Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за р. Струма!

Това днес на Бело поле от 12ч до 19ч,стръв трошка,буре 2 гр,тишина и много манджа

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
- prodigy666
- разбира нещата
евала колега яки рибоци !!! и аз днес бях за 3-4 часа под Блг. дръпнах 5 скобара 2 от които доста тлъсти
..... доста откачих ..... бях с 14 ка кука оунер исада много бях доволен от тях попринцип са 12ки но отговарят за 14 ма откачих 5 скобара с тех .... сложих 15ка кука тънка остра и резултата не закъсня имах само още 1 откачен и 4 извадени все здраво закачени .....

-
- фен клуб-скобар
Задобрявате гадини такива
-браво на колегата за пуснатите риби!Имам клип от риболова с Кърцата и Наско как се върнаха 30 кила скобари обратно!БЕЗЦЕННО!

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Браво Бобка! Взе ли друга щека или с болото ги ши
- ivos
- научил се да хвърля
Браво Бобка, добре си ги надърпал на щеката ли ги лови?
- izzyone
- фен клуб-скобар
Ето малко риби и от мене хванати ( и пуснати
) в района на Железница от 8 до към 11 в петък. Стръв троха и редовно хранене

“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
-
- фен клуб-скобар
Всеки стана скобарджия тая година;) има риби....... А като нямаше последните две три години бяхме малко скобарджиите
Нека пускаме рибите и ще има за всички хубави дни!

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

DJONI RINGO написа:Всеки стана скобарджия тая година;) има риби....... А като нямаше последните две три години бяхме малко скобарджиитеНека пускаме рибите и ще има за всички хубави дни!

-
- фен клуб-скобар
Точноmiro253 написа:DJONI RINGO написа:Всеки стана скобарджия тая година;) има риби....... А като нямаше последните две три години бяхме малко скобарджиитеНека пускаме рибите и ще има за всички хубави дни!
В петък и аз ако хвана скобар - значи има много скобар. Ако това е вярно с популацията /казвам го, защото тази година Струма съм я виждал само на снимка/ и зимата се опази от тройки и парашути представям си какво ще е догодина........ . ДАНО.

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- калин кацаров
- сериозен играч
miro253 написа:DJONI RINGO написа:Всеки стана скобарджия тая година;) има риби....... А като нямаше последните две три години бяхме малко скобарджиитеНека пускаме рибите и ще има за всички хубави дни!
В петък и аз ако хвана скобар - значи има много скобар. Ако това е вярно с популацията /казвам го, защото тази година Струма съм я виждал само на снимка/ и зимата се опази от тройки и парашути представям си какво ще е догодина........ . ДАНО.
да но се хващаха безброй малки скобарета и никой не ги пускаше, е това е срамота
Още никой ли не е разбрал, че в Струма най-вкусната риба е ПРЪСКАЧА? Дали си струва да си изяждаме кефа ......
-
- вече хвърля и на тежко
На болото,там е прекалено плитко и бистро за щекаivos написа:Браво Бобка, добре си ги надърпал на щеката ли ги лови?

А след снимките и докато съхнеше живарника,успях да ковна още един убавец,към 10 мин борба,яко животно

Старите
-
- вече хвърля и на тежко
Джони,не е такаDJONI RINGO написа:Всеки стана скобарджия тая година;) има риби....... А като нямаше последните две три години бяхме малко скобарджиитеНека пускаме рибите и ще има за всички хубави дни!

И да,нека се пускат рибите и по точно тези които могат да я ловят,защото може да се правят промишлени количества

Например вчера две аверчета,след 3 дни къмпинг,освободиха над 100 риби(мерени над 70 кила!)направо изтребление ако си недобросъвестен

Старите
-
- фен клуб-скобар
3 човека за 3 дни 100 риби-не е чак толкова фрапантно-по 10-11 риби на калпак за цял ден;)Важно е че са ги пуснали! Исках да кажа че точно там на това ОБЩЕСТВЕНО местенце тръгнат ли рибите се ловят от много хора,и не са проблем десет риби на човек,само бандите на фидерите вадят бая-в час съм много и за това си позволявам да говоря!Иначе дали е така или не -научните спорове ги разрешавам естествено на реката:)
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Местенцето не беше обществено до скоро.Това ми е трета година да хода там и предишните две немаше кой да те заплюе.Немаше следи по брега от захранки ,угарки,кутий от стръв.Беше девствено.А и не всеки ден е велик ден и там се въртят капота.Миналия четвъртък скръб въпреки многото храна и настояване за цял ден 10 удара и то на бял не искаше трохата,за жалост извадени само три.Пробах какво ли не 8 хлеба на трохи и 4 пакета манджа,300гр бял.Като метнеш топка мандарина и рибите възират,а на мястото на хъмфи имаше пичове дето метаха хляб с камъни ужас.Никой не хвана повече от три броя до 17.30ч.А и не всички пускат по миналата седмица две кофи заминаха за Кюстендил,преди това 50бр. за Перник има си идиоти не е като да нема.DJONI RINGO написа:3 човека за 3 дни 100 риби-не е чак толкова фрапантно-по 10-11 риби на калпак за цял ден;)Важно е че са ги пуснали! Исках да кажа че точно там на това ОБЩЕСТВЕНО местенце тръгнат ли рибите се ловят от много хора,и не са проблем десет риби на човек,само бандите на фидерите вадят бая-в час съм много и за това си позволявам да говоря!Иначе дали е така или не -научните спорове ги разрешавам естествено на реката:)