Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- dandi1383
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Вчера под Бело поле от 19.00 до 20.30 имах 6 закачени и 4 извадени скобарчета от 0.300кг до 0.500.
Днес от 6.30 до 11.30 имам 9 закачени и 6 извадени пак от същия калибър и 10-тина хубави мрени.
Докато хранех с подхранка с доста трохи в нея всички кълванета бяха на троха, но подхранкаъта свърши и почнах да стрелям само бял, кълванетата се увеличиха, но само на бял. Хубав риболов се получи за краткото време, но рибите бяха много дребни.
Снимки нямам защото ги пусках веднага.
Наслука на колегите !!!
Днес от 6.30 до 11.30 имам 9 закачени и 6 извадени пак от същия калибър и 10-тина хубави мрени.
Докато хранех с подхранка с доста трохи в нея всички кълванета бяха на троха, но подхранкаъта свърши и почнах да стрелям само бял, кълванетата се увеличиха, но само на бял. Хубав риболов се получи за краткото време, но рибите бяха много дребни.
Снимки нямам защото ги пусках веднага.
Наслука на колегите !!!
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Днес бях на реката, от към 1 до 6, имам седем удара и 4 извадени скобари около 600 700гр и 20 хубави мрени и всичкото на троха наслука.
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Агромах размътиха ли я ?metoo написа:Днес бях на реката, от към 1 до 6, имам седем удара и 4 извадени скобари около 600 700гр и 20 хубави мрени и всичкото на троха наслука.
-
- фен клуб-скобар
Вчера в района на Вуков мост разпънах към 18 30 и до тъмно има серенада 19 скобара300-500г) и едно морунажче същия калибър-на троха ! Много тарикатско месте и задържа храната покрай едни боклуци-идеално! Рибите активни в 60-70 сантиметра вода, бистра река!
- Прикачени файлове
-
- image.jpg (122.32 KiB) Преглеждано 916 пъти
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- plamii
- фен клуб-скобар
Здравейте днес бях на невестино (над барището).Скобари много но зесечем го задаржим го 5,6 секунди и се откачи тека 7 скобара . Скобар не извадих само 3 мрени на троха. Местото е много плитко за щека затова болонезето 6 метра е добър избор.
Линията ми е основно влакно 0.14 плувка 2 грама група сачми 1 дропер 2 дропер микро вирбел повот 25 см влакно 0.10 кука стартирах с Kamasan B611 номер 16 минах на owner funa 14.
Какъв е проблема с откачанията

Линията ми е основно влакно 0.14 плувка 2 грама група сачми 1 дропер 2 дропер микро вирбел повот 25 см влакно 0.10 кука стартирах с Kamasan B611 номер 16 минах на owner funa 14.
Какъв е проблема с откачанията

The Best
с фуната попринцип не би трябвало да имаш толкова откачени.....
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Колеги мухари как е слуката при вас.При мен от 2-3 излета става все по зле и по зле.Клена не проявява никаква активност, а му предлагам всевъзможни мухи.Дали вече е към края сезона на мухарката
или клена просто не иска да яде, а блесните си ги папка яко.Днеска хванах няколко бързи клена на блесната и ловихме доволни мрени на троха (научих се как се прави трохата
)А през зимата какъв хляб изпозвате за скобар - френски или обикновен от шопа и през зимата обажда ли ви нещо друго на троха освен скуби. 

- bokser
- ще става разбирач
Не е само при теб! А за край на мухарския риболов е много рано да се говори още... 

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Риболова беше в пъти по резултатен, когато беше пълноводието.
-
- фен клуб-скобар
Вчера направих един съвместен риболов като бях домакин и се запознах с колегите Кърцата и Наско(Naskobo)!Страхотни пичове и един страхотен риболов -просто да коментирам друго е излишно! Струма остава велика река! Рибите обратно след страхотен кеф! Ще помоля колегата Наско да сложи снимки и от неговите !
- Прикачени файлове
-
- image.jpg (138.62 KiB) Преглеждано 759 пъти
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Това не беше риболов, а тържество! Всички се изкефихме на макс и всеки хвана толкова, колкото си може.А " моженето" на Dhoni Ringo трябва да се изучаваDJONI RINGO написа:Вчера направих един съвместен риболов като бях домакин и се запознах с колегите Кърцата и Наско(Naskobo)!......Ще помоля колегата Наско да сложи снимки и от неговите !

Ще пусна тема, само да намеря кабела за фотото

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Ще чакаме с нетърпение
.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Много ме радват информации от типаFlyFishing написа:Колеги не ходете на така прехваленото Кресненско дефиле.Хем може да Ви изяде някоя ПЕпелянчица за закуска, некоя усойница за обед, некои питон за следобедна закуска и некоя ламя за вечера хем няма толко риба колкото говорат хората...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов