Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
tct

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от tct »

stonetales написа:И това е вярно, Люсс, също както и гледната точка на Инкубуса.

ААаабе - малко ми е едно смуджаво така, да ти кажа, ама:)
Кво няма да ти е :wink: то човек трябва да си вкара едно питие да му се отпусне душата.Люмиер си мисли като талибан - пиенето забранено нищо не разбира - само апаратчето - трябва да поработи по въпроса. :lol: Шамани и други видения - виждаш ли какво става от липсата на спиртец. :D Люмиере като ти взимат кръв да не ти дават хапче да слагаш на убоденото - памук със спирт.Ма то пиенето е мАжка работа,не е за женчовчи - пият по една бира и се намотат ,та след втората започват да се запознават :lol: :lol: Битов алкохолизъм .........дезинфекция бре момче :lol: :drinkers:Като почнеш да имаш усещането че преодоляваш гравитацията и жена ти да ти харесва спираш. :idea:
alkoholici.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

tct написа:... Битов алкохолизъм .........дезинфекция бре момче :lol: :drinkers:Като почнеш да имаш усещането че преодоляваш гравитацията и жена ти да ти харесва спираш. :idea:....
.....Тогава отиваш в кварталната кръчма и продължаваш,докато започнат и курвите да ти харесват,окончателно спираш,когато вече мисълта от СПИН заразата надделее и разумът те накара да се върнеш при жена си!!! :lol: :lol: :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Той спина си се предава по кръвен път . Демек от кръв в кръв . Та в тоя ред мисли , ако успеем да доведем дезинфектиращият битов алкохолизъм до ниво минимално съдържание на кръв в алкохола който циркулира във вените ни , то некви си болести предавани по кръвен път , не би требвало да ни стряскат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

ХА ХАХААА:)
Много повече са местата - неизмеримо много повече са местата, дето Никога няма да бъдем - това да не би да променя статуса ни на живот?

Салата без ракия или ракия без салата - кое предпочитате?:)
И в двата случая сте лишени от същественото:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

stonetales написа: Салата без ракия или ракия без салата - кое предпочитате?:)
И в двата случая сте лишени от същественото:)
Ъхъм...почти като "да мина да те взема или да взема да те мина?" :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:...@Жоре, като почна от Берлин, си рекох, че следват снимки от Рим и Токио? :wink:
Тази есен - Германия и Гърция, догодина ще видим ?

Та да довърша с Хамбург. Река и канали има много, ето и едни колеги, все едно ловят на площада пред ЦУМ, не видях дали бяха хванали нещо, ама и двамата имаха много яки кепове до себе си та едвали бяха излезнали за уклей :lol: :

Изображение

Изображение

И платноходки, яхти - направо имах чувството, че реката се напълни с любители на ветроходните спортове - и жени ги карат, кеф голям:

Изображение

Изображение

И на тръгване - още малко от Хамбург ;

Изображение

Изображение

И пак в Берлин.Винаги с любопитство съм заглеждал вътрешните дворове между страдите на германците. Предимно е много добре поддържано пространство, в най-лошия случай е подредено и чисто място. Често виждам катерички и понякога големи диви гълъби - гривяци, спокойно посещават вътрешноблоковите пространства -

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

А пък тук, зад вратата отдреща с автоматична ключалка, са им кофите за боклук, което също така автоматично обезсмисля наличието на върволицата от мургави клошари, така характерни за нашите градове -

Изображение

И много ме кефи организацията на движението им по улиците на Берлин, това са снимки от центъра на града, където достъпа на тежкотоварни камиони и ТИР-ове е напълно свободен, няма никакви задръствания. Огромни камиони, автобуси и самосвали движат бързо и безпроблемно, а в София - "Синя", "Зелена" зона, огромни усилия планината да роди мишка и пак нищо....
Улицата е нещо като бул.Витошка за София -

Изображение

Изображение

Изображение

И две нови предложения от Фолксваген за рибари и шаранджии :D -

Изображение

Изображение

А пък като пораснем, ще си купим по едно "Бугати" да возим девойките, щото друго няма да ни остане :lol: !

Изображение

За манджите - довечера, че имам да чистя и пържа риба на жена ми :D !
lusienn

Мнение от lusienn »

Днеска е тъп дъждовен ден,пък и неделя та викам пътешествието да продължава А пияници ниедни.Гледай сега как ги виждат във Франция ТигритеИзображение Страхотно скъп град,но някой се женят тамИзображение Изображение Е тука вече е меката на фотографите,арт артистите и всички зевзеци на планетата.Изображение Срешу 7 евро си изографисан-подобаващо.Изображение Мимове те чакат на всеки ъгъл.Най ефтините магазини са ,като наще всичко по лефче умножено по 20.Една водичка малка без кафе-3-4 лв.Алкохол-ще ви се изправят косите :P Изображение Та по добре,си карайте на битов алкохолизъм :lol: :lol:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Аааааааааааа , Люско , преиграваш вече ми се струва :roll: То май идеята на темата беше преди всичко служене на себе си а не на комшията или гугле снимко търсачката . Демек кът пущаш снимки прави го тъй че да е загатнато и твоето присъствие там , е как тия на Георге , или твоите по морето :wink: Демек нема смисъл да се абиш излишно ако не те касае пряко :lol: В тоя ред мисли във Франция евтин град нема , особено за нашего брата от бившият соц . Кофтито е пародията която се получава , а именно че доскоро братската Москва , иде доста по-скъп град от упоменатият Париж , ако и да е основоположник на соца :?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Добре де Павка,какво да направи като не ми се пие като смок :D Е тука пропуснах камината на краляИзображение Та пускам какво имам на компа моя.

