малко по към стената сега. Ама той Веско,от понеделник е по тия места, и ако се е върнал вече, ще каже.
Плана на Веско се отложи за другата седмица...поради факта ,че никъде не кълве.Информацията е отчайваща,водата пада,дъжд не валя...рибата се дърпа незнайно къде..но я няма на обичайните ни места явно.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

плана на бат Дончо е утре да се поразходи с лодката под Главатарци и околните юрти :lol: ,хубаво време,само за разходка с ..... :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:плана на бат Дончо е утре да се поразходи с лодката под Главатарци и околните юрти :lol: ,хубаво време,само за разходка с ..... :D
В неделя ходих с семейството на разходка към Гръцкия.Водата е доста паднала.Имаше точно под вилата, един бивак на едни колеги от София/поне колите бяха с такива номера/.Имали един сом на кльонк, но не казаха в каква посока са ловили.Имаха и две въдици от брега.Общо взето-казват слаба работа.
Според мен, иди на студения.Чувам, а и видях снимки на телефон със хубави костури-ловят ги от брега.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Тонка,и на Студения слаба работа,от 3 лодки 2 бели,и 2 от брега надвечер, ти знаеш системата :wink: тия дни просто времето предразполага за разходка, а рибата....ако иска,да не иска ние вечерта ще искаме :D
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:Тонка,и на Студения слаба работа,от 3 лодки 2 бели,и 2 от брега надвечер, ти знаеш системата :wink: тия дни просто времето предразполага за разходка, а рибата....ако иска,да не иска ние вечерта ще искаме :D
Аз съм дърта пияницаааааа, пия айран с баницаааааа!!!!!!!!!!!!!!! :drinkers: :drinkers:
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Ние ги спукахме от неделя....9,300 шаран...11,700 бял амур ,една тройка един изпуснат...4 костура по кило..много готина костур чорба ядохме.Наздраве дружина.. :drinkers:
ИзображениеИзображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

ами като хвърляте по 4 чувала царевица.... куцо,сакато и гладно там отива :lol: шегувам се :D ако сте били на оня язовир си има големи шарани от години а сега има още по големи,хитри ама големи :wink: на горния 2 пръста цъфтеж,нагоре още по лошо,чак на мотора се запуши охлаждането,ха ха,на долния народ и чудо,не знам що :roll:,не видях търчане,само белия вожд с моторчето,Къната ли беше...де да знам,та имаше хубави каракуди и някоя бяла
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Don4o_62 написа:ако сте били на оня язовир си има големи шарани от години а сега има още по големи,хитри ама големи :wink: на горния 2 пръста цъфтеж,нагоре още по лошо,чак на мотора се запуши охлаждането,ха ха,
Тоя път явно съдбата се намеси,първоначалния ни план беше за Дъждовница....НО в петък нашия приятел с голямата лодка дето ни транспортира багажа се разболя...и щем не щем трябваше да търсим нова дестинация....така нареченото Иви...спаси положението.Не ми се ходеше на този полупознат за мен язовир,с мафиотски правила...НО групата решава,и тактиката ни от Дъждовница явно сработи и на този язовир..успяхме да хванем доста качествени риби.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=88922" onclick="window.open(this.href);return false;
ИзображениеИзображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

добре че не отидохте на Дъждовница,такава зелена вода като блато не съм виждал скоро,риби също нямаше по техните си места а от 30 - я метър надолу,явно няма кислород към по плитко
вчера до обед на горния, следобед въртях на долния,намерих ги рибите,на всяква дълбочина ги имаше,но не искаха воблер и това е,излъга се една под кило,но не е там работата,за 4 ч. да скочиха няколко риби, язовира беше тава и поне се гледаше,такова мъртвило не е било,друг път като се разскачат разни амджурки и бялата си взема и т.н.
Веско закри риболова с хубави риби аз май също с лодка, но с една хубава 3 ч. слънчева баня :D даже и тен хванах :lol:
duimin
новобранец
новобранец

Мнение от duimin »

Искам да попитам за Студен кладенец,зарибявано ли е с шаранчета или са си 'собствено производство'?Вчера и миналия ден на плувка 2 човека имаме над 150 върнати около 100 грама.Откъдето и да идват дано повече колеги ги пускат.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

duimin написа:Искам да попитам за Студен кладенец,зарибявано ли е с шаранчета или са си 'собствено производство'?Вчера и миналия ден на плувка 2 човека имаме над 150 върнати около 100 грама.Откъдето и да идват дано повече колеги ги пускат.
Тези шаранчета имаха ли мустачки....да не са били каракудки?Не съм чувал от 10 години насам някой да е зарибявал шаранчета...а и да е вадил добър шаран на Студен кладенец.Там е рая на бракониерите...
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”