Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Кърджалийски регион
Дан` съ засегнеш.....ма туй...моя каяк де събира само мене с една торба багаж и фотката струва къде 1250 лв.dimo4ko написа:Здравей Веско,Vesko1 написа: Зад блок "Златен лист" във Възрожденци има борса за лодки и двигатели.Точно на завоя е към Ромпетрол...питаш каква ще е цената,доставят и по поръчка...и лодки и мотори.Колесара обаче е доста голям проблем...не доставят там колесари,трябва отделно да си потърсиш.
Гледах ги аз, обаче само големи лодки с цена от 2 хилки нагоре, а това е много. Но не знаех, че работят по поръчка. Минавал съм няколко пъти, но няма никой, вероятно с уговорка идват?!?
По принцип искам лодка, която да се качва върху колата, т.е. не много голяма. Имам неприятен спомен от надуваеми лодки, затова искам твърда

То де дума Веско, "С пикня боя...." та ако търсиш хубавото ще трябва и да се по изръсиш.
Тъй мисля аз де

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Don4o_62
- учете се от него
има и ефтини твърди лодки,но не и в Кърджали,разбираемо е там да са скъпи
но твърда лодка на багажник да се вози,не е удачно че се хлъзга напред назад,и аз мислех такъв варянт преди но се отказах че има голяма вероятност при рязко спиране,лодката да хукне пред теб
но колегата щом е на един х..й от язовира не го бърка да си я прекара,но по голяма от 2,70 май трудно ще се качва на тавана,а за Кърджали си трябва голяма лодка ако е твърда,че някой път става кофти с големите вълни като излезнат
има запазени надуваеми и при правилно съхранение карат с години

но твърда лодка на багажник да се вози,не е удачно че се хлъзга напред назад,и аз мислех такъв варянт преди но се отказах че има голяма вероятност при рязко спиране,лодката да хукне пред теб

но колегата щом е на един х..й от язовира не го бърка да си я прекара,но по голяма от 2,70 май трудно ще се качва на тавана,а за Кърджали си трябва голяма лодка ако е твърда,че някой път става кофти с големите вълни като излезнат
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Don4o_62 написа:има и ефтини твърди лодки,но не и в Кърджали,разбираемо е там да са скъпи![]()
но твърда лодка на багажник да се вози,не е удачно че се хлъзга напред назад,и аз мислех такъв варянт преди но се отказах че има голяма вероятност при рязко спиране,лодката да хукне пред теб![]()
Дончо ,моята я знаете(алуминиева Романтика 3.3м) карам я на тавана на опела без никакъв проблем. Гледам да не карам по бързо от 100км/h. Недостатъка е че са нужни 2-ма да се свали и качи на колата. Като я стегна с тресчотките и няма и милиметър мърдане.
Когато няма риба.......не кълве!
- Don4o_62
- учете се от него
Пете,тъкмо си мислех да пиша че Романтиките са най подходящи за превоз на тавана,даже лятото бях на язовира и в движение видях един колега със същата,поговорихме борд до борд
и се напомпих за същата,че гледах една обява,имах му тел. и после на вода взехме да се пазарим,пазарлъка заспа
и щях да излизам да ходя да я вземам,като се сетих да го питам за дължината...излезна 2,70 м. което ме разубеди,на колегата дето лафихме на вода беше колкото твоята и ми се видя стабилна,но по малка не става за голям язовир впредвид високите вълни дето излизат изневиделица,та колегата да си помисли какво ще търси

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Пичове, днес малко тунинговах макарите.Това е със секундно лепило, но не държи особено добре/това са четки, от тези дето слагат по външните ролетни щори/.Дайте идея за лепило-ще ги правя наново.Една идея трябва да скъся дължината на косъма на четките, и ще стане идеално.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Тонка..вместо четки ,на самата шпула на самия долен ръбАнтон Тонев написа:Пичове, днес малко тунинговах макарите.Това е със секундно лепило, но не държи особено добре/това са четки, от тези дето слагат по външните ролетни щори/.Дайте идея за лепило-ще ги правя наново.Една идея трябва да скъся дължината на косъма на четките, и ще стане идеално.
се слага по едно водопроводно уплътнение от най големите размери..и влакното не попада под шпулата.Ето за това говоря

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
А дали няма да пречи на хода но шпулата?Vesko1 написа:Тонка..вместо четки ,на самата шпула на самия долен ръбАнтон Тонев написа:Пичове, днес малко тунинговах макарите.Това е със секундно лепило, но не държи особено добре/това са четки, от тези дето слагат по външните ролетни щори/.Дайте идея за лепило-ще ги правя наново.Една идея трябва да скъся дължината на косъма на четките, и ще стане идеално.
се слага по едно водопроводно уплътнение от най големите размери..и влакното не попада под шпулата.Ето за това говоря
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Vesko1 написа:Тонка..вместо четки ,на самата шпула на самия долен ръбАнтон Тонев написа:Пичове, днес малко тунинговах макарите.Това е със секундно лепило, но не държи особено добре/това са четки, от тези дето слагат по външните ролетни щори/.Дайте идея за лепило-ще ги правя наново.Една идея трябва да скъся дължината на косъма на четките, и ще стане идеално.

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Vesko1
- сериозен играч
Пробвал съм на едни макари...няма проблеми,иди долу на пазара в "белите нощи" магазина дето продават ел материали...има там едни уплътнения за кафе машини..точно заспиват на шпулите.Ето тук на шпулите се вижда как е..черния пръстенАнтон Тонев написа: А дали няма да пречи на хода но шпулата?

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Сега се връщам от долния. Закрихме годината за последната нощувка на вода. Резултата с 4 бели риби. Най голямата 2,100. Най-малката 1,400.
- Антон Тонев
- сериозен играч
И аз закрих.На 36 градуса на водата.Като тюлен се плациках три дена.Петър Недев написа:Сега се връщам от долния. Закрихме годината за последната нощувка на вода. Резултата с 4 бели риби. Най голямата 2,100. Най-малката 1,400.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Па я продължавам да си я карам в застой, изобще - нищо ново под слънцето.
- Vesko1
- сериозен играч
Ванката Сингера засрами гърците на техен терен..улови голяма туна под носа на маляките
http://rodopi24.blogspot.com/2014/12/bl ... 4.facebook" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

http://rodopi24.blogspot.com/2014/12/bl ... 4.facebook" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За много години бараби. На всички Ви пожелавам много здраве и късмет през новата година. Големи и борбени риби по куките.
А специално Тонката- люспа да не види;)
А специално Тонката- люспа да не види;)
- antivik
- кандидат преподавател
Хъ много ви всичко добро и от мен, а Петре да внимава с люспите, че то това изглежда се лепи на цялата група....