Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

И ловец съм, и рибар съм
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: И ловец съм, и рибар съм
Eто го съботното прасенце и язовеца

Неделните второто приблодче трябваше да го довлечат от 4 километра и не можа да се дореди за снимка

Неделните второто приблодче трябваше да го довлечат от 4 километра и не можа да се дореди за снимка

Ако ги биете толкова големи няма да ви е трудно да ги влачите и снимките ще са пълни
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Евала на Майстора ако го е цапнал с бенеке !!!
Тва скача като въшка !!

Тва скача като въшка !!
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
-
- ще става разбирач
- p4eli4kata
- научил се да хвърля
Момчета, не ми е работа да ви се меся в мъжката тема, но искам да ви помоля нещичко. Имаме ловци. Добри ловци. Добри мъже. Ама, тяхната верица чакали, направо вият по цели нощи! Тук, я отсам баира, я оттатък през реката! Ужас! Като се добави и това, че поради голееееми икономии, уличното оветление свети само по час-два на вечер, да го е страх човек носа си да покаже извън двора през нощта! Та, искам да ви помоля, ако има тукашни, наминете насам из кориите, ги поизбийте тези гадове! Няма вече таралеж по полето от тях, камо ли заек! Не минава година, без да са разкъсали я коза, я овца в полето, ако се е оягнила навън! Бийте ги, където ги видите! Страшна напаст!
Когато най-напред ги чух, помислих ,че деца играят в тъмното на криеница! А то... било чакал! Страшно хитро и подло животно е! Желая ви успешен лов , и риболов.С уважение-Ели.
Когато най-напред ги чух, помислих ,че деца играят в тъмното на криеница! А то... било чакал! Страшно хитро и подло животно е! Желая ви успешен лов , и риболов.С уважение-Ели.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Дръпни си звуците, пусни ги на джи ес ем-а, вземи си една въздушна пушка и пуцай сватбарски. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
Вчера май се поокъкахме
- GODzillata
Право в десетката! 

dartij написа:
Вчера май се поокъкахме

- GODzillata
Трима ловци си заминаха в един ден!
За да не сте и вие част от такава хроника, слагайте светлоотразителни жилетки и ярки шапки, а не се опитвайте да се правите на невидими в гората.
52-годишният Иван Койчинов-баща на финалиста от Мюзик айдъл 2 Теодор Койчинов е бил прострелян по време на лов на 22 ноември сутринта. Мъжът е ловувал в Дълбошкия балкан заедно с още 18 свои колеги. Пострадалият в гърдите мъж е починал на път към болницата.
Неделя - 22 ноември, се оказа фатална и за още един ловец на 49 години. Той е бил прострелян смъртоносно по време на ловен излет в землището на айтоското село Пещерско, в местността Мандра баир. Три от сачмите са проникнали в тялото на жертвата над кръста, а четвъртата - в лицето, малко над носа. Мъжът е починал от раните си на път за бургаската болница.
Същия ден е бил ранен и 71-годишен мъж по време на редовен ловен излет в землