Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

yankosan написа: Случка...
През лето господне 2013-то.с един юнак на Ивито...
Влизаме,пускаме,чукам веднъж и на юнака уасабито се сгъна отведнъж :fish15:
Соме около трите кила,ковнато на тройката за опашката :D
......... :
Янич- нямах тройка-беше на единичката... :mrgreen:

- Риба402 видя ли ся-това съм ази.. :mrgreen: ., дори и ние хората си изкарваме прехраната с краката (нямам предвид за жените.... :D ), та един сом ли не може, дето ханша ми започва от шията.... :lol:
При мен само един (нямах тройка и не ползвам -питай Янко, аз съм двойкаджия.. :lol: ..) и се нахендри яко на единицата....е това ми беше само един за 3-и дена -значииии....100% за опашката... :lol: :lol:

Поздравче с музичка.... :lol: :lol:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Беше ве даже с две,намазани със светлина :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yankosan написа:Беше ве даже с две,намазани със светлина :lol:
.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Явно още ти свети сигурно лодката нощно време... :lol: :lol: пробвай с лампа за банкноти и ще я видиш шарката от 20 м, където се е опряла куката....и то без фосфор и изотопи. :wink: Фосфора и изотопите го усещат и бягат, като някоя млада мома на три ракии... :lol: :lol:

Запазил съм ти от "сепукото за сомове"... :lol: , ама само на тебе... :evil: :lol: , айде чупи малко и на Пикито.. :lol: ...къде изчезна бе... :D ..
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Мотая се наоколо :lol:
Отивай тази седмица на същото място да си направиш сефтето :wink: ...то пък пак ще вали :(
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Амиииии...дооообре, аз съм готов.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Пишете бе, там съм, и то за 1 ч. и 1/2 -кво му плащаш... :lol: -ей сега да кажите и тръгвам.... :lol: :lol: :lol: , че може и да го хвана, докато дойдете.... :lol: :lol: , ама ще ми трябва малко Янича, за да ми даде първи тон.. :wink: :lol: нстройка на инструмента, немой... :mrgreen: :lol: :lol: Аз да не съм, като Личо Стоунса да вдига слушалката на телефона и да си настроя инструмента на ми-минор.... :lol: :lol: :lol: истина е .. :D
Та ги и влача със мене на тролинг със шест въдици с корда-за да може да ми свири на дроплерите.. :wink: , плащаш две-три вноски за риболовен билет и влачиш уж сам, като идиот.... :lol: - ...и като те хванат - показваш билета и казваш-жената има разтройство и там я оставих, дето едни цигани секат без брадви, само със саповете...... :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yco написа:... , плащаш две-три вноски за риболовен билет и влачиш уж сам, като идиот.... :lol: - ...и като те хванат - показваш билета и казваш-жената има разтройство и там я оставих, дето едни цигани секат без брадви, само със саповете...... :lol: :lol: :lol:
Разбрахте ли сега, как се лови с 6-ст, 9-ет, 12-ет въдици едновремено.. :wink: ,....купуваш си билети за риболов на роднините, дори и по-евтини на децата и пенсионери..... :lol: :lol: :lol:......и почвате....по нашенската музика....в 8/9 такт... :lol:
Ейййй, не го ли знаете бе това, как се троли... :wink: :lol: , не стига че "спорта" ви е забранен в Европа, ама си го и тачите... :lol: :lol: :lol:
Вече знаете истината за "тролинга", но съм сигурен , че ще нарочно ще влачите докато фалирате...духовно и физически- не се притеснявайте, само интелигентните оцеляват в живота, така че колкото и да напъвате ще отворите работа на някой посредствен коремен хирург от напъването си или на някой професионален гробар.. :lol: , ...абе сиреч никой не се интересува от вас... :roll: .., както и с колко куки ви са воблерите..., само търговците ги е полуинтерисанте, докато ви вземат парасана... :lol:

Не се притеснявайте, кораба потъва бавно, а най-близката суша е дъното... :roll: :lol:
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brandon76 »

На кърмакинг :mrgreen: :lol: :fishing1:
1949г.Белград Сърбия- 146kg , 305cm

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

На лифтинг... :mrgreen:

Пак Белград, Сръб..ия... :lol: Това му е внучката.... :lol:
3 и 50 минимум, от мен до другото още... :lol:

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ето ви доказателство, за тролинга във Великобритания и САЩ е забранен във вътрешните водоеми.

