Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от G.Petkov »

Хубави страници прочетох,останах много доволен - особено Люси - дал е много на темата - снимки, емоции, коментари и много риба и много "пръжене" :lol: !
От утре ще се опитам да му направя малко конкуренция във фоторепортажите - щото като попътувах и поснимах :D , макар и със "съпунерката" :D .

Ама утре, че сега се прибрах, ще почета малко и към царството на Морфей!

А пък Ицо - да се примири с положението - снимки има и ще има - и да си се върне в хубавата тема, при добре познатите си съ-автори :D !

GODzillata написа::shock: Брееееейййй.........днес правя половин дузина години във форума....Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006г.!!! :mrgreen:

6420 мнения, което прави...ъъъ....1070 на година....или средно по 3 на ден. :D
То и аз се имам за графоман, ама Киро ни бие отвсякъде :lol: !
lusienn

Мнение от lusienn »

Е добър вечер,тука сега почвам да пържа от рибата-морската.Днеска менюто е сафрид,салата и плодове.Утре палим колелото в парка.Гледай моя наследник как тренира за някакво състезание с колела-бързи и яростни,в гората :arrow: http://www.vbox7.com/play:6d09610872 Хвана фотото и по моя път :D :P Важното е да се спортува-здрав дух в здраво тяло-нали така :wink:След тигана идвам пак.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
tct

Мнение от tct »

stonetales написа:Аааайде отново Война на Световете:)

Деца, деца - кога ще порастнете???
Те на децата им растът п......те.Прасанх три Финландии с всикИтИ мИзИЕта.Тос Хюсейн голИам фотографин ша излезе :wink: Тия дни ша са разходя из тоз ЗападНал парк. :lol:
lusienn

Мнение от lusienn »

Опа мараба,тамън сготвих наредих масата и кво да видя :shock: Котето се качило на масата,при мъжете :lol: Изображение

Риболовци.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Е тука да видите хората как служат на себе си под път и над път:)

Питах моя проятел Ото, ЗАЩО?
Ето го и неговият отговор:

I had this in my mind when I went to Bulgaria this year, but then this was just a spontaneous idea, when I saw the wooden sticks in a store at Lehchevo. There were 5m long pine tree thrunks as cheap as 9,50 Leva each. And the rope (natural rope from jute) were 4 Leva for 20m. After I found the vulkanisator in Lehchevo and got 4 wheels from him for cheap money I decided to buy all the needed stuff and to build a raft.
That was a very old dream of mine not only to go with a raft along a river like Tom Sawyer and Huckleberry Finn but also to build a raft by myself. And I can say it was really unbelievable wonderful to be together with Felix on this raft on the beautiful Ogosta river. There is nothing than nature.
In Germany one cannot do this with so few money and there are also a lot of governmental regulations which prevented me to do that here. Moreover this I don’t know rivers here which have no boat traffic and are so natural like I know it from Bulgaria. Another dream of me is to do this someday and somewhere at the Russian taiga.
I’m happy to know Bulgaria and be able to be there every year again. Many things are so easy there and the people are mostly very kind. (except some gypsies who steal rafts and other unknown thefts … but this is the salt in our activities within Bulgaria J )
That’s what I can tell you about it, Krassi …

https://picasaweb.google.com/1024930001 ... directlink
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Оооо, Жоре, добре дошъл! :D Мяткай снимките де... :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Какво връщане,не съм си одил,само нещо графоманията ми падна в жертва на фотографчийците,възприех компромиса за 6-7 реда,прекалено се елементаризира начина на комуникация и предаването на служенето на себе си и прехода с минимум мисъл,само с нагледности като за олигофрени...Толкова добре познавам бита на съвременния българин,че не ми е никакъв кеф да го гледам и на множество снимки...
lusienn

Мнение от lusienn »

Ми ти може да си пишеш и в транс,като тигрето когато изпадне в 12 дом-по шамански напушен :lol: :P Аз пък много добре познавам,пияниците щото кръчмите,като са празни напоследък се изпада в битов алкохолизъм-мани мани-бегах докато е време.

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Днес ми се случи нещо, което е крайно необичайно - на два пъти изтрих написан репортаж и то със снимки, а не знам с кой бутон да върна това, което съм изгубил, ака някой знае - да ме светне !