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Аааа, жаден съм като смок, като кладенец дълбок.... :lol: :lol: :mrgreen: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/U-aclzkort4?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/U-aclzkort4?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
lusienn

Мнение от lusienn »

Кире да ти кажа,най сладко и вкусно съм ял при комшиите-братския сръбски народ-уникална сръбска скара,направена от истинско месо,просто са номер 1 за мен.Пък и всичко си разбираме като си говориме.Та цените са като при нас,почти същите.Природата им е същата-но всичко се обработва.Така е било винаги при тях,комунистите не са им взели на караминьол земята.Ходеха си свободно по целия свят и са големи пичове.На маса са яки къркачи-виждал съм го много пъти.На риба ходят,повече на скара бира и кърска любов,с чужди булки в храстите :D Та е понеже,тука ми хареса и ми е на 45 км от село,ви показвам малко пейзаж на природата от СърбияИзображение Изображение Това е Власинското езеро.Има Сом,амур,пъстърва и други.Горския минава и те таксува за дневен билет,ако те намери из навалицата.Там си е провинция,както нашия Цигов чарк на яз.Батак.В дясно са хотелите и вилите за почивка,цените като при нас.Изображение По принцип не дават колите да са до водата,уразтоварваш и я качваш горе на пътя.Е какво пише на табелкатаИзображение Е тука направо е за градчето Сурголица,малко е планинско-но има всичко от каквото имаш нужда.На това крайпътно обядвах и случайно без да сме се чували,се засякох с мойта партия :D Изображение Тръгнали с лодката по риби :lol: Изображение Та като свършат наще риби е къде е Сърбия,почваме тяхните :P

Риболовци.
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Жоре,хубави снимки,и приятна ваканция си изкарал.Много добър преход. :D :drinkers:

lusienn написа:Добре де Павка,какво да направи като не ми се пие като смок
Добре де Люска,ти пък ми кажи..кво да правя примерно на водоема,кога нема активна риба,и кога камиянето,са се напекле яко, от 35-градусовата жега. :?: :D :mrgreen:

Отговорът е,че всеки сам трябва да избере,верният път към прехода,в такава екстремна ситуация. :D :drinkers:

В случая,колегата ми вика,че нещо е ударило на моята въдица.-Засичааай,му викам ......и дай да-видим, кво си фанал.
Изображение

Тъй-като, ме мореше яко жегата,''а вече си бях взел дневната доза слънчева храна'', :D доволно се изтягах на сянка под моста,и никаква риба не-можеше да ме накара да мръдна от стратегическото ми място.
Изображение

Както си мързелувах на сянка,и броях лястовичите гнезда,свити под периферията на моста,ненадейно ме обзе желание да пофърлям некоя и друга блесна.Мисловно земетнах,повъртях,удар...засичам и щрак за джуката,500 грамов рибок. :D :drinkers:
Изображение

При оглед на рибока видях,че съм хванал изкормена риба,и вече тежеше около 300 грама, :D а виновника за намаленото тегло на рибата,се беше изпружил на слънце,и хич не-му пукаше от жегата. :D :drinkers:
Изображение

Интересен вид риба,отвън прилича на сънчак ,а вътрешна температура 48градуса. :D :drinkers:
Изображение

lusienn написа:Та като свършат наще риби е къде е Сърбия,почваме тяхните :P
Люси,за някои ще е добре,да ловят по Сръбско.Щото и те са къркачи като нас. :D :drinkers: :drinkers:

Но за други,по добре в Саудитска Арабия,щото нема алкохол. :D :mrgreen: :mrgreen: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
lusienn

Мнение от lusienn »

Аз съм шофьор,и не къркам да не ми вземат книжката.Тая година по морето са качили много книжки на трупчета,та аре нема нужда :D

Риболовци.
tct

Мнение от tct »

Че за какво ти е книжка,няма да четеш и да караш :lol: Тука книжки не взимат
images.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

lusienn написа:Кире да ти кажа,най сладко и вкусно съм ял при комшиите-братския сръбски народ-уникална сръбска скара,направена от истинско месо,просто са номер 1 за мен.Пък и всичко си разбираме като си говориме.Та цените са като при нас,почти същите.
K'во приказваш, Люска, нямат равни, ей!
А к'ви домашни шльокавици имат, не е истина, от де-що плод можеш да се сетиш....чак да те хване яд, че не пиеш :D ....и внимавай как поръчваш там, че порциите им почват от кило мръвка нагоре....то ти вешалици, плескавици и от пиле мляко на скара....мани-мани, че кЪт нищо сега ще пална колата в посока Зайчер, малииийййй, как ми се прияде србска скара....но потърпи йош малко, сърце юнашко - ти си само карантия!....ще изчакам докЪт падне сняг, че да съчетая ските със свинското. :mrgreen: ....обещавам и подробен очерк! :wink:
Заключено

Обратно към “Разни”