Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Е тука сега обикалям по явките,и кръчмите и всичкото рибар се готви да атакува морето за риболов.Тука рибарите си пият стабилно ракията.По техни думи утре сутринта щяло да стихне вятъра.Та бате Люсиен ще става рано за риба.
Риболовци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Амииииии.......и аз да го еба (съкратено за бъдещо ползване - дге, да не се бърка с пУевенското деге!) - утре ще ходя за риба, натоварих 7 въдици - 2 тапи, 2 на пружина, 1 на царевица, 1 на попово прасе и 1 фидер за разнообразие - та ще атакувам де що риба има - шарани, амури, тулупи и сомове......освен това съм си взел и няколко празни голеееми торби, за да има после "хвани и изпържи"!
Ако ПАК не хвана обаче - ще има трошене на пръчки, подпалване на джипа и засилване във водоема!
Ако ПАК не хвана обаче - ще има трошене на пръчки, подпалване на джипа и засилване във водоема!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov

Киро,
Това с големите торби много ми хареса'
!
Личи си, че има оптимизъм в начертаната стратегия
!
Само нема да трошиш въдици и да палиш джипката, щото тази година си е "куха" и трябва да се примирим с реалната действителност
!
Засега риба няма, има може би само за майсторите, ама като не сме от тях, ще се насочим към други варианти на удоволствията
!
Хайде, успех и който хване - да изпържи
!
Аз в четвъртък ще пробвам да направя два-три тигана
!
Пък този Люсиен щеше да пържи 100 сафрида, ама не видях нито един
?
Що така ?
Това с големите торби много ми хареса'
Личи си, че има оптимизъм в начертаната стратегия
Само нема да трошиш въдици и да палиш джипката, щото тази година си е "куха" и трябва да се примирим с реалната действителност
Засега риба няма, има може би само за майсторите, ама като не сме от тях, ще се насочим към други варианти на удоволствията
Хайде, успех и който хване - да изпържи
Аз в четвъртък ще пробвам да направя два-три тигана
Пък този Люсиен щеше да пържи 100 сафрида, ама не видях нито един
Що така ?
Има бе колега има,ама е слаба хавата.Е примерно тая вечер бяха дребни
Лових ги в морето е тук
Утре пак трябва да ставам рано за риболов в морето от лодка.
Лових ги в морето е тук
Утре пак трябва да ставам рано за риболов в морето от лодка.Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата

Oще четири имам да сваря:)
А тия дни е последният напън - около празниците - и после започва службата:)
Обаче, в тези, последните дни влизат и Синеморец - фест и Варварският събор:)
А тия дни е последният напън - около празниците - и после започва службата:)
Обаче, в тези, последните дни влизат и Синеморец - фест и Варварският събор:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata

Оффффффф.........хванах един смотан толстолоб около 3 кг.
В началото започнах да снимам, но скоро ми мина ентусиазма, а пък като го хванах, ми падна батерията, след това задуха вятър и си останах само с него....сега го изчистих и утре ще го пръжна.
В началото започнах да снимам, но скоро ми мина ентусиазма, а пък като го хванах, ми падна батерията, след това задуха вятър и си останах само с него....сега го изчистих и утре ще го пръжна.

