Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: около Бургас ????
- kokho
- научил се да хвърля
Това е колега,на 26.06.11 бях там. Условията са 3лв. вход,няма ограничение за въдиците,рибата може да се връща но веднага,прибираш само тази която ще взимаш. Цената на рибите (шаран ,амур,сом..... ) е 4лв/кг, таранката и червеноперката са по левче/кг. Хващат се предимно шаранчета от порядъка на 0.7кг - 1.2кг, но има и много зарибителен материал който скоро са пуснали,пак шаранчета около 200-300гр. много гладни

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мерси много колега
ще го преслушам другата седмица значи 

Колега не си губи времето на този измислен язовир рибата от 3г не е мръднала поради простата причина че не е хранят иначе зарибител много основно се ловят риби от порядъка на 300-350гр да не кажа и по дребни а кило да хванеш трябва да си голям късметлия.Ако искаш да ловиш шаран отиди на Карнобат или Ръжица защото за мен рибки по 300гр не са шарани.Поздрави и наслукаЯсен Генсузов написа:Мерси много колегаще го преслушам другата седмица значи
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За Ръжица знам, много приятен язовир и риба си има доволно
исках да сменя дестинацията.

- kokho
- научил се да хвърля
krasi81 написа:Колега не си губи времето на този измислен язовир рибата от 3г не е мръднала поради простата причина че не е хранят иначе зарибител много основно се ловят риби от порядъка на 300-350гр да не кажа и по дребни а кило да хванеш трябва да си голям късметлия.Ако искаш да ловиш шаран отиди на Карнобат или Ръжица защото за мен рибки по 300гр не са шарани.Поздрави и наслукаЯсен Генсузов написа:Мерси много колегаще го преслушам другата седмица значи
Така е дребнички са рибите.Ето няколко от тези който хванах,да придобиеш някаква представа

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

БлагодаряPe6o_Tikvata написа:До с.Зидарово колега
![]()
![]()

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
SINISHA написа:Здравейте,
В началото на юли ще посетя санаториума във Ветрен за около 10 дни ,
та гледам на картата до самия хотел се вижда някакъв водоем .
Платен ли е , може ли да се лови и какви са условията ?
Мерси
Никой ли няма информация !?!?!

- Прикачени файлове
-
- untitled12я.JPG (132.54 KiB) Преглеждано 738 пъти
И да паднем и да бием,
пак за риба ще отидем !!!
пак за риба ще отидем !!!
- каридата
- учете се от него
Този и горният са частни доколкото знам,този който си очертал май не дават да се лови.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- научил се да хвърля
дам, частен е и не дават на него
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Имаме нова атракция.За всички граждани и гости на град Бургас,разходка с лодка по ВАЯ.Обиколката включва разглеждане на местните забележителности наречени "Мрежите" които са много древни и могат да се видят само по нашите земи записване на място.
- Прикачени файлове
-
- Изображение0501.jpg (81.71 KiB) Преглеждано 645 пъти
-
- Изображение0500.jpg (70.43 KiB) Преглеждано 645 пъти
-
- учете се от него
За съжаление има издадени над 60 разрешителни за стопански риболов във Вая и между тях още стотици бракониери

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Стрижко е абсолютно прав....Не бързайте с обвиненията за мрежите-законни са т.е. държавата разрешава улова с мрежи във Вая и не само в нея... ,и съответно издава разрешителни за тази цел.Друг е въпроса ,дали всички мрежари имат разрешително.
П.п мисля ,че работата с мрежи както в морския така и в сладководния не е незаконен метод.Има се съответните заплащания на разрешителни и ред други такива за да пуснеш мрежи.Доста честни и бедни хора си вадят единствения хляб така с мрежите.Не са виновни те ,а начина на стопанисване ,развъждане и съхранение на рибната популация от страна на държавата и контрола по улова.
Ако трябва да съм обективен ,нали разбирате че има понятие стопански риболов и от 20 лодки с мрежи в залива не мога да преценя кой е законени кой бракониер...има си други органи,чиято работа е да контролира а и да печели от тази дейност.Аз плащам 25 лева билет и си работя с въдичката за кеф и спорт...който плаща повече той има думата а и съответната отговорност да спазва правилата.
П.п мисля ,че работата с мрежи както в морския така и в сладководния не е незаконен метод.Има се съответните заплащания на разрешителни и ред други такива за да пуснеш мрежи.Доста честни и бедни хора си вадят единствения хляб така с мрежите.Не са виновни те ,а начина на стопанисване ,развъждане и съхранение на рибната популация от страна на държавата и контрола по улова.

-
- новобранец
Здравей те колеги! Моля за информация за язовира до с.Белодол.Предполагам че е към община Поморие