Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

Е тука сега обикалям по явките,и кръчмите и всичкото рибар се готви да атакува морето за риболов.Тука рибарите си пият стабилно ракията.По техни думи утре сутринта щяло да стихне вятъра.Та бате Люсиен ще става рано за риба.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Амииииии.......и аз да го еба (съкратено за бъдещо ползване - дге, да не се бърка с пУевенското деге!) - утре ще ходя за риба, натоварих 7 въдици - 2 тапи, 2 на пружина, 1 на царевица, 1 на попово прасе и 1 фидер за разнообразие - та ще атакувам де що риба има - шарани, амури, тулупи и сомове......освен това съм си взел и няколко празни голеееми торби, за да има после "хвани и изпържи"! :mrgreen:

Ако ПАК не хвана обаче - ще има трошене на пръчки, подпалване на джипа и засилване във водоема! :evil:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Киро,
Това с големите торби много ми хареса' :D !
Личи си, че има оптимизъм в начертаната стратегия :D !

Само нема да трошиш въдици и да палиш джипката, щото тази година си е "куха" и трябва да се примирим с реалната действителност :D !

Засега риба няма, има може би само за майсторите, ама като не сме от тях, ще се насочим към други варианти на удоволствията :lol: !

Хайде, успех и който хване - да изпържи :lol: !
Аз в четвъртък ще пробвам да направя два-три тигана :D !

Пък този Люсиен щеше да пържи 100 сафрида, ама не видях нито един :roll: ?
Що така ?
lusienn

Мнение от lusienn »

Има бе колега има,ама е слаба хавата.Е примерно тая вечер бяха дребниИзображение Лових ги в морето е тукИзображение Утре пак трябва да ставам рано за риболов в морето от лодка.

Риболовци.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Oще четири имам да сваря:)

А тия дни е последният напън - около празниците - и после започва службата:)
Обаче, в тези, последните дни влизат и Синеморец - фест и Варварският събор:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Оффффффф.........хванах един смотан толстолоб около 3 кг.
В началото започнах да снимам, но скоро ми мина ентусиазма, а пък като го хванах, ми падна батерията, след това задуха вятър и си останах само с него....сега го изчистих и утре ще го пръжна. :mrgreen:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Охоооо,

Камъка, си е направо за ожалване -
Трябва да свари 3-4 казана и да участва в още толкова празника :lol: !

Дано да е във форма след тези мероприятия, за есенния гроздобер, ака въобще имат грозде по региона, де :D !
Щото и от него се прави вино, после и от джибрите на виното се вари и ........ въобще процеса на варене и изпиване е безкраен, също като прехода :D !

Днес, обаче забелязах, че лекинко, с плавен завой изпреварихме "Асеновградската" тема :D !
А там съ-авторите са си много яки, чел съм ги, смял съм се от сърце на лафовете и лакърдиите им. Също пускат хубави репортажи в стил "Люс" :D , с много снимки и доста риби, което малко ни куца в темичката :oops: ! Обаче "Асеновград" много ходи за риба, а не по кръчмите и хотелите като нас :lol: !
Та, смятам към края на месеца да минем на лидерската позиция, която някак си ни приляга :lol: , щото пък ние сме силни в графоманията :lol: , като не го можем така добре риболова.

Въпреки, че днес Годзилата може да ни е отсрамил и да напуха големите чували с риби и после ще има да "пържим" сума време :D !
Да видим ?
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа: Да видим ?

Aм'че, Жоре, виж отгоре. :mrgreen:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:Оффффффф.........хванах един смотан толстолоб около 3 кг.....сега го изчистих и утре ще го пръжна. :mrgreen:
Еееее,
Край,
" - Ледът се пука, господа съдебни заседатели !" е рекъл Великия комбинатор - Остап Бендер !!!
Отпуши се и при нас :D !
Ще пържим и няма да палим пръчки и джипки :lol: !
Докато аз философствах, Киро лови !!!
Не знам колко е "смотан толстолоб", ама аз 3 килограмова риба не съм хващал от доста отдавна :mrgreen: !
За сега Киро печели приза на седмицата :D !
Люси с дребния сафрид остава на второ място :D !
Утре,
Дано и аз да постигна някакъв приличен резултат! Дано, дано !
Ще докладвам :D .
lusienn

Мнение от lusienn »

Епа незнаех че се състезаваме с рибите,ама днес имам поне 400 бройки на въдица от по едрите-днес снимки няма,защото ви отделям само 5 минути от ценното ми време. :P

Риболовци.
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

А бе вие си пържете риба,аз ще наблегна на мръвка. :D :D
Само се чудя кво да си избера.
ИзображениеИзображение

На входа ни посрещна касиера,и ни пожела приятна разходка. :D
Изображение

Две ченгета,ни изрекитираха ,щото ни били мръсни стъклата.Платих една франзела,и ги оставих да си делят плячката...те си знаят как. :D :D
Изображение

После някъва камила се направи на интересна,и не-искаше да се мръдне от пътя.
Изображение

Набързо изкочих,да и кажа кой командва парада.Обаче като видях че се приготви за стрелба,набързо се скрих в колата.Просто бях със нови дрехи,и не исках ...камилски плюнки по тях. :D :D
Изображение

На елените им разказах няколко вица,и умряха от смях.
ИзображениеИзображение

Тоя па не-разбира от вицове и хумор.Затова му обещах,зимата да го водя в къщи на гости.Че на терасата ,съм разпънал едни телове,та требе да туря нещо на тях. :D :D
Изображение

Пихме по некоя ракия с мечоците,и мезихме ябълки.Обаче не-издържаха на темпото ми,и се изпонапиха. :D :D :drinkers: :drinkers:
ИзображениеИзображение

Имаше и някъкви котки,обаче аз обичам кучета .Затова им махнах отдалече за поздрав. :D
ИзображениеИзображение

След сафарито,ми избръмча главата...и аде хиляда километра на юг.Малага-Торемолинос.
На гости у един авер.