- G.Petkov

Охоооо,
Камъка, си е направо за ожалване -
Трябва да свари 3-4 казана и да участва в още толкова празника
!
Дано да е във форма след тези мероприятия, за есенния гроздобер, ака въобще имат грозде по региона, де
!
Щото и от него се прави вино, после и от джибрите на виното се вари и ........ въобще процеса на варене и изпиване е безкраен, също като прехода
!
Днес, обаче забелязах, че лекинко, с плавен завой изпреварихме "Асеновградската" тема
!
А там съ-авторите са си много яки, чел съм ги, смял съм се от сърце на лафовете и лакърдиите им. Също пускат хубави репортажи в стил "Люс"
, с много снимки и доста риби, което малко ни куца в темичката
! Обаче "Асеновград" много ходи за риба, а не по кръчмите и хотелите като нас
!
Та, смятам към края на месеца да минем на лидерската позиция, която някак си ни приляга
, щото пък ние сме силни в графоманията
, като не го можем така добре риболова.
Въпреки, че днес Годзилата може да ни е отсрамил и да напуха големите чували с риби и после ще има да "пържим" сума време
!
Да видим ?
Камъка, си е направо за ожалване -
Трябва да свари 3-4 казана и да участва в още толкова празника
Дано да е във форма след тези мероприятия, за есенния гроздобер, ака въобще имат грозде по региона, де
Щото и от него се прави вино, после и от джибрите на виното се вари и ........ въобще процеса на варене и изпиване е безкраен, също като прехода
Днес, обаче забелязах, че лекинко, с плавен завой изпреварихме "Асеновградската" тема
А там съ-авторите са си много яки, чел съм ги, смял съм се от сърце на лафовете и лакърдиите им. Също пускат хубави репортажи в стил "Люс"
Та, смятам към края на месеца да минем на лидерската позиция, която някак си ни приляга
Въпреки, че днес Годзилата може да ни е отсрамил и да напуха големите чували с риби и после ще има да "пържим" сума време
Да видим ?
- GODzillata

G.Petkov написа: Да видим ?
Aм'че, Жоре, виж отгоре.

- G.Petkov

Еееее,GODzillata написа:Оффффффф.........хванах един смотан толстолоб около 3 кг.....сега го изчистих и утре ще го пръжна.
Край,
" - Ледът се пука, господа съдебни заседатели !" е рекъл Великия комбинатор - Остап Бендер !!!
Отпуши се и при нас
Ще пържим и няма да палим пръчки и джипки
Докато аз философствах, Киро лови !!!
Не знам колко е "смотан толстолоб", ама аз 3 килограмова риба не съм хващал от доста отдавна
За сега Киро печели приза на седмицата
Люси с дребния сафрид остава на второ място
Утре,
Дано и аз да постигна някакъв приличен резултат! Дано, дано !
Ще докладвам
Епа незнаех че се състезаваме с рибите,ама днес имам поне 400 бройки на въдица от по едрите-днес снимки няма,защото ви отделям само 5 минути от ценното ми време. 
Риболовци.
-
lovo-бай СТОЯН
- сериозен играч

А бе вие си пържете риба,аз ще наблегна на мръвка.
Само се чудя кво да си избера.

На входа ни посрещна касиера,и ни пожела приятна разходка.

Две ченгета,ни изрекитираха ,щото ни били мръсни стъклата.Платих една франзела,и ги оставих да си делят плячката...те си знаят как.

После някъва камила се направи на интересна,и не-искаше да се мръдне от пътя.

Набързо изкочих,да и кажа кой командва парада.Обаче като видях че се приготви за стрелба,набързо се скрих в колата.Просто бях със нови дрехи,и не исках ...камилски плюнки по тях.

На елените им разказах няколко вица,и умряха от смях.

Тоя па не-разбира от вицове и хумор.Затова му обещах,зимата да го водя в къщи на гости.Че на терасата ,съм разпънал едни телове,та требе да туря нещо на тях.

Пихме по некоя ракия с мечоците,и мезихме ябълки.Обаче не-издържаха на темпото ми,и се изпонапиха.

Имаше и някъкви котки,обаче аз обичам кучета .Затова им махнах отдалече за поздрав.

След сафарито,ми избръмча главата...и аде хиляда километра на юг.Малага-Торемолинос.
На гости у един авер.
По биричка,на ''постна софра''...демек само пържени картофки.Беше ми писнало от мръвки.

Тука ми хареса.Виличката на един приятел Испанец.В радиус от 20 километра,нема жива душа,само маслинови дръвчета и пак маслинови дръвчета.Под навесите има големи легла.Абе с две думи само за вип персони.

