Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от pasator »

KOllety написа: Има едно язовирче до село Оброчище , намира се след баира като се спуснеш от Варна в дясно миниатюрно е водоемчето, та въпроса ми е още ли е частен , понеже едно време съм ловял там и имах трофейни шарани от там и ако някъде има риба около Варна това е едно от местата .
Това миниатюрно язовирче за което говориш колега,ако правилно съм те разбрал е "Градината" и е на военните
Аватар
KOllety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от KOllety »

todor_197 написа:
KOllety написа: Има едно язовирче до село Оброчище , намира се след баира като се спуснеш от Варна в дясно миниатюрно е водоемчето, та въпроса ми е още ли е частен , понеже едно време съм ловял там и имах трофейни шарани от там и ако някъде има риба около Варна това е едно от местата .
Това миниатюрно язовирче за което говориш колега,ако правилно съм те разбрал е "Градината" и е на военните
Мисля че имаше нещо такова . Има още едно водоемче по напред след като изкачиш баира на кв. Виница под село Кичево . и там имаше доста големи риби сега нз какво стана и със него мисля че от доста време и той е частен.
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

KOllety написа:
todor_197 написа:
Мисля че имаше нещо такова . Има още едно водоемче по напред след като изкачиш баира на кв. Виница под село Кичево . и там имаше доста големи риби сега нз какво стана и със него мисля че от доста време и той е частен.
Ами за този даже не съм и чувал :shock:
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

zliaster написа:Инфо за водоема на Оброчище до Албена от някой който е ходил скоро ? Питах един дядо от селото .. каза , че много големи шарковци давало .. ама око да виде ръка да пипне :)
Миналия месец разбрах,че двама местни са го взели,зарибен е с много риба,но в момента не пускат...Инфото ми е от сигурен човек от селото.След като старите арендатори са го оставили в продължение на 2-3 месеца(от януари до март)са избили толстолоба на търмък,но след това са го забранили.А иначе наистина има огромни риби.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

Днес на калиманци-капо.Като не броим много дребните шаранчета,каракудки и още по-дребните червеноперки.Тази година читав риболов там няма да има.Развалиха хубавото язовирче :evil: .Колеги помагайте,че тази година останах без язовир каде да ходя.Някаква промяна на големия на брестак?Може и на лични :oops:
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

vladofommi написа:Днес на калиманци-капо.Като не броим много дребните шаранчета,каракудки и още по-дребните червеноперки.Тази година читав риболов там няма да има.Развалиха хубавото язовирче :evil: .Колеги помагайте,че тази година останах без язовир каде да ходя.Някаква промяна на големия на брестак?Може и на лични :oops:
За съжаление големия на Брестак тази година няма да го пуснат за риболов, поне според пазачите. Собственка не иска да го пуска да се лови свободно на него и засега си остава забранен риболова там. Наистина около Варна няма място където да се направи свестен риболов- само таксите растът за сметка на обезрибените арендовани гьолове. Риба май само около Шумен можем да се надяваме да хвеним,че и таксите там са значително по-ниски.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Вчера на Калиманци капо и аз, и пак като изключим дребните шаранчета от по една педя, многото слънчевки и една червеноперка.
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Някъде ставаше въпрос за концесията на яз. Засмяно. Ето ги конкретните параметри по концесията:
http://www.nkr.government.bg/app?servic ... 0&sp=S3079
Аватар
sonax
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sonax »

NikiStoianov написа:Някъде ставаше въпрос за концесията на яз. Засмяно. Ето ги конкретните параметри по концесията:
http://www.nkr.government.bg/app?servic ... 0&sp=S3079
Не ми го отваря тоя линк нещо :roll:
dudku6
новобранец
новобранец

Мнение от dudku6 »

някои да знае нещо за язовир Смядово?!?!
DuDKu6
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

Здравейте колеги!Днес на Венелин от 06:30 до 15:00-дъжд като изведро,студ,постоянен вятър и на финала-КАПО :(.Имаше още доста колеги-почти всички места за риболов бяха заети и аз лично видях само един колега отсреща да вади риба
krasimir75
новобранец
новобранец

Мнение от krasimir75 »

колеги ходили-сте на овчарово шуменско
bili4652
новобранец
новобранец

Мнение от bili4652 »

[quote="marin74"]Някой има ли инфо за я.Дрян до село Росен -Ген.Тошево . Каква рба има,какво се плаща?
Благодаря предварително ![/quote/]

Аз преди две седмици ходех там и пазача каза че е забранен до 11.06.2011. Таксата е 10 кинта и рибата не се плаща. Преди 2-ве години аз бях много доволен от там. И миналата година са я зарибявали по информация но колко е вярно не знам.
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

dudku6 написа:някои да знае нещо за язовир Смядово?!?!
язовир Смядово си има друго име - яз. Качица,в момента статута му е както на всички ДЪржавни язовири,тече забраната за риболов,и както винаги леко обран,за риба има всякакво изобилия-каракуда,червеноперка и сулка,някой оцелял шаран,само за тия знам,но има и много раци,язовира е красив.
krasimir75 написа:колеги ходили-сте на овчарово шуменско
Поради труднодостъпността на пътя към язовира,(Кофти черен път,все окалян,и е дълъг над 1,5 км.,трябва си джип,или поне 1 седмица да не вали,а вчера валя цял ден).много малко успяват да стигнат до там и да правят излет.
krasimir75
новобранец
новобранец

Мнение от krasimir75 »

а как е заплащането и каква риба има на овчарово :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”