Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
и аз наскоро се убедих и затвърдих че с мангал,човек не трябва да си има работа
,за тях бой или да копат канали или събират боклуци,за друго не стават
,та по същество....трябваше да сменям една обратна тръба от кенефа,че надолу беше се стеснила с времето,чугунена от на майната си,идват манго и викат, бате тука режем,тука снаждаме и сереш по кило без проблем
като идея да но дойдоха с едно путкино шлайфче дето нокътя на големия пръст не може да си одрежеш,изкарах им моя големия,резнаха я,после почна умуване чупката как да я правят
,гледаха умно докато пак ги светнах,то сам я направих де
после дай бате гипс или вар да замажем снадката
викам тук е голяма чупка и ще протече и трябва силикон,манго вика абе със вар или гипс ги правим
дадох им и го нахлепаха като едвам се здържах да не ги изгоня,но си викам мангала може и да е прав,кура му накрая,платих им и като си тръгнаха като пуснах водата отгоре,веднага изби
,викам си я си го прави както си знаеш,та взех ПВЦ тръба със гъвкава връзка,надянах си я подмазах със силикон и всичко заспа,но така е като ни мързи понякога и идват да ни работят разни шмиргели дето и те не знаят какво ще правят 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- Модератор
Историята та Кире кърти.
Кире ,да ма звиняваш ,ма има ина приказка " зелен кон и умен .... -няма " Прекарал те манго ,не се коси щот ш мине. Я па секи за себе си каже дал нявга не съй докарвал кат теб. 

Късмет.Всичко е до късмет. 

- Vid
- кандидат преподавател
ФАО 61 се вика. Доре е да не се яде, не за друго, ами щото погълнахме она от Чернобил и втора доза вече може да ни приседне...Trias написа:А за ядрената централа Фукушима 1 ,какво ще кажеш ? От FAO /Организацията по прехрана и земеделие / ни предупредиха да не ядеме риба от зона 067 ли беше ? Чернобил от 1986 година ли е по-вреден или пък Фукушима , а ?
Ей я картата... http://radioactivechat.blogspot.bg/2013 ... Areas.html
В допълнение- да си карате спокойно без страх от мобилните камери. Ел. фишове падат в съда, като презрели круши...

Ама, и да знаете, че от стационарните такива, отърване нема...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Те ся наспал се и изтрезнял - ми е през
за кинтите и прецаквацията, ама ся ще намина до Хенди да видя дали мангалите не стоят в засада за други балъци и ще им секна далаверата, ш'ги смерим у орките! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Яйцата.
Тия са ми биячите.
Има и от големите от гъски.
А това ми е прасковата пред блока.
Тая година по малко плодчета роди,да видим,
Колко ще оцелеят без мангалите да ги оберат,наготово.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Аз пък какъв обяд си спретнах. ....
Двойно прИпекани ф'лийки,капка девствен зехтинец отгоре,две врътки подправка скандинавиан форест.
Отгоре наредих от мариноватата херинга която сам си направих,като преди това почистих и наложих със нарязан на ситно лилав учец.
И ся ми е едно жадно....
Двойно прИпекани ф'лийки,капка девствен зехтинец отгоре,две врътки подправка скандинавиан форест.
Отгоре наредих от мариноватата херинга която сам си направих,като преди това почистих и наложих със нарязан на ситно лилав учец.
И ся ми е едно жадно....
- GODzillata
Днес една офцЪ ми е ударила Микрата на паркинга
и ся и тя е в бокса, Ланчаата ще отлежи и другата седмица, остава жипката.......а както е тръгнало, май ще трябва да се уча да ходя пеша.
Паф, и аз вече съм в клуба.