Човека си гледа и прасенца в двора.Абе готино е.Взехме си и едно агънце,та го напълнихме с оризец.Убавиня.

В Торемолинос направих две снимки, от яхтите си направо влизат в домовете си.

Стана беля.Свърши батерията на апарата,а зарядното в Мадрид.
Но ще постна някоя снимка от гуглето,дека си печех шкембака и дупарата.
Тука ходехме на плаж...Кариуеля.Шезлонга с дюшек 4 кинта.Бири,питиета,кафета,кльопачка,всичко е без наценка.

Още една снимка от баровският квартал.

Абе море,всеки е ходил и знае кво е.Яд ме е само, че не-отскочихме до Марбея,щото ни беше близо.Имах мерак да пинем по едно бире с Антонио Бандерас.
Обаче стана голям пожар точно в този район и се отказахме.
Септември времето се пооправя,нема толко жега.
Та ще наблегнем на риболова,и на пиенето.
А колегите дето не-пият,дано да пушат.Щото ако не-пием или не-пушим....на тези години.ЕДИНСТВЕНАТА МЪЖКА РАБОТА ОСТАВА САМО БРЪСНЕНЕТО.

Само се чудя кво да си избера.

На входа ни посрещна касиера,и ни пожела приятна разходка.

Две ченгета,ни изрекитираха ,щото ни били мръсни стъклата.Платих една франзела,и ги оставих да си делят плячката...те си знаят как.

После някъва камила се направи на интересна,и не-искаше да се мръдне от пътя.

Набързо изкочих,да и кажа кой командва парада.Обаче като видях че се приготви за стрелба,набързо се скрих в колата.Просто бях със нови дрехи,и не исках ...камилски плюнки по тях.

На елените им разказах няколко вица,и умряха от смях.

Тоя па не-разбира от вицове и хумор.Затова му обещах,зимата да го водя в къщи на гости.Че на терасата ,съм разпънал едни телове,та требе да туря нещо на тях.

Пихме по некоя ракия с мечоците,и мезихме ябълки.Обаче не-издържаха на темпото ми,и се изпонапиха.

Имаше и някъкви котки,обаче аз обичам кучета .Затова им махнах отдалече за поздрав.

След сафарито,ми избръмча главата...и аде хиляда километра на юг.Малага-Торемолинос.
На гости у един авер.
По биричка,на ''постна софра''...демек само пържени картофки.Беше ми писнало от мръвки.

Тука ми хареса.Виличката на един приятел Испанец.В радиус от 20 километра,нема жива душа,само маслинови дръвчета и пак маслинови дръвчета.Под навесите има големи легла.Абе с две думи само за вип персони.

Човека си гледа и прасенца в двора.Абе готино е.Взехме си и едно агънце,та го напълнихме с оризец.Убавиня.

В Торемолинос направих две снимки, от яхтите си направо влизат в домовете си.

Стана беля.Свърши батерията на апарата,а зарядното в Мадрид.
Но ще постна някоя снимка от гуглето,дека си печех шкембака и дупарата.
Тука ходехме на плаж...Кариуеля.Шезлонга с дюшек 4 кинта.Бири,питиета,кафета,кльопачка,всичко е без наценка.

Още една снимка от баровският квартал.

Абе море,всеки е ходил и знае кво е.Яд ме е само, че не-отскочихме до Марбея,щото ни беше близо.Имах мерак да пинем по едно бире с Антонио Бандерас.
Септември времето се пооправя,нема толко жега.
А колегите дето не-пият,дано да пушат.Щото ако не-пием или не-пушим....на тези години.ЕДИНСТВЕНАТА МЪЖКА РАБОТА ОСТАВА САМО БРЪСНЕНЕТО.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- stonetales
- разбира нещата

