Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
Колеги какви точно са условията за риболов на плувка на язовира,какво иска и какво се плаща.....?
- Bigmarlin
- сериозен играч
10 лв на човек може и с три пръчки,таранката не се плаща,шарана 5 лв за кг,може и да не се взима За другите риби не знам Може с директен поне 6 ца,препоръчително с ластик,щото има изненади
или мач

Карп дюшеци,люлки,антибиотици,куки без контри и прочие искат ли,за това питам основно,ловя на мач само .....
- Bigmarlin
- сериозен играч
Не,не искат!
Но вчера е качил доста,та днес са го спадали Двете по големи шаранчета ,които клъвнаха днес,на телескопчето на хлапето на аверчето,почти до брега,на 1,20 дълбочина, си заминаха с линията
На мача само таранки и малките пакостници
Но вчера е качил доста,та днес са го спадали Двете по големи шаранчета ,които клъвнаха днес,на телескопчето на хлапето на аверчето,почти до брега,на 1,20 дълбочина, си заминаха с линията

Приятно време Забавен риболов Таранки от 150 до 300 гр и много шаранчета бебета на сладка царевица Таранката на бял и торен предимно
- Bigmarlin
- сериозен играч
Да,за разлика от днес на Горен Дъбник,шибано време и кал,много кал,сякаш бяхме в преизподнята
Мани ми са се появили салатни водорасли,от както се помна,ходя по яза,такива досега там не е имало 

-
- ще става разбирач
нещо по голямо не удари лиv1955 написа:Приятно време Забавен риболов Таранки от 150 до 300 гр и много шаранчета бебета на сладка царевица Таранката на бял и торен предимно
заимало са е едно немане
Много таранка има,но
Масово се ловят 150 грамови
И не си оставяйте неща по земята,че много мравки ... от калъфа ги пренесох в колата и вече 1 седмица имам мравки по таблото
Масово се ловят 150 грамови
И не си оставяйте неща по земята,че много мравки ... от калъфа ги пренесох в колата и вече 1 седмица имам мравки по таблото
Здравейте!
Замисли ли сме с едни приятели да направим един излет на дъбника, но незнаем от къде тряба да минем за да стигнем до малката дига или някое друго място. Ако може някой да помогне, помня нещо че се минава през стрелбището, но не съм сигурен.
Замисли ли сме с едни приятели да направим един излет на дъбника, но незнаем от къде тряба да минем за да стигнем до малката дига или някое друго място. Ако може някой да помогне, помня нещо че се минава през стрелбището, но не съм сигурен.
След стрелбището в посока София,първата отбивка в дясно води към малката дига.Имай предвид,че нивото е много високо и не знам дали дигата се вижда изобщо.
Остави само стъпки
- Bigmarlin
- сериозен играч
На малката дига днес,пълно с народ,и с водорасли Таман бях решил да си тествам новото пикерче,но ужасни закачки,гъсти водорасли,и то преди средата на дигата,където би трябвало да е по чисто Успях да извадя една хубава таранка и две платички,за 10 на хвърляния а няколко риби останаха в тревите,две счупени тръбичи след зверско напъване,та докато не падне водата фидер йок Та не успях да се накефа много,но филстара се представи много добре при тези условия Жилава пръчица излезе 

Здравейте колеги! Чух,че са разрешили риболова и на Телишкия язовир - не навсякъде,но ако някой има повече инфо - нека да сподели.Тези,които са държали язовира не са си плащали арендата и вече можело свободно да се лови на някои места.
Е това е страхотна новина ако е вярно. НО, сигурно терикатите са омрежили сичко преди да ги изгонят.
Здравейте колеги. Едно вапросче
на картата гледах къде точно се намира язовира Липите и видях че от другата страна на пътя ( за Ловеч ) има друг язовир. Някой има ли инфо свободен ли е,платен ли е , или е под аренда.