По биричка,на ''постна софра''...демек само пържени картофки.Беше ми писнало от мръвки. :D :drinkers: :drinkers:
Изображение

Тука ми хареса.Виличката на един приятел Испанец.В радиус от 20 километра,нема жива душа,само маслинови дръвчета и пак маслинови дръвчета.Под навесите има големи легла.Абе с две думи само за вип персони.
Изображение

Човека си гледа и прасенца в двора.Абе готино е.Взехме си и едно агънце,та го напълнихме с оризец.Убавиня. :drinkers:
ИзображениеИзображение

В Торемолинос направих две снимки, от яхтите си направо влизат в домовете си.
ИзображениеИзображение

Стана беля.Свърши батерията на апарата,а зарядното в Мадрид. :twisted: :twisted:
Но ще постна някоя снимка от гуглето,дека си печех шкембака и дупарата. :D :D :D

Тука ходехме на плаж...Кариуеля.Шезлонга с дюшек 4 кинта.Бири,питиета,кафета,кльопачка,всичко е без наценка.
Изображение

Още една снимка от баровският квартал.
Изображение

Абе море,всеки е ходил и знае кво е.Яд ме е само, че не-отскочихме до Марбея,щото ни беше близо.Имах мерак да пинем по едно бире с Антонио Бандерас. :D :D Обаче стана голям пожар точно в този район и се отказахме. :twisted:

Септември времето се пооправя,нема толко жега. :D Та ще наблегнем на риболова,и на пиенето. :D :D

А колегите дето не-пият,дано да пушат.Щото ако не-пием или не-пушим....на тези години.ЕДИНСТВЕНАТА МЪЖКА РАБОТА ОСТАВА САМО БРЪСНЕНЕТО. :D :D :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Бат Георге - видиш ли какви плодове жъне намерението ти да задминеш Асеновградци?:)
То - не че става и дума за състезание, ама бай Йово го даде много безгрижно и съвсем ме изкефи :)

Човека винаги е търсел комфорт - да му е топло, сухо и подредено. И Спокойно!

Онези дет са вдигали най-много шум и джабала, затривайки стотици и хиляди чужди съдби - и те са търсели спокойствие от демоните си, разпростирайки егото си до безкрайност.

Не става с Его...... - става с Приемане........:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

stonetales написа:Бат Георге - видиш ли какви плодове жъне намерението ти да задминеш Асеновградци?:)
То - не че става и дума за състезание, ама бай Йово го даде много безгрижно и съвсем ме изкефи :)...
Камък,
По принцип си прав, ама и аз се изкефих :lol: !

А пък ние, че ги задминахме / а вече е факт, и то с много :D /, беше предопределено още в началото на лятото, ама не мога да уцеля точната страница, където ги прогнозирахме с теб тези неща :D !
А станиците станаха твърде много, даже и аз не помня, кога, какво съм писал :lol: !
Тя, графоманията до там води :D !
Пишеш и не помниш, какво си написал - "Движението е всичко - крайната цел - нищо" - това съждение , на моите години го приемам с все повече достоверност и почти вече съм убеден, че става дума за някаква предопределеност на събитията.

Лелеее,
Как го написах - като ранния Камък :lol: :lol: :lol: !
lusienn написа:Епа незнаех че се състезаваме с рибите,ама днес имам поне 400 бройки на въдица от по едрите-днес снимки няма,защото ви отделям само 5 минути от ценното ми време. :P
Люси,
Не знаех, че ти отнемаме от ценното време !
Мислех си, че е обратното, ама прощавай :D !
Аз си останах на трето място с две кила костурчета, но трапезен размер, опържих ги, жената остана много доволна, и аз хапнах с удоволствие!
lovo-бай СТОЯН написа:...Щото ако не-пием или не-пушим....на тези години.ЕДИНСТВЕНАТА МЪЖКА РАБОТА ОСТАВА САМО БРЪСНЕНЕТО. :D :D :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Бай Стояне, много ме изкефи с този разказ за други земи. И аз много обичам да ходя в паркове и зоологически градини !

Ама за бръсненето не си прав :D !
Държим се още бре, рядко наистина, ама държим :lol: !
А има и много по-млади съ-автори, то на тях им е и задължение :lol: !

Обаче, и на дължина го изкарах този пост като ранният Камък :lol: :lol: :lol: !
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Киро,
Май аз, ти и Люси ще си останем единствените "пържачи" в този форум и в този подфорум :D !
Всички други пускат, само ние пържим :lol: !

Въпреки ранното ми ставане и всички усилия, които положих - само костур, както казах по-горе - трапезен :D !
Важното е у дома всички да са нахранени и доволни, другото е снобария :D !

Закачих и едно по-едро рибе, ама не се беше уболо и до брега изплю :mrgreen: !
Вече ми се случва за трети, пореден път, ама .....

Къде е "пръжения" толстолоб ...?
Последно промяна от G.Petkov на Чет Сеп 06, 2012 8:14 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

Бай Стояне, то верно че градчетата по Коста дел сол се сливат, ама коректността изисква да те поправя - яхтеното пристанище е в Беналмадена :)
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Заключено

Обратно към “Разни”