Колеги,къде е каята?

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Колеги,къде е каята?

Мнение от Венцислав Чанков »

executor написа:Отивам до Панорама за час-два.Ако има някой друг ентусиаст там да се обади :D
Драсни някой ред като се прибереш,да знаем днес да стягаме ли такъмите,мерси предварително.
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Ааа,не е за хора край морето,братлета.Към час устисках-голям студ,сняг прехвърчаше,а един северняк бръсне...маалиии.Резултат-2 попчета на мида.На рибка не пипна...Много карагьоз на мрежите :D
Stand and fight
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Утре аз ще съм на Дружба.Ама следобеда че по-рано файда няма май.Ако има навитаци,нека заповядат.
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Около Бургас дали се е активизирала,че соленото море ме зове.Някой случайно да има достоверно инфо?
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
anastas_peykov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от anastas_peykov »

Сутрин хич недей отивай. В неделя и вторник(днес) ходих на буната на Кабакум пално дърво.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

anastas_peykov написа:Сутрин хич недей отивай. В неделя и вторник(днес) ходих на буната на Кабакум пално дърво.
За Ной ли става въпрос?

Иначе за този момент улов на кая,пробвайте след 17.00ч
Не че ви гарантирам нещо.Много е рано още,но може да се извади някоя бройка.
И я пробвайте на края на вълнолома./едно птиче ми се обади / :D
Пред св.Никола.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
anastas_peykov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от anastas_peykov »

Да , на Ной. Може след обед да излиза нещо но сутрин нищо. В неделя от всичките рибари на буната в 10 часа сутринта имаше черно на бяло две уловени попчета. Има няклои дето хвърлят вече и за калкан но според мен просто за спорта.
nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikgeo »

А бе, за спорта, на втори, с един приятел ходихме на СБА-то ( Иканаталъка ). Хвърлихме по две въдици за калкан, но извадихме сафридите небутнати. Висяхме два три часа. От ръка, само една дупка се отчете със 7 - 8 попчета и това е. Водата е още много студена. Май наистина е много рано.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
ivanpavlov
новобранец
новобранец

Мнение от ivanpavlov »

Няма как и да има попчета Уважаеми колеги. Температурата на водата в Шабла и Каварна е 4-5 градуса. На парагат дълъг 500 метра, ловят при нас в добри дни от 2 до 4 кг. попчета. Надявам се след 20 март да има и попчета и калканец. А, до тогава ще чакаме... Не кълве на какво да е и капризничи попчето. Единствено на скарида дава добри резултати - на дупки около тетраподите по буните и на солена трицона. Като казвам добри резултати имам в предвид между 7 и 20 броя риби. Лошото е, че от година на година рибата намалява и я няма при нас. Не ни остава нищо друго освен да чакаме и да се надяваме! Наслука на всички!
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Яде си рибката,ама на специална стръв-солена зарганка :lol: и то гръцка :wink: Вчера на панорама 16 рибки(3 каи и 13 лихнуса)
fakir
новобранец
новобранец

Мнение от fakir »

хмм стигам до извода, че колкото по-рано толкова по-миризлива стръв й трябва на каята/лихнуса за да чукне. аз риболова го ползвам като заместител на основната мания, но нямам търпение и чета всекидневно отзивите от всички ви и смятам да изровя пръчките от мазето и тея дни да съм на позиция! наслука на всички! ако се пробвам ще доложа каква съм я свършил.
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Е добре де...за бургас никакви отзиви ли няма тая кая или посто ние бургазлии не сме силни в морския риболов :twisted:
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
greenvn
новобранец
новобранец

Мнение от greenvn »

Слабичко кълве още,вчера на Траката за 2 часа 7 попчета,и това с 10 волти...На скарида и пилешко,поне на мен на солена рибка не ми пипна
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

Амиии - не знам. Снощи за 70 мин. - 2,300 кг на трето място в пристанището. Размера - различен, общо 46 риби. Стръвта е скарида и бял червей. Обаче МНОГО слабо пипа, трудно се усеща. Иначе риба си има. На морска гара ше е същия резултата, мисля. Айде, успех! Пък сега :drinkers: :drinkers: :drinkers:
николов
новобранец
новобранец

Мнение от николов »

Здравейте колеги, днес 07.03 отидох на разузнаване до Поморие, но само разходката ми остана. Попчето не бара на нищо пробвах на карида и бял червей - греда. Имаше един колега с 10 чуконти на стръв парче рибка - цаца и граца, пилешко месо и при него нищо. След час и половина дремане отидохме до Ахелой, там на тетраподите колегата взе 1 попче и тва е. Аз събрах чукалата и пътя към Бургас :twisted: Още му е раничко явно. Дано вие сте имали по голям късмет .
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”