Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от FlyFishing »

metoo написа:Пич, ти да не си друсан. :lol: :lol:
Само две дози.Гледай http://ribibg.com/index.php?p=get_artic ... cle_id=250" onclick="window.open(this.href);return false;
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Ама това става въпрос за зимата, а не сега когато щапаш реката до колената. :D
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

вчера намерих идеалните водорасли в двора на баба ми :D :D та се зачудих дали някои е пробвал тоя риболов по струма
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

FlyFishing написа:Колеги някой лови ли скобар или кефал на манисто по реката.
Трудно по Струма за скобар! Не е научен!пък и по добре е такива схеми да отпадат-мъниста,топчета,тройки и подобни щуротти! Е не че по други краища на мънисто не им спукват дупетата на морунажите и скобите-ама да сте видяли Монтанеца или Божидар или Калоян или Вальо Кольо и Крки да ловят така ? Рибата св позавъртя тазу година благодарение на забраната за тройки-мани ги тея мъниста не са оферта!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

prodigy666 написа:вчера намерих идеалните водорасли в двора на баба ми :D :D та се зачудих дали някои е пробвал тоя риболов по струма
Аз съм гледал един възрастен колега, който всеки ден си е по реката да лови на водорасло и хваща доволно кефали на вливането на бистрица.
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

FlyFishing написа:
prodigy666 написа:вчера намерих идеалните водорасли в двора на баба ми :D :D та се зачудих дали някои е пробвал тоя риболов по струма
Аз съм гледал един възрастен колега, който всеки ден си е по реката да лови на водорасло и хваща доволно кефали на вливането на бистрица.
Преди години, когато ловех на плувка го разбивахме клена на водорасло, на втория бараж, но сега баража не е това което беше тогава...
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

DJONI RINGO написа:
Трудно по Струма за скобар! Не е научен!пък и по добре е такива схеми да отпадат-мъниста,топчета,тройки и подобни щуротти! Е не че по други краища на мънисто не им спукват дупетата на морунажите и скобите-ама да сте видяли Монтанеца или Божидар или Калоян или Вальо Кольо и Крки да ловят така ? Рибата св позавъртя тазу година благодарение на забраната за тройки-мани ги тея мъниста не са оферта!
Белополски даже имаше филм и статия за риболова на цветна тройка по струма ... а за водораслото съм гледал всички сръбски филмчета и там си го переха яко :D
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Та да е се изкажа и аз за водораслото.Има един пич, лови скобара само на водорасло вярно не лови по много до 7 8 риби на ден ама се за на 1кг, същото така и доста мряна вади.
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

prodigy666 написа:
DJONI RINGO написа:
Белополски даже имаше филм и статия за риболова на цветна тройка по струма ... а за водораслото съм гледал всички сръбски филмчета и там си го переха яко :D
Имам предвид манистото да е монтирано над обикновенна кука.Тука в форума един колега беше пуснал излет за скобар на един канал зимата на манисто и беше хванал доволно на единича обикновенна кука.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Аз лових тая зима на мънисто и бял червей и имах повече успехи от колкото само на бял.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Вецев
новобранец
новобранец

Мнение от Вецев »

колеги можете ли да ми кажете на какво водорасло се лови и как го слагате ако не е тайна
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Вецев написа:колеги можете ли да ми кажете на какво водорасло се лови и как го слагате ако не е тайна
от тея къде са като киша.Набираш си необходимото и му изстискваш от водата да е сухо.На куката се слага, като земеш едно като снопче или лентичка и го навиваш около куката.Това е
usmiwka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от usmiwka »

Като калчища го навиваш,нали?
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

Аз навремето го правех на топче (изстискано) и го закачах с две пробождания, но след няколко замятания пада, което не е беда - има колкото щеш... :D
(ма сега ми дреме за водораслото - варя си жито за каракуда и утре на язовира за сом :D :D :D )
Аватар
Вецев
новобранец
новобранец

Мнение от Вецев »

:D колеги къде сте бе нищо не казвате ходите ли на риба
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”