Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Внимавай да не закачиш някой мъртав каскадьор, за риба знам, че няма опасностakoto13 написа:Приятели утре мисля да се поразхода до Огняново.Ако някой е ходил, може ли да каже лови ли се нещо в момента ,или да сменям целта

Последно промяна от naskobo на Пет Ное 04, 2011 9:29 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- akoto13
- ще става разбирач
naskobo написа:Внимавай да не закачиш някой мъртав каскадьор, за риба знам, че няма опастностakoto13 написа:Приятели утре мисля да се поразхода до Огняново.Ако някой е ходил, може ли да каже лови ли се нещо в момента ,или да сменям целта

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А аз ще съ пия кафенце и ще си дърпам тупалки на платен, някой да иска да сподели компания и малко разтеглено влакно.akoto13 написа:Приятели утре мисля да се поразхода до Огняново.Ако някой е ходил, може ли да каже лови ли се нещо в момента ,или да сменям целта

- AzAzEl
- научил се да хвърля
Къде ще ги дърпаш, че си ми обещал лекция да видя дали ще мога да се включаqno_zloo написа:А аз ще съ пия кафенце и ще си дърпам тупалки на платен, някой да иска да сподели компания и малко разтеглено влакно.akoto13 написа:Приятели утре мисля да се поразхода до Огняново.Ако някой е ходил, може ли да каже лови ли се нещо в момента ,или да сменям целта

- PREDATORst
- ще става разбирач
Е как къде!?Той Яно само на Богров ги може.
Пусни го на Батак да видиш ко капо ше си врътне.
Са ше ми се разсърди,пък исках да ме светне във фидер риболова ама аз с мойте такъми........нема да ме земе той само с Шимано лови
Са ше ми се разсърди,пък исках да ме светне във фидер риболова ама аз с мойте такъми........нема да ме земе той само с Шимано лови
-
- новобранец
Благодаря колега,а костур дали се лови?G.Petkov написа:Аз почнах от обяд и рибетата бяха по 13-14 см, само няколко по-големи. Много малка кука и едно пинко!Ludia Shekspir написа:...Дребен дребен колко да е дребен и по кое време излезе уклея?
Сега се връщам от обиколка около София.
1.На Пънча след банята хубави вълни и нищо.Говорих с един колега,който мъчеше костура на рибка и каза,че от 20 дена нищо не е изкарал,явно постоянно ходи там,като се има навпредвид ,че преди 20-на дена се дръпна и водата там.
2.От Пънча,айде на река Искър под кв.Миленков.Водата страшно бистра....няма смисъл да обяснявам повече.
3.От там айде викам да видя баластерната под кв.Миленков какво е,че поне до преди 2-3 месеца даваше горе-долу добре клен.Да ама и там
4.Викам си че да ида да си зема пържоли за тая вечер и 1 руска водка то друго не ми и остана.Та така за днес обезкуражих се отвсякаде.
П.П.Навсякъде мъчих на бял,пинки + захранка такава и омесена.
Поздрави Писо и
1.На Пънча след банята хубави вълни и нищо.Говорих с един колега,който мъчеше костура на рибка и каза,че от 20 дена нищо не е изкарал,явно постоянно ходи там,като се има навпредвид ,че преди 20-на дена се дръпна и водата там.
2.От Пънча,айде на река Искър под кв.Миленков.Водата страшно бистра....няма смисъл да обяснявам повече.
3.От там айде викам да видя баластерната под кв.Миленков какво е,че поне до преди 2-3 месеца даваше горе-долу добре клен.Да ама и там

4.Викам си че да ида да си зема пържоли за тая вечер и 1 руска водка то друго не ми и остана.Та така за днес обезкуражих се отвсякаде.
П.П.Навсякъде мъчих на бял,пинки + захранка такава и омесена.
Поздрави Писо и