И така - мина лятото, много чанч, слаб риболов, никакви екстри :mrgreen: , ама някак си се подредих и есента съчетах почивните дни и малко отпуска, та се получи дванадесет дневна ваканция :D !
А не съм стиснат като Павел - да си пазел снимките за себе си :mrgreen: , то ако беше така нямаше да я има и темата за служенето на себе си, нали :D ?

Първата разходка беше до Германия - хубава и уредена страна, много искам да се приобщя към нея, ама не ме щът и това си е :lol: !

Това е Берлин в обичайното си състояние - вятър, ниски облаци и дъжд като воден прах. Поради въздушните течения от Северно море, когато вали дъжд ми мирише на море и водорасли, което си е готино :D !

Изображение

Изображение

От там към Хамбург - също много уреден град, особено за риболовци и ветроходци, вода има колкото си искаш!
Това е хотела в който отседнахме - много "лачен" хотел,

Изображение

Посветих доста време да го разгледам - имаше много интересни решения - съчетали бяха тропичиски ландшафт - езера, рибки, водопади и буйна растителност с огромно множество зали - конферентни, коктейлни, изложбени и т.н. В този ден имаше изложение на производителите на ръчно изработени обувки.

Изображение

Изображение

Изображение

Повече за хотела в темата "Спа-хотели" щото се оказа, че е и такъв, ама късно ми казаха, едва когато видях мераклиите по хавлийки в асансора до костюмираните бизнесмени :lol: .
Много ме е яд, че не се топнах, а имах пълната готовност :mrgreen: !

Това е Хамбург на слънце - времето се оправи и така беще до края. И тук си имат кула, сякаш германците имат слабост към високите, футуристични кули.

Изображение

Имаше много за разглеждане, ама нямах крака да обходя всичко, затова ето централната част. Много вода, архитектура и .... птици!

Изображение

Изображение

Изображение

Птиците бяха толкова много, че не успявах да ги хвана в кадър, човека ги хранеше от ръка и беше като атракция на прега на канала. Всякакви птици, вкл. и диви гъски, които са си обект на активен лов, само след няколко седмици!!!

Тук колелата и колоездчите са огромно множество, ама не бях виждал толкова много заключени и зае..ни колелета и то от години ....

Изображение

Изображение

Тези бяха даже буренясали, ама нищо, пазят им се на хората :lol: !!!

Та като казах хранене и няколко реда и на този елемент на служенето :lol: !
Тайландски ресторант!
На масата има пилешко, купата с телешко и картофи е за мен, риба, скариди и свинско !!!
Наядохме се много, ама .... не бях във възторг.

Изображение

Изображение

А пък това си е германска кухня - риба, шницел и нещо като немски "дюнер" :lol: с пилешко - това вече е в "Сони център" в Берлин.

Изображение

Изображение

В Германия само един път съм се нахранил добре и то в индийски ресторант, ама това ще го разкажа във втората част на първото ми пътуване, че много се изнервих от двете си грешки днес.
А има и още много снимки, така че, ще има и няколко продължения :D !
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

С нетърпение чакаме продължението Жоре :wink:
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
lusienn

Мнение от lusienn »

И аз ще разглеждам,та така че качвай на богато.Е тука в тоя град имам приятели,май са се снимали със същите птициИзображение От близо година работят там,в строителството,това е силно развита индустриална зона.Е какво имам още от едни върли славистиИзображение Изображение Момчетата са,ми комшии от квартала,но си идват тук на почивкаИзображение Изображение Имам и други познати там-просто тук свърши,строителния бизнес,и няма работа за тях.

Риболовци.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Интересно е за гледане, но никога не съм си падал по лъскавината, особено пък ресторантската.

Хора на заплата да ти готвят храната, докато чакат да им свърши работното време :smt018 Определено ми бие на конфекция.

Обаче Ицо май е прав, че се загуби философското начало в темата. От друга страна, кой би могъл да знае какво точно е необходимо за продължението `и?

Едните голи снимки наистина не могат да заместят човешкото начало.........
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
lusienn

Мнение от lusienn »

Е ти пък сега,хората са различни,така както и са ти различни пръстите на ръката-нали така :D

Риболовци.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

И това е вярно, Люсс, също както и гледната точка на Инкубуса.

ААаабе - малко ми е едно смуджаво така, да ти кажа, ама:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

На мен пък ми е кеф да гледам снимки, особено от места, на които не съм бил...а може и да не бъда, така че ми галят окото.

@Жоре, като почна от Берлин, си рекох, че следват снимки от Рим и Токио? :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Заключено

Обратно към “Разни”