Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Петър Недев »

Банда ,поръчах си нова палатка. Офертата на Дидо от Асеновград беше идеална,но предпочитам нещо по скромно и аз да изпърдя първи вътре. Когато бат Зарко от Стз ми я изпрати,ще я разпъна и ще я снимам.
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
diD0
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от diD0 »

И аз я свалих от продажба ,викам ако не я вземеш си я оставям .Честито да служи вярно предполагам Анаконда ?

Пп: Ще правим сравнения в полеви условия ;)
Изображение
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

diD0 написа:И аз я свалих от продажба ,викам ако не я вземеш си я оставям .Честито да служи вярно предполагам Анаконда ?

Пп: Ще правим сравнения в полеви условия ;)
Няма какво да правим сравнения. Всеки си избира каквото му трябва. Ако искам бункер..ще си направя землянка. Да сме живи и здрави ,да си ползваме ,кой каквото има с здраве.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Разликата между хубавата и лошата палатка е както при жените - зависи от бройката и качеството на ракията и мезелъците /лично мнение/ :lol: :drinkers:
Ха честита придобивка и дълго и уловисто ползване, дано докара кадем. :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
diD0
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от diD0 »

Петър Недев написа:....
сравняваме в добрия смисъл на думата не ме разбирай погрешно ,важното е да сме на гьола .
Изображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Пете, при мен като вървят нещата със родната милиция, ще се окаже че имам най добрата палатка. :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Антон Тонев написа:Пете, при мен като вървят нещата със родната милиция, ще се окаже че имам най добрата палатка. :D
И при мен родната милиция мисли за мен да не ми е студено,и се опитва да ми осигури най-добрата палатка,но.....дивото е незаменимо. Все пак палатката е за 2-ма Тонка.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Петър Недев написа:
Антон Тонев написа:Пете, при мен като вървят нещата със родната милиция, ще се окаже че имам най добрата палатка. :D
И при мен родната милиция мисли за мен да не ми е студено,и се опитва да ми осигури най-добрата палатка,но.....дивото е незаменимо. Все пак палатката е за 2-ма Тонка.
Пете,какво стана с тая палатка бре?
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Антон Тонев написа:
Петър Недев написа:
Пете,какво стана с тая палатка бре?
В гаража е;) зимното покривало ще дойде скоро. Не съм я разпъвал още,защото има опасност да я пробвам веднага:)) Ще я разпънем заедно на язовира
BEAR12
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BEAR12 »

Малко информация за Студен Кладенец.Смятам другата седмица да ходим до там на риболов.Интересуваме по скоро риболова на бяла риба.Дали е активна в момента и какво може да се вади в този период на годината.Ще ходим предимно за бяла,а отделно сме си подготвили ракийка анасонлийка 52гр.червено винце и някоя друга пържолка от прасенце набор 2014г. е естествено че ще е с нощувка да не се прибираме с колите.Очаквам инфо за което благодаря предварително,а от мен очаквайте снимки на уловената риба или поне на изпитото и изяденото на масата.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

BEAR12 написа:Малко информация за Студен Кладенец.Смятам другата седмица да ходим до там на риболов.Интересуваме по скоро риболова на бяла риба.Дали е активна в момента и какво може да се вади в този период на годината.Ще ходим предимно за бяла,а отделно сме си подготвили ракийка анасонлийка 52гр.червено винце и някоя друга пържолка от прасенце набор 2014г. е естествено че ще е с нощувка да не се прибираме с колите.Очаквам инфо за което благодаря предварително,а от мен очаквайте снимки на уловената риба или поне на изпитото и изяденото на масата.
Бая сте куражлии в това време да нощувате.Ако имате лодка, и сонар, търсете дупки и ями.Отидете на Широко поле.На звезделина ви требе джипка.Това за от брега говоря.Ако сте с лодка,ходете покрай скалите ,до тунелите на Звезделина.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

На Звезделина става и без джипка. Ние спахме там на 22,12 в най големите дъждове си влязох и излязох с опела без проблем. Само че не карах по пътя а до него в тревата. Хванахме и риби. Ако днес не беше работен ден щях да съм там тази вечер. Другата седмица ако не вали сигурно ще го направя
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

ако вземеш и новата палатка и аз ще дойда :D :drinkers:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:ако вземеш и новата палатка и аз ще дойда :D :drinkers:
И аз,и аз.Къде без мен!
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
BEAR12
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BEAR12 »

Антон Тонев написа:
BEAR12 написа:Малко информация за Студен Кладенец.Смятам другата седмица да ходим до там на риболов.Интересуваме по скоро риболова на бяла риба.Дали е активна в момента и какво може да се вади в този период на годината.Ще ходим предимно за бяла,а отделно сме си подготвили ракийка анасонлийка 52гр.червено винце и някоя друга пържолка от прасенце набор 2014г. е естествено че ще е с нощувка да не се прибираме с колите.Очаквам инфо за което благодаря предварително,а от мен очаквайте снимки на уловената риба или поне на изпитото и изяденото на масата.
Бая сте куражлии в това време да нощувате.Ако имате лодка, и сонар, търсете дупки и ями.Отидете на Широко поле.На звезделина ви требе джипка.Това за от брега говоря.Ако сте с лодка,ходете покрай скалите ,до тунелите на Звезделина.
До колкото знам ще сме на някъкав остров където имало хижа.Лодка ще има но не знам дали ще има сонар и други модерни технологии.Аз обичам класическия риболов с чакане без такива уреди. :fishing11:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”