Паф, и аз вече съм в клуба.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Павел Иванов
Хола ви муцкООФци
Днеска нали е от бач та скъсах синджиро по-раншко . С едното ми хамион прао у Суходол . Там си земах едно агънце , избираш си от тия де щъкат по тревътъ кое най-ти аресва . Срещу кожата , отделно си плащаш на кило първо още незаклано де , овчаръ ти го коли , транжира , измива дробчетата , чевърцата и пакетира в отделни чувалета . Та оставих го на моята майка да извари чревцата и дробчетата , да напълни агънцето как си требва и утре заран ш го занеса у близката хлебопекарна да го пекнат
Докато се пеква естествено , че ще ида за риба щото буля и детенце ще боядисват яйца та да не подкарат и моите
Баси кефа ме чека . Тия четири дни нема да мръдна от региона софийски , миналата и тая седмица мърдах доволно . Само като си представя градо с преко сили една трета от населяващите го и напрау рахат ви казвам . Моа си обикалям по се молци , кинца , ристоранти , крайградски локви и бари без да киснем у задръствания и пр.
Ся съм си нарезал една салаДка и дегустирам една превъзходна ракийка от на един съфорумник . Ако успея да се справя с литъра бела , утре ще се боря с литъра жълта де ми е пратил
Люс , ако искаш да те свържа с него та да си заръчаш страхотна ракийка , не като на Кире първака
Кире , нал ше стааш софианче , требва да тренираш за клуба по некакъв начин

Днеска нали е от бач та скъсах синджиро по-раншко . С едното ми хамион прао у Суходол . Там си земах едно агънце , избираш си от тия де щъкат по тревътъ кое най-ти аресва . Срещу кожата , отделно си плащаш на кило първо още незаклано де , овчаръ ти го коли , транжира , измива дробчетата , чевърцата и пакетира в отделни чувалета . Та оставих го на моята майка да извари чревцата и дробчетата , да напълни агънцето как си требва и утре заран ш го занеса у близката хлебопекарна да го пекнат

Ся съм си нарезал една салаДка и дегустирам една превъзходна ракийка от на един съфорумник . Ако успея да се справя с литъра бела , утре ще се боря с литъра жълта де ми е пратил

Кире , нал ше стааш софианче , требва да тренираш за клуба по некакъв начин

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- кирил великий
- разбира нещата
Точно моята идеяПавел Иванов написа:...Тия четири дни нема да мръдна от региона софийски , миналата и тая седмица мърдах доволно . Само като си представя градо с преко сили една трета от населяващите го и напрау рахат ви казвам . Моа си обикалям по се молци , кинца , ристоранти , крайградски локви и бари без да киснем у задръствания и пр. ...

/Яде ли шкембе в Рударци?/
- Павел Иванов
Не ми остана време ама нищо , след празниците , Георгевските имам предвид , ще се позаматвам по-често в региона и щекирил великий написа:.../Яде ли шкембе в Рударци?/

Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
Пафка а получили ми сьобщението с телефона питамте не за друго а дали сьм го изпратил защо маи требваше да напишем некво заглавие на сьобщениетоПавел Иванов написа:Не ми остана време ама нищо , след празниците , Георгевските имам предвид , ще се позаматвам по-често в региона и щекирил великий написа:.../Яде ли шкембе в Рударци?/
- Павел Иванов
Е как да го получа като го беше изтрил преди това
Иначе пиши заглавие ГСМ , примерно и немаш ядове .
пп - относно макарите дет търсиш за спининг , по-добре една читава с различни шпули , респективно различен драг , отколкото три броя скрап

пп - относно макарите дет търсиш за спининг , по-добре една читава с различни шпули , респективно различен драг , отколкото три броя скрап

Павел Иванов
Павел Иванов
Внучката боядисва яйца в читалището.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Късмет.Всичко е до късмет. 

- Martin Mihailov
- учете се от него
Вече ще знам.Усетихсе че него изпратих ама кьсно нищо като идваш кьм моя вилает пиши дасе видиме и да обмениме опит.А за макарите дати редим.Значи секи сезон купувам по 3 нови макари защото имам 3 блеснарки тада неги разменям.Ловилсьм с тики трошат пружините.Ловилсьм с Дамове вади имсе бигела.Ловилсьм с Катани теса добри ама бьрзо омеква пружината и като фьрлим бигела сам се затвара и става леж.Имах Корморани те па усукваха влакното.Сега сьм намислил да земем Риобита.Моя приятел в Сьрбия си идва за велигден и каза че там излизат 52 лева.Та имам още един ден за размисьл.Тука текава цена не намерих никаде.Павел Иванов написа:Е как да го получа като го беше изтрил преди товаИначе пиши заглавие ГСМ , примерно и немаш ядове .