Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Мнение от Don4o_62 »

и аз наскоро се убедих и затвърдих че с мангал,човек не трябва да си има работа :wink: ,за тях бой или да копат канали или събират боклуци,за друго не стават :mrgreen: ,та по същество....трябваше да сменям една обратна тръба от кенефа,че надолу беше се стеснила с времето,чугунена от на майната си,идват манго и викат, бате тука режем,тука снаждаме и сереш по кило без проблем :lol: като идея да но дойдоха с едно путкино шлайфче дето нокътя на големия пръст не може да си одрежеш,изкарах им моя големия,резнаха я,после почна умуване чупката как да я правят :roll: ,гледаха умно докато пак ги светнах,то сам я направих де :lol: после дай бате гипс или вар да замажем снадката :roll: викам тук е голяма чупка и ще протече и трябва силикон,манго вика абе със вар или гипс ги правим :lol:дадох им и го нахлепаха като едвам се здържах да не ги изгоня,но си викам мангала може и да е прав,кура му накрая,платих им и като си тръгнаха като пуснах водата отгоре,веднага изби :mrgreen: ,викам си я си го прави както си знаеш,та взех ПВЦ тръба със гъвкава връзка,надянах си я подмазах със силикон и всичко заспа,но така е като ни мързи понякога и идват да ни работят разни шмиргели дето и те не знаят какво ще правят :mrgreen:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Историята та Кире кърти.
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Кире ,да ма звиняваш ,ма има ина приказка " зелен кон и умен .... -няма " Прекарал те манго ,не се коси щот ш мине. Я па секи за себе си каже дал нявга не съй докарвал кат теб. :oops:
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Trias написа:А за ядрената централа Фукушима 1 ,какво ще кажеш ? От FAO /Организацията по прехрана и земеделие / ни предупредиха да не ядеме риба от зона 067 ли беше ? Чернобил от 1986 година ли е по-вреден или пък Фукушима , а ?
ФАО 61 се вика. Доре е да не се яде, не за друго, ами щото погълнахме она от Чернобил и втора доза вече може да ни приседне...
Ей я картата... http://radioactivechat.blogspot.bg/2013 ... Areas.html

В допълнение- да си карате спокойно без страх от мобилните камери. Ел. фишове падат в съда, като презрели круши... :D
Ама, и да знаете, че от стационарните такива, отърване нема...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Те ся наспал се и изтрезнял - ми е през :finga: за кинтите и прецаквацията, ама ся ще намина до Хенди да видя дали мангалите не стоят в засада за други балъци и ще им секна далаверата, ш'ги смерим у орките! :axe:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

IMG_20160428_122106.jpg
Кире я по добре земи с децата,да си боядисате,
Яйцата.
Тия са ми биячите.
Има и от големите от гъски.
А това ми е прасковата пред блока.
IMG_20160427_135145.jpg
Тая година по малко плодчета роди,да видим,
Колко ще оцелеят без мангалите да ги оберат,наготово.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Аз пък какъв обяд си спретнах. ....
Двойно прИпекани ф'лийки,капка девствен зехтинец отгоре,две врътки подправка скандинавиан форест.
Отгоре наредих от мариноватата херинга която сам си направих,като преди това почистих и наложих със нарязан на ситно лилав учец.
И ся ми е едно жадно....
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Днес една офцЪ ми е ударила Микрата на паркинга :axe: и ся и тя е в бокса, Ланчаата ще отлежи и другата седмица, остава жипката.......а както е тръгнало, май ще трябва да се уча да ходя пеша. :lol:

Паф, и аз вече съм в клуба. :mrgreen: :smt044
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Хола ви муцкООФци :D
Днеска нали е от бач та скъсах синджиро по-раншко . С едното ми хамион прао у Суходол . Там си земах едно агънце , избираш си от тия де щъкат по тревътъ кое най-ти аресва . Срещу кожата , отделно си плащаш на кило първо още незаклано де , овчаръ ти го коли , транжира , измива дробчетата , чевърцата и пакетира в отделни чувалета . Та оставих го на моята майка да извари чревцата и дробчетата , да напълни агънцето как си требва и утре заран ш го занеса у близката хлебопекарна да го пекнат :D Докато се пеква естествено , че ще ида за риба щото буля и детенце ще боядисват яйца та да не подкарат и моите :lol: :lol: :lol: Баси кефа ме чека . Тия четири дни нема да мръдна от региона софийски , миналата и тая седмица мърдах доволно . Само като си представя градо с преко сили една трета от населяващите го и напрау рахат ви казвам . Моа си обикалям по се молци , кинца , ристоранти , крайградски локви и бари без да киснем у задръствания и пр. :D
Ся съм си нарезал една салаДка и дегустирам една превъзходна ракийка от на един съфорумник . Ако успея да се справя с литъра бела , утре ще се боря с литъра жълта де ми е пратил :D Люс , ако искаш да те свържа с него та да си заръчаш страхотна ракийка , не като на Кире първака :drinkers:
Кире , нал ше стааш софианче , требва да тренираш за клуба по некакъв начин :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Павел Иванов написа:...Тия четири дни нема да мръдна от региона софийски , миналата и тая седмица мърдах доволно . Само като си представя градо с преко сили една трета от населяващите го и напрау рахат ви казвам . Моа си обикалям по се молци , кинца , ристоранти , крайградски локви и бари без да киснем у задръствания и пр. ...
Точно моята идея :smt023

/Яде ли шкембе в Рударци?/
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

кирил великий написа:.../Яде ли шкембе в Рударци?/
Не ми остана време ама нищо , след празниците , Георгевските имам предвид , ще се позаматвам по-често в региона и ще :D

Павел Иванов
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Павел Иванов написа:
кирил великий написа:.../Яде ли шкембе в Рударци?/
Не ми остана време ама нищо , след празниците , Георгевските имам предвид , ще се позаматвам по-често в региона и ще :D
Пафка а получили ми сьобщението с телефона питамте не за друго а дали сьм го изпратил защо маи требваше да напишем некво заглавие на сьобщението
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Е как да го получа като го беше изтрил преди това :roll: Иначе пиши заглавие ГСМ , примерно и немаш ядове .

пп - относно макарите дет търсиш за спининг , по-добре една читава с различни шпули , респективно различен драг , отколкото три броя скрап :wink:

Павел Иванов
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Внучката боядисва яйца в читалището.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Павел Иванов написа:Е как да го получа като го беше изтрил преди това :roll: Иначе пиши заглавие ГСМ , примерно и немаш ядове .

пп - относно макарите дет търсиш за спининг , по-добре една читава с различни шпули , респективно различен драг , отколкото три броя скрап :wink:
Вече ще знам.Усетихсе че него изпратих ама кьсно нищо като идваш кьм моя вилает пиши дасе видиме и да обмениме опит.А за макарите дати редим.Значи секи сезон купувам по 3 нови макари защото имам 3 блеснарки тада неги разменям.Ловилсьм с тики трошат пружините.Ловилсьм с Дамове вади имсе бигела.Ловилсьм с Катани теса добри ама бьрзо омеква пружината и като фьрлим бигела сам се затвара и става леж.Имах Корморани те па усукваха влакното.Сега сьм намислил да земем Риобита.Моя приятел в Сьрбия си идва за велигден и каза че там излизат 52 лева.Та имам още един ден за размисьл.Тука текава цена не намерих никаде.
Заключено

Обратно към “Разни”