Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG
И един човек купува два, разликата между двата е една точка.Д-р Флекс написа:200 лв за брой

Ама това си го виждал или ти го е разказал някой а може би е сън?къца - кълве написа:И един човек купува два, разликата между двата е една точка.
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Магнати, Къца, магнати. Сигурно асфалтират някаде по магистрала Хемус в момента.
- къца - кълве
- сериозен играч
Това ми казва човек, който има три магазина в голям град, той продава и "къца кълве".bobopeli написа:Ама това си го виждал или ти го е разказал някой а може би е сън?къца - кълве написа:И един човек купува два, разликата между двата е една точка.

къца - кълве написа: Това ми казва човек, който има три магазина в голям град, той продава и "къца кълве".
Това обяснява доста неща

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
- къца - кълве
- сериозен играч
Както казах, не ползвам нищо друго освен къца кълве. Спечелил съм няколко състезания с тях и затова мисля така. Що се отнася до HALCO, поради големия интерес реших да направя подобрена версия. Ще има съществена разлика особено вътрешна, което ще ги направи изключително здрави.bobopeli написа:къца - кълве написа:
Та да резюмирам![]()
Не си ловил с нищо друго освен кютюците обаче знаеш , че те са най-добри - Тъпо!
Каниш се да копираш воблерите на Halco, обаче претендираш , че всичко е твоя разработка - Мега тъпо!
Едното което си спечелил го знамкъца - кълве написа: Както казах, не ползвам нищо друго освен къца кълве. Спечелил съм няколко състезания с тях и затова мисля така.

Браво, дерзай! Не лошо да прочетеш кои са HALCO преди да почнеш да ги подобрявашкъца - кълве написа:Що се отнася до HALCO, поради големия интерес реших да направя подобрена версия. Ще има съществена разлика особено вътрешна, което ще ги направи изключително здрави.

- М. Сталев
- разбира нещата
а къде евентуално човек може да разгледа моделите и да си поръча воблери ,никъде не намерих да се продават в интернет
- къца - кълве
- сериозен играч
Тук има лични.М. Сталев написа:а къде евентуално човек може да разгледа моделите и да си поръча воблери ,никъде не намерих да се продават в интернет

- къца - кълве
- сериозен играч
В навечерието на Коледа започвам с цитат от 42 ра страница. В тези 177 страници има много такива мнения, което е най-голямата награда за моя упорит труд, вече повече от тридесет години. В тези страници има и позитивна критика, която много ми помогна. Като се вслушвам в това което ми казвате, аз подобрявам качествата на воблерите. За мен най-важно е резултатността, на второ място е здравината, на трето е цената и на четвърто външния вид. Красотата се прави за да се хареса на хората и да се постигне по-висока цена. Когато рибите харесват воблерите и хората започват да ги харесват нищо, че е на второ четене. Ако направиш един воблер за три дни, той ще има една цена, а ако направиш три за един час цената ще е друга. Има и безпочвена критика, но това е солта на живота без която не можем. Много хора които са доволни от воблерите не искат да споделят в този форум, защото не обичат пресолени манджи и аз ги разбирам.stefan4etoo написа: Благодаря за което![]()
Къца ама кви са тия воблери брето неска за един час с червената и жълтата жаба(най вече червената) изпонабодох де що има кефал бре
.Без да преувеличавам кацнал на едно дърво(дънер изкоренен от водата миналата седмица)имам сигурно над 30 риби като имам и два по около килото.Направих клипчета на първите 10 (нали обещах)и след това само ловя
.На всяка проводка удар,на всяка втора риба
![]()
Ама нещо ми се ебава компа и не мога да го свържа с телефона да прехвърля клипчетата.Като отстраня проблема ще ги кача![]()
![]()
![]()
![]()
На всички желая ЗДРАВЕ !!!
Весело посрещане на Коледа и Нова Година !
Весели празници и продължавай все така да майсториш . 

Късмет.Всичко е до късмет. 

- къца - кълве
- сериозен играч
Честита Нова година и на теб, Миленка!Мilena написа:Честита Нова година, приятел!
Исках да станат новите воблери и тогава да пиша, но се забавиха.
- къца - кълве
- сериозен играч
Може да ви се стори Мега тъпо, но аз се опитвам да копирам природата. Просто много харесвам цветовете на анемониевите риби. Това ми отнема шестдесет процента повече време от обичайното за единица продукт, което означава, че цената ще бъде с шестдесет процента по висока. Вие имате право на избор, евтини със старото уцветяване или шестдесет процента по-скъпи с новото.
- Don4o_62
- учете се от него
Къци,поздрави за усилията, а относно - Мега тъпо - не е така, повечето хора нямат знания и са оправдани , направи ми впечатление едни определени шарки които използваш.... между другото с новите примамки на които ловя,използвам точно тези цветове,по простата причина че взема 90 пр. на тях
каквото искат рибите,това даваме и няма сърдене че било шарено като великденско яйце
продължаваи да твориш а колегите кои по рано,кои по късно, ще разберат че тия шарки идват с опита

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти