Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Някой с новина от последната седмица за водоем около София ,на който да си дава костур ... на блесна или рибе ? ще ми е много полезна информацията
,а също така и да има друг хищник,отказвам се от Богров поради причините,който Марян-колегата написа ... Предполагам,че на платения си е яка игралка с щуката,но не съм и майстор ... искам костурляк 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На тапа трябва да си я платиш рибата, обокновенно по закона на мърфи ще ти удари от най-големите по 7/8кг щуки и 7х9,50 сметай.Radoy написа:викаш щука клюца яко на платения и белуша ... белушата на какво да я излъжем ? и щуката ... ? на тия блесничките (металните) ставва ли ? или на рибе с тапичка ?
А някой да ми препоръча близо до София язовир с Костур ? и... да има добър път ,дори и превоз ?
Незнам на какви блесни, но ако си по спининга може да си вземеш всичките и да пробваш.
Хубав кортур няма никаде около София и да има няма да ни кажат.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво, ако ти се пише дай някакви детайли.dankedanke написа:днес на суходол 8 клена и 1 пъстърваот 13:00 до 17:30

нямам живарник
qno_zloo написа:На тапа трябва да си я платиш рибата, обокновенно по закона на мърфи ще ти удари от най-големите по 7/8кг щуки и 7х9,50 сметай.Radoy написа:викаш щука клюца яко на платения и белуша ... белушата на какво да я излъжем ? и щуката ... ? на тия блесничките (металните) ставва ли ? или на рибе с тапичка ?
А някой да ми препоръча близо до София язовир с Костур ? и... да има добър път ,дори и превоз ?
Незнам на какви блесни, но ако си по спининга може да си вземеш всичките и да пробваш.
Хубав кортур няма никаде около София и да има няма да ни кажат.
с тая щука отивам на черешата хахаха ... ми честно казано и аз незнам,къде да ходя ... карат ме на Челопечене,тука колега каза,че нямало нищо . На Богров щука не ми се лови ... търсим предимно клена и костура...чудя се на Копринка ли какъв беше към Златица,подбалканския дали ще има нещо ? то е на близо 30 минути от Богров,обаче пътя не си го спомням ...

- dzeviza
- ще става разбирач
с тая щука отивам на черешата хахаха ... ми честно казано и аз незнам,къде да ходя ... карат ме на Челопечене,тука колега каза,че нямало нищо . На Богров щука не ми се лови ... търсим предимно клена и костура...чудя се на Копринка ли какъв беше към Златица,подбалканския дали ще има нещо ? то е на близо 30 минути от Богров,обаче пътя не си го спомням ...
[/quote]
Колега,до колкото разбрах първо,питането ти беше за Богров,сега и някоя магистрала май построи ,щом за 30 мин. стигаш до Копринка

Колега,до колкото разбрах първо,питането ти беше за Богров,сега и някоя магистрала май построи ,щом за 30 мин. стигаш до Копринка

Колега,до колкото разбрах първо,питането ти беше за Богров,сега и някоя магистрала май построи ,щом за 30 мин. стигаш до Копринкаdzeviza написа:с тая щука отивам на черешата хахаха ... ми честно казано и аз незнам,къде да ходя ... карат ме на Челопечене,тука колега каза,че нямало нищо . На Богров щука не ми се лови ... търсим предимно клена и костура...чудя се на Копринка ли какъв беше към Златица,подбалканския дали ще има нещо ? то е на близо 30 минути от Богров,обаче пътя не си го спомням ...

Ми не бе приятел,питах за Богров като цяло за воодема и си напраих сметка,че освен щука и бяла (според колегата) друг хищник едва ли ще има ... изключвам сома,защото пък него воубще не го ловя ... а колкото до язовира Копринка ли беше ще те излъжа...но се намира по Подбалканската ... има 1 село Златица или нещо от тоя сорт (не говоря за град Златица) а язовира беше Коприн... ще те излъжа,но все си му викам Копринка беше до там некви рудници ако не се лъжа (мини) ... също така беше обрасъл с водорасли последния път когато ходих ... дали пък селото не се казваше Тополница ще те излъжа,но покрай него минаваше река Тополница (100 % сигурен съм)

Последно промяна от Radoy на Чет Ное 03, 2011 11:04 pm, променено общо 1 път.
Пич, земи се ориентирай вече, че оака темата сериозно.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- dzeviza
- ще става разбирач
topsoft написа:Пич, земи се ориентирай вече, че оака темата сериозно.

Човеко,пробай за костур на Кривина (платеното) или на Враждебна(до оградата на летището),двете дестинации са близо една до друга.На Кривина ловят и пъстърви на блесна,ако не хванеш костур поне ще ловиш уклей и червеноперки(бабушки тоест)
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Определено следващия пост щеше да ми е , (пич вземи отиди на риба, заеби тея форуми)dzeviza написа:topsoft написа:Пич, земи се ориентирай вече, че оака темата сериозно.

-
- фен клуб-скобар
Вчера на Пажарево,от 11 да 18 ....три пъстърви.
Пъстърва има,вижда се привечер като се разиграе,но не кълве.
Времето беше тихо и слънчево и не пипа.Само като духне малко вятър ,започва да се обажда.Кълве предимно следобяд.
Пъстърва има,вижда се привечер като се разиграе,но не кълве.
Времето беше тихо и слънчево и не пипа.Само като духне малко вятър ,започва да се обажда.Кълве предимно следобяд.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Някой нещо за Враждебна черното кафе?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- akoto13
- ще става разбирач
Приятели утре мисля да се поразхода до Огняново.Ако някой е ходил, може ли да каже лови ли се нещо в момента ,или да сменям целта 

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
-
- новобранец
ми какво да ти кажа риболов на щека някъде посредата на гиола бях застанал дълбочина на 11м -1мhristotihov написа:Браво, ако ти се пише дай някакви детайли.dankedanke написа:днес на суходол 8 клена и 1 пъстърваот 13:00 до 17:30

-
- вече хвърля и на тежко
Сменяй дестинацията колега. Освен слънчак друго неще.akoto13 написа:Приятели утре мисля да се поразхода до Огняново.Ако някой е ходил, може ли да каже лови ли се нещо в момента ,или да сменям целта