"Trolling is also often prohibited, even if there is enough space. It does not seem to suit British mentality as many anglers consider it unsporting"

"Тролинга също често е забранен, дори и да има достатъчно място, той не отговаря на британския манталитет, като много рибари го считат за неспортсменски."

Прочетете цялата статия и особено главата: Boats

инфо: http://www.boat-duesseldorf.com/cipp/md ... itain.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow

Какво да си говорим повече...ако си мислите, че тези държави не са цивилизовани-ходете да тролите в Русия и Украйна, ако ви държи.
И тука може още, докато свърши сома, как не ви е срам поне малко! :roll:
Иначе много знаете, ама само това, което ви отърва май знаете...хайде сега се обаждайте, кажете как е в Германия, Франция, Италия, в Испания някъде още го рекламират, докато не са ги подгонили... :mrgreen:
Аватар
nocalled
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nocalled »

братле, не се ли усещаш, че сам си пишеш в темата?!
излизай навън, намери си приятели.
заговори някое момиче, знам ли...
you'd better run...
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Нещо за риболов ще пишеш ли или искаш нещо по-сербез...
Аман от хейтъри, чети 161 стр. и ако не ти е ясно нещо пиши пак тука, да питам мюизина, какъв илач да ти измислим....:wink:
Аватар
nocalled
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nocalled »

да, силно започва гордостта на темата на ...161 стр...
''djza написа:
По безсмислена тема не съм видял,само лаляне!!""

10-тина стр. по-късно лялянето е преминало в ... монолог.

братле, ако тая тема ти е начина да се себеизявиш, наистина, няма да се бъркам.
просто реших, че е може да ти се помогне да се осъзнаеш.

със здраве,

пс такива старобългарски чуждици и остарял книжовен езики зползват хора като денди, може да го знаеш.
you'd better run...
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

Тук в последните няколко страници на моноспектакъла за риболов не прочетох??? Може би защото нямам разговорник, та да си превеждам. Имам едно сомче на кльонк и няколко празни удара за първите ми три опита, та не разбирам какво толкова за криене има, освен точните места на големите??? Почти всичко е вече измислено....
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Тая тема е на Ристьо личното пространство и може да си пише квото мисли или измисли :lol: имаше няколко подръжника ама му дадоха развод :mrgreen: ,понеже е малко всезнайко и дебела глава,та не попива някой път някоя по така мисъл от неговите :lol: с една дума е чудото на природата или сом единак :D така че много много не го отчитайте,поне като не помага и не пречи :D аз го ръчкам чат пат щото ми е обещал лятото на мраморната маса да седнем и на нея да има 2 праскови и 2 череши,буркан компот от дрянки и няква ракия може би,щото виното сам си го рекламираше :D ама и сам си го изпи :drinkers:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

Don4o_62 написа:Тая тема е на Ристьо личното пространство и може да си пише квото мисли или измисли :lol: имаше няколко подръжника ама му дадоха развод :mrgreen: ,понеже е малко всезнайко и дебела глава,та не попива някой път някоя по така мисъл от неговите :lol: с една дума е чудото на природата или сом единак :D така че много много не го отчитайте,поне като не помага и не пречи :D аз го ръчкам чат пат щото ми е обещал лятото на мраморната маса да седнем и на нея да има 2 праскови и 2 череши,буркан компот от дрянки и няква ракия може би,щото виното сам си го рекламираше :D ама и сам си го изпи :drinkers:
Разбира се, за това не съм писал до сега. Искам да стане приказка :fishing8: и ако може нещо за риболов да се говори, а другите приказки и подсказванки не са лоши и също помагат на нас дето не сме в майсторската лига.
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”