Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Кърджалийски регион
Банда ,поръчах си нова палатка. Офертата на Дидо от Асеновград беше идеална,но предпочитам нещо по скромно и аз да изпърдя първи вътре. Когато бат Зарко от Стз ми я изпрати,ще я разпъна и ще я снимам.
Когато няма риба.......не кълве!
И аз я свалих от продажба ,викам ако не я вземеш си я оставям .Честито да служи вярно предполагам Анаконда ?
Пп: Ще правим сравнения в полеви условия

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Няма какво да правим сравнения. Всеки си избира каквото му трябва. Ако искам бункер..ще си направя землянка. Да сме живи и здрави ,да си ползваме ,кой каквото има с здраве.diD0 написа:И аз я свалих от продажба ,викам ако не я вземеш си я оставям .Честито да служи вярно предполагам Анаконда ?
- antivik
- кандидат преподавател
Разликата между хубавата и лошата палатка е както при жените - зависи от бройката и качеството на ракията и мезелъците /лично мнение/
Ха честита придобивка и дълго и уловисто ползване, дано докара кадем.

Ха честита придобивка и дълго и уловисто ползване, дано докара кадем.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
сравняваме в добрия смисъл на думата не ме разбирай погрешно ,важното е да сме на гьола .Петър Недев написа:....

- Антон Тонев
- сериозен играч
Пете, при мен като вървят нещата със родната милиция, ще се окаже че имам най добрата палатка. 

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И при мен родната милиция мисли за мен да не ми е студено,и се опитва да ми осигури най-добрата палатка,но.....дивото е незаменимо. Все пак палатката е за 2-ма Тонка.Антон Тонев написа:Пете, при мен като вървят нещата със родната милиция, ще се окаже че имам най добрата палатка.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Пете,какво стана с тая палатка бре?Петър Недев написа:И при мен родната милиция мисли за мен да не ми е студено,и се опитва да ми осигури най-добрата палатка,но.....дивото е незаменимо. Все пак палатката е за 2-ма Тонка.Антон Тонев написа:Пете, при мен като вървят нещата със родната милиция, ще се окаже че имам най добрата палатка.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В гаража е;) зимното покривало ще дойде скоро. Не съм я разпъвал още,защото има опасност да я пробвам веднага:)) Ще я разпънем заедно на язовираАнтон Тонев написа:Пете,какво стана с тая палатка бре?Петър Недев написа:И при мен родната милиция мисли за мен да не ми е студено,и се опитва да ми осигури най-добрата палатка,но.....дивото е незаменимо. Все пак палатката е за 2-ма Тонка.Антон Тонев написа:Пете, при мен като вървят нещата със родната милиция, ще се окаже че имам най добрата палатка.
-
- научил се да хвърля
Малко информация за Студен Кладенец.Смятам другата седмица да ходим до там на риболов.Интересуваме по скоро риболова на бяла риба.Дали е активна в момента и какво може да се вади в този период на годината.Ще ходим предимно за бяла,а отделно сме си подготвили ракийка анасонлийка 52гр.червено винце и някоя друга пържолка от прасенце набор 2014г. е естествено че ще е с нощувка да не се прибираме с колите.Очаквам инфо за което благодаря предварително,а от мен очаквайте снимки на уловената риба или поне на изпитото и изяденото на масата.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Бая сте куражлии в това време да нощувате.Ако имате лодка, и сонар, търсете дупки и ями.Отидете на Широко поле.На звезделина ви требе джипка.Това за от брега говоря.Ако сте с лодка,ходете покрай скалите ,до тунелите на Звезделина.BEAR12 написа:Малко информация за Студен Кладенец.Смятам другата седмица да ходим до там на риболов.Интересуваме по скоро риболова на бяла риба.Дали е активна в момента и какво може да се вади в този период на годината.Ще ходим предимно за бяла,а отделно сме си подготвили ракийка анасонлийка 52гр.червено винце и някоя друга пържолка от прасенце набор 2014г. е естествено че ще е с нощувка да не се прибираме с колите.Очаквам инфо за което благодаря предварително,а от мен очаквайте снимки на уловената риба или поне на изпитото и изяденото на масата.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На Звезделина става и без джипка. Ние спахме там на 22,12 в най големите дъждове си влязох и излязох с опела без проблем. Само че не карах по пътя а до него в тревата. Хванахме и риби. Ако днес не беше работен ден щях да съм там тази вечер. Другата седмица ако не вали сигурно ще го направя
- Don4o_62
- учете се от него
ако вземеш и новата палатка и аз ще дойда

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
И аз,и аз.Къде без мен!Don4o_62 написа:ако вземеш и новата палатка и аз ще дойда![]()
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- научил се да хвърля
До колкото знам ще сме на някъкав остров където имало хижа.Лодка ще има но не знам дали ще има сонар и други модерни технологии.Аз обичам класическия риболов с чакане без такива уреди.Антон Тонев написа:Бая сте куражлии в това време да нощувате.Ако имате лодка, и сонар, търсете дупки и ями.Отидете на Широко поле.На звезделина ви требе джипка.Това за от брега говоря.Ако сте с лодка,ходете покрай скалите ,до тунелите на Звезделина.BEAR12 написа:Малко информация за Студен Кладенец.Смятам другата седмица да ходим до там на риболов.Интересуваме по скоро риболова на бяла риба.Дали е активна в момента и какво може да се вади в този период на годината.Ще ходим предимно за бяла,а отделно сме си подготвили ракийка анасонлийка 52гр.червено винце и някоя друга пържолка от прасенце набор 2014г. е естествено че ще е с нощувка да не се прибираме с колите.Очаквам инфо за което благодаря предварително,а от мен очаквайте снимки на уловената риба или поне на изпитото и изяденото на масата.