Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от humfy »

Изображение

Изображение

Изображение

Това днес на Бело поле от 12ч до 19ч,стръв трошка,буре 2 гр,тишина и много манджа :wink:
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

евала колега яки рибоци !!! и аз днес бях за 3-4 часа под Блг. дръпнах 5 скобара 2 от които доста тлъсти :D ..... доста откачих ..... бях с 14 ка кука оунер исада много бях доволен от тях попринцип са 12ки но отговарят за 14 ма откачих 5 скобара с тех .... сложих 15ка кука тънка остра и резултата не закъсня имах само още 1 откачен и 4 извадени все здраво закачени .....
Изображение
Изображение
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Задобрявате гадини такива :D :D :D -браво на колегата за пуснатите риби!Имам клип от риболова с Кърцата и Наско как се върнаха 30 кила скобари обратно!БЕЗЦЕННО!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ivo_stoev »

Браво Бобка! Взе ли друга щека или с болото ги ши
Аватар
ivos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivos »

Браво Бобка, добре си ги надърпал на щеката ли ги лови?
Аватар
izzyone
фен клуб-скобар

Мнение от izzyone »

Ето малко риби и от мене хванати ( и пуснати :) ) в района на Железница от 8 до към 11 в петък. Стръв троха и редовно хранене
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”

Ernest Hemingway
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Всеки стана скобарджия тая година;) има риби....... А като нямаше последните две три години бяхме малко скобарджиите ;)Нека пускаме рибите и ще има за всички хубави дни!

miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

DJONI RINGO написа:Всеки стана скобарджия тая година;) има риби....... А като нямаше последните две три години бяхме малко скобарджиите ;)Нека пускаме рибите и ще има за всички хубави дни!

:lol: В петък и аз ако хвана скобар - значи има много скобар. Ако това е вярно с популацията /казвам го, защото тази година Струма съм я виждал само на снимка/ и зимата се опази от тройки и парашути представям си какво ще е догодина........ . ДАНО.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

miro253 написа:
DJONI RINGO написа:Всеки стана скобарджия тая година;) има риби....... А като нямаше последните две три години бяхме малко скобарджиите ;)Нека пускаме рибите и ще има за всички хубави дни!

:lol: В петък и аз ако хвана скобар - значи има много скобар. Ако това е вярно с популацията /казвам го, защото тази година Струма съм я виждал само на снимка/ и зимата се опази от тройки и парашути представям си какво ще е догодина........ . ДАНО.
Точно ;) въпреки,че когато има много риба се лови лесно и се взимат количества...... Но по добре да има за спортен риболов,отколкото за трети номер;)

Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

miro253 написа:

да но се хващаха безброй малки скобарета и никой не ги пускаше, е това е срамота
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Още никой ли не е разбрал, че в Струма най-вкусната риба е ПРЪСКАЧА? Дали си струва да си изяждаме кефа ......
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

ivos написа:Браво Бобка, добре си ги надърпал на щеката ли ги лови?
На болото,там е прекалено плитко и бистро за щека :wink:

А след снимките и докато съхнеше живарника,успях да ковна още един убавец,към 10 мин борба,яко животно :wink: Претеглен точно 1.5кг,щракнаха ме(вчера ми пратиха снимките)и го пратих дома да се угоява и да се пробва догодина :wink: :D

Изображение

Изображение
Старите
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

Джони,не е така :wink: Действително има ефект от забраната на тройките и оцеля доста скобар тази зима(нищо че по Благовградско ИАРА-джиите никакви ги няма и пак си имаше джасачи),но който не му знае тънкостите на резаната муцуна,пак трудно го хваща :wink:
И да,нека се пускат рибите и по точно тези които могат да я ловят,защото може да се правят промишлени количества :rolleyes: :wink:
Например вчера две аверчета,след 3 дни къмпинг,освободиха над 100 риби(мерени над 70 кила!)направо изтребление ако си недобросъвестен :wink:
Старите
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

3 човека за 3 дни 100 риби-не е чак толкова фрапантно-по 10-11 риби на калпак за цял ден;)Важно е че са ги пуснали! Исках да кажа че точно там на това ОБЩЕСТВЕНО местенце тръгнат ли рибите се ловят от много хора,и не са проблем десет риби на човек,само бандите на фидерите вадят бая-в час съм много и за това си позволявам да говоря!Иначе дали е така или не -научните спорове ги разрешавам естествено на реката:)

chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

DJONI RINGO написа:3 човека за 3 дни 100 риби-не е чак толкова фрапантно-по 10-11 риби на калпак за цял ден;)Важно е че са ги пуснали! Исках да кажа че точно там на това ОБЩЕСТВЕНО местенце тръгнат ли рибите се ловят от много хора,и не са проблем десет риби на човек,само бандите на фидерите вадят бая-в час съм много и за това си позволявам да говоря!Иначе дали е така или не -научните спорове ги разрешавам естествено на реката:)
Местенцето не беше обществено до скоро.Това ми е трета година да хода там и предишните две немаше кой да те заплюе.Немаше следи по брега от захранки ,угарки,кутий от стръв.Беше девствено.А и не всеки ден е велик ден и там се въртят капота.Миналия четвъртък скръб въпреки многото храна и настояване за цял ден 10 удара и то на бял не искаше трохата,за жалост извадени само три.Пробах какво ли не 8 хлеба на трохи и 4 пакета манджа,300гр бял.Като метнеш топка мандарина и рибите възират,а на мястото на хъмфи имаше пичове дето метаха хляб с камъни ужас.Никой не хвана повече от три броя до 17.30ч.А и не всички пускат по миналата седмица две кофи заминаха за Кюстендил,преди това 50бр. за Перник има си идиоти не е като да нема.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”