Бат Георге - видиш ли какви плодове жъне намерението ти да задминеш Асеновградци?:)
То - не че става и дума за състезание, ама бай Йово го даде много безгрижно и съвсем ме изкефи
Човека винаги е търсел комфорт - да му е топло, сухо и подредено. И Спокойно!
Онези дет са вдигали най-много шум и джабала, затривайки стотици и хиляди чужди съдби - и те са търсели спокойствие от демоните си, разпростирайки егото си до безкрайност.
Не става с Его...... - става с Приемане........
То - не че става и дума за състезание, ама бай Йово го даде много безгрижно и съвсем ме изкефи
Човека винаги е търсел комфорт - да му е топло, сухо и подредено. И Спокойно!
Онези дет са вдигали най-много шум и джабала, затривайки стотици и хиляди чужди съдби - и те са търсели спокойствие от демоните си, разпростирайки егото си до безкрайност.
Не става с Его...... - става с Приемане........
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- G.Petkov

Камък,stonetales написа:Бат Георге - видиш ли какви плодове жъне намерението ти да задминеш Асеновградци?:)
То - не че става и дума за състезание, ама бай Йово го даде много безгрижно и съвсем ме изкефи...
По принцип си прав, ама и аз се изкефих
А пък ние, че ги задминахме / а вече е факт, и то с много
А станиците станаха твърде много, даже и аз не помня, кога, какво съм писал
Тя, графоманията до там води
Пишеш и не помниш, какво си написал - "Движението е всичко - крайната цел - нищо" - това съждение , на моите години го приемам с все повече достоверност и почти вече съм убеден, че става дума за някаква предопределеност на събитията.
Лелеее,
Как го написах - като ранния Камък
Люси,lusienn написа:Епа незнаех че се състезаваме с рибите,ама днес имам поне 400 бройки на въдица от по едрите-днес снимки няма,защото ви отделям само 5 минути от ценното ми време.
Не знаех, че ти отнемаме от ценното време !
Мислех си, че е обратното, ама прощавай
Аз си останах на трето място с две кила костурчета, но трапезен размер, опържих ги, жената остана много доволна, и аз хапнах с удоволствие!
Бай Стояне, много ме изкефи с този разказ за други земи. И аз много обичам да ходя в паркове и зоологически градини !lovo-бай СТОЯН написа:...Щото ако не-пием или не-пушим....на тези години.ЕДИНСТВЕНАТА МЪЖКА РАБОТА ОСТАВА САМО БРЪСНЕНЕТО.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама за бръсненето не си прав
Държим се още бре, рядко наистина, ама държим
А има и много по-млади съ-автори, то на тях им е и задължение
Обаче, и на дължина го изкарах този пост като ранният Камък
- G.Petkov

Киро,
Май аз, ти и Люси ще си останем единствените "пържачи" в този форум и в този подфорум
!
Всички други пускат, само ние пържим
!
Въпреки ранното ми ставане и всички усилия, които положих - само костур, както казах по-горе - трапезен
!
Важното е у дома всички да са нахранени и доволни, другото е снобария
!
Закачих и едно по-едро рибе, ама не се беше уболо и до брега изплю
!
Вече ми се случва за трети, пореден път, ама .....
Къде е "пръжения" толстолоб ...?
Май аз, ти и Люси ще си останем единствените "пържачи" в този форум и в този подфорум
Всички други пускат, само ние пържим
Въпреки ранното ми ставане и всички усилия, които положих - само костур, както казах по-горе - трапезен
Важното е у дома всички да са нахранени и доволни, другото е снобария
Закачих и едно по-едро рибе, ама не се беше уболо и до брега изплю
Вече ми се случва за трети, пореден път, ама .....
Къде е "пръжения" толстолоб ...?
Последно промяна от G.Petkov на Чет Сеп 06, 2012 8:14 pm, променено общо 1 път.
- Jack Daniels
- разбира нещата

Бай Стояне, то верно че градчетата по Коста дел сол се сливат, ама коректността изисква да те поправя - яхтеното пристанище е в Беналмадена 
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад