Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Това миниатюрно язовирче за което говориш колега,ако правилно съм те разбрал е "Градината" и е на военнитеKOllety написа: Има едно язовирче до село Оброчище , намира се след баира като се спуснеш от Варна в дясно миниатюрно е водоемчето, та въпроса ми е още ли е частен , понеже едно време съм ловял там и имах трофейни шарани от там и ако някъде има риба около Варна това е едно от местата .
Мисля че имаше нещо такова . Има още едно водоемче по напред след като изкачиш баира на кв. Виница под село Кичево . и там имаше доста големи риби сега нз какво стана и със него мисля че от доста време и той е частен.todor_197 написа:Това миниатюрно язовирче за което говориш колега,ако правилно съм те разбрал е "Градината" и е на военнитеKOllety написа: Има едно язовирче до село Оброчище , намира се след баира като се спуснеш от Варна в дясно миниатюрно е водоемчето, та въпроса ми е още ли е частен , понеже едно време съм ловял там и имах трофейни шарани от там и ако някъде има риба около Варна това е едно от местата .
Ами за този даже не съм и чувалKOllety написа:Мисля че имаше нещо такова . Има още едно водоемче по напред след като изкачиш баира на кв. Виница под село Кичево . и там имаше доста големи риби сега нз какво стана и със него мисля че от доста време и той е частен.todor_197 написа:Това миниатюрно язовирче за което говориш колега,ако правилно съм те разбрал е "Градината" и е на военнитеKOllety написа: Има едно язовирче до село Оброчище , намира се след баира като се спуснеш от Варна в дясно миниатюрно е водоемчето, та въпроса ми е още ли е частен , понеже едно време съм ловял там и имах трофейни шарани от там и ако някъде има риба около Варна това е едно от местата .

- недялко радков
- ще става разбирач
Миналия месец разбрах,че двама местни са го взели,зарибен е с много риба,но в момента не пускат...Инфото ми е от сигурен човек от селото.След като старите арендатори са го оставили в продължение на 2-3 месеца(от януари до март)са избили толстолоба на търмък,но след това са го забранили.А иначе наистина има огромни риби.zliaster написа:Инфо за водоема на Оброчище до Албена от някой който е ходил скоро ? Питах един дядо от селото .. каза , че много големи шарковци давало .. ама око да виде ръка да пипне
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Днес на калиманци-капо.Като не броим много дребните шаранчета,каракудки и още по-дребните червеноперки.Тази година читав риболов там няма да има.Развалиха хубавото язовирче
.Колеги помагайте,че тази година останах без язовир каде да ходя.Някаква промяна на големия на брестак?Може и на лични 

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
За съжаление големия на Брестак тази година няма да го пуснат за риболов, поне според пазачите. Собственка не иска да го пуска да се лови свободно на него и засега си остава забранен риболова там. Наистина около Варна няма място където да се направи свестен риболов- само таксите растът за сметка на обезрибените арендовани гьолове. Риба май само около Шумен можем да се надяваме да хвеним,че и таксите там са значително по-ниски.vladofommi написа:Днес на калиманци-капо.Като не броим много дребните шаранчета,каракудки и още по-дребните червеноперки.Тази година читав риболов там няма да има.Развалиха хубавото язовирче.Колеги помагайте,че тази година останах без язовир каде да ходя.Някаква промяна на големия на брестак?Може и на лични
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вчера на Калиманци капо и аз, и пак като изключим дребните шаранчета от по една педя, многото слънчевки и една червеноперка.
-
- ще става разбирач
Някъде ставаше въпрос за концесията на яз. Засмяно. Ето ги конкретните параметри по концесията:
http://www.nkr.government.bg/app?servic ... 0&sp=S3079
- sonax
- вече хвърля и на тежко
Не ми го отваря тоя линк нещоNikiStoianov написа:Някъде ставаше въпрос за концесията на яз. Засмяно. Ето ги конкретните параметри по концесията:

някои да знае нещо за язовир Смядово?!?!
DuDKu6
Здравейте колеги!Днес на Венелин от 06:30 до 15:00-дъжд като изведро,студ,постоянен вятър и на финала-КАПО
.Имаше още доста колеги-почти всички места за риболов бяха заети и аз лично видях само един колега отсреща да вади риба

-
- новобранец
колеги ходили-сте на овчарово шуменско
[quote="marin74"]Някой има ли инфо за я.Дрян до село Росен -Ген.Тошево . Каква рба има,какво се плаща?
Благодаря предварително ![/quote/]
Аз преди две седмици ходех там и пазача каза че е забранен до 11.06.2011. Таксата е 10 кинта и рибата не се плаща. Преди 2-ве години аз бях много доволен от там. И миналата година са я зарибявали по информация но колко е вярно не знам.
Благодаря предварително ![/quote/]
Аз преди две седмици ходех там и пазача каза че е забранен до 11.06.2011. Таксата е 10 кинта и рибата не се плаща. Преди 2-ве години аз бях много доволен от там. И миналата година са я зарибявали по информация но колко е вярно не знам.
- Fishing_Fan
- разбира нещата
язовир Смядово си има друго име - яз. Качица,в момента статута му е както на всички ДЪржавни язовири,тече забраната за риболов,и както винаги леко обран,за риба има всякакво изобилия-каракуда,червеноперка и сулка,някой оцелял шаран,само за тия знам,но има и много раци,язовира е красив.dudku6 написа:някои да знае нещо за язовир Смядово?!?!
Поради труднодостъпността на пътя към язовира,(Кофти черен път,все окалян,и е дълъг над 1,5 км.,трябва си джип,или поне 1 седмица да не вали,а вчера валя цял ден).много малко успяват да стигнат до там и да правят излет.krasimir75 написа:колеги ходили-сте на овчарово шуменско
-
- новобранец
а как е заплащането и каква риба има на овчарово