Понеже никой не пожела да даде инфо за яз. Искър, днес направх една разходка до там отделих доста голяма част от деня на едно много готино местенце след щъркелово гнездо, главните заподозряни бяха дънните обитатели "каракуда, платика и бабушка"
Да ама едно голямо "НЕ" за близо 5-6 часа нито едно пипане .... от там се върнах на щъркела там долу забелязах някаква блъсканица от рибари за разлика от останалата част на язовира ... слезнах поне да проверя как е положението .... Тук там излиза уклей и то доста ситен.
Да ама едно голямо "НЕ" за близо 5-6 часа нито едно пипане .... от там се върнах на щъркела там долу забелязах някаква блъсканица от рибари за разлика от останалата част на язовира ... слезнах поне да проверя как е положението .... Тук там излиза уклей и то доста ситен.

Да допълня колегата piso, и на гьола зад летището, днес от 10.30 до 13.30 рибите ни показаха "средна перка". 3 часа никакво пипане. До нас един колега мъчеше щуки на тапа и на блесна -
и при него не видях слука. Търсехме гадовете на дъно на плувка и на спининг -
Това е от мен наслука и надраве

и при него не видях слука. Търсехме гадовете на дъно на плувка и на спининг -

Това е от мен наслука и надраве

-
- новобранец
- Обратна връзка:
И аз да кажа. Днес на Негован големия цял ден спининг - нищо, даже и почукване . Обиколох го половината и от всички колеги имаше само двама с 10-на кострчета , които били сутринта и тва е. Имаше и двама с 10 бабушки на жито и бял.
Igraite bridge!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Същата работа и при мен, на Челопечане.
С тази разлика, че си бяхме взели мръвки, водка, салати и бири - та направихме "закриващото" барбекю за летния сезон. Денят беше прекрасен, като нямаше и пипане на каквото и да е рибка. Само много корморани и патки.
Сега ще чакам да замръзне.
На колегата Ludia Shekspir е отговорил piso и аз го потвърждавам - на Панчака засега го няма миналогодишния, макар и дребен, но масов костур!
С тази разлика, че си бяхме взели мръвки, водка, салати и бири - та направихме "закриващото" барбекю за летния сезон. Денят беше прекрасен, като нямаше и пипане на каквото и да е рибка. Само много корморани и патки.
Сега ще чакам да замръзне.
На колегата Ludia Shekspir е отговорил piso и аз го потвърждавам - на Панчака засега го няма миналогодишния, макар и дребен, но масов костур!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Знаеш че не се сърдя, а и марката има значение единствено за този който я ползва.PREDATORst написа:Е как къде!?Той Яно само на Богров ги може.
Аз бях днес На Богров , поспах малко хванах една 11-ка шаро и горе долу това беше.
Звънях на 10-на човека на различни платени и не платени и те ми викат че са Капочино , какво стана днес, какво беше това атмосверно, някакво мъртво време.

Йес, потвърждавам, на Суходол хванах 20-ина рибета на болонезата, на бял червей, 1 късане и 1 откачане на едри риби, другите бяха дребни кленчета и бабушки. За този период съм изстрелял 600гр бели.Слабоо..qno_zloo написа:Знаеш че не се сърдя, а и марката има значение единствено за този който я ползва.PREDATORst написа:Е как къде!?Той Яно само на Богров ги може.
Аз бях днес На Богров , поспах малко хванах една 11-ка шаро и горе долу това беше.
Звънях на 10-на човека на различни платени и не платени и те ми викат че са Капочино , какво стана днес, какво беше това атмосверно, някакво мъртво време.??????????????

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С бат piso вчера , къде ли не обикаляхме и извода е само един около София освен на платено няма никъде другаде рибки. Всичко е толкова остъргано, че и жаби не видях никъде

- koda33
- разбира нещата
Аз пък тоз уикенд не ходих за риба , бях на работа
, но като чета май не е имало много смисъл да се ядосвам

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"