Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- М. Сталев
- разбира нещата
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Я дайте някакво инфо за платения язовир във село Искра,някой ходил ли е скоро тия дни ?
Че то там има 5 язовира!За кои става дума?
Георги Тенев
- М. Сталев
- разбира нещата
Ми нямам си на идея за кой точно става дума,не съм ходил до сега там,по предварителна информация знам само ,че се плаща такса 10 лева и уж имало качествени шарани
-
- сериозен играч
Ицо,какво стана,получи ли отговор запитването ти относно 40-те?!butnik написа:Току що направих запитване до съответните органи дали е редно и кое е редно за този язовир.Дано са така любезни да ми отговорят.Разбира се отговорът ще бъде публикуван тука независимо какъв ще е.

Малко инфо и от мен, .На Драгойново и Виница даваше каракуда.drinkers:Имаше хора направиха по 50 кг.риба за 2 дена,развали се времето и каракудата изчезна. за стръв се използваха земни червии,пинки.Захранката попарено кюспе с галета.
Последно промяна от mit666 на Пон Апр 09, 2012 6:15 pm, променено общо 2 пъти.
Какви са условията на язовира , колега ?mit666 написа:Малко снимки и от мен,на плувка за стръв се използваха земни червии. Уловена е преди седмица и нямах време да е публикувам.На ДрагойновоИмаше хора направиха по 50 кг.риба за 2 дена,развали се времето и каракудата изчезна.
Пичуи, ъ вий от къдье стье уа?
- От София смьи.
- И ний тъй!
- От София смьи.
- И ний тъй!
Нито снимката, нито колегата, който е написал пост-а са актуални !
Най - обичаме софийските надувки, дето всичко знаят и могат !
-
- ще става разбирач
май става въпрос за поповския язовир има трофейни шарани но рибата се плащаPikeM написа:Ми нямам си на идея за кой точно става дума,не съм ходил до сега там,по предварителна информация знам само ,че се плаща такса 10 лева и уж имало качествени шарани

mafuta написа:Какви са условията на язовира , колега ?mit666 написа:Малко снимки и от мен,на плувка за стръв се използваха земни червии. Уловена е преди седмица и нямах време да е публикувам.На ДрагойновоИмаше хора направиха по 50 кг.риба за 2 дена,развали се времето и каракудата изчезна.
Колега,малко след селото Драгойново излизаше каракудата.И също така каракуда дава успешно на виница това са реки не язовири.Ако искаш да ловиш каракуди на язовири на брягово е тръгнала каракудата и на 40-те извора.
Колега чух ,че на искра горния поповския му казват от селото в дясно се намира имало големи шарани миналото лято вадеха по 6-7кг.шарани и на плувка.За тази година чух ,че вадели уж по дребни и каракуди но не в изобилие слабо било.PikeM написа:Я дайте някакво инфо за платения язовир във село Искра,някой ходил ли е скоро тия дни ?
Също така има и шаран на другия в ляво от селото 5-лв такса и 5лв .на килограм мисля че се плащаше за него нищо не се е чуло още.
- М. Сталев
- разбира нещата
Мерси ,утре отивам за 2-3 дена и ще ги пробвам ,и ще напиша инфо ,като се прибера 

Непременно да пуснеш инфо и снимки напраши да им се порадвамеPikeM написа:Мерси ,утре отивам за 2-3 дена и ще ги пробвам ,и ще напиша инфо ,като се прибера

- М. Сталев
- разбира нещата
Та така,очакванията за 2-3 дневен риболов не се получиха,вчера на язовира ни посрещна мн кофти време със много студен вятър,даже на моменти и преваляваше.Риболова беше много тегав,аверите заложиха да търсят шараните но от тях нямаше и помен ,след цялостно обикаляне на целия язовир със сонар не се забеляза никакво движение.Аз заложих на мач да търся уж така "големите" и "прословути" каракуди ,но и от тях нямаше помен за цял ден.На мач излизаше главно само уклей ,дребен костур и малки бабушки.Общо взето след слабото представяне и кучешкия студ решихме да си ходим към 21 часа.За мен този язовир е мн труден със оглед големите дълбочини от порядъка от над 25 метра на места ,типично шаранджийски язовир,на мач е доста трудно да се излъже нещо според мен ,а и таксата от 10 лв е прекалено висока да се ловят уклеи ,дребни костури и бабушки.Поздрави
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ами съвсем нормално едрото да не иска ощи там, като се има предвид че до преди седмица над язовира имаше ощи сняг
И ощи влиза снежна вода в водоема.
Поповския тръгва последн по веригата да дава риба, но не исках да ти развалям хатъра пък и проба му е майката.
То на Мечка ощи няма живот каъвто е останал де
Та камо ли на Поповския.
Средата на другия месец ще има раздвижване на сякаде

Поповския тръгва последн по веригата да дава риба, но не исках да ти развалям хатъра пък и проба му е майката.
То на Мечка ощи няма живот каъвто е останал де

Средата на другия месец ще има раздвижване на сякаде

- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Някой ходил ли е на Руенското езеро,дали е тръгнала каракудата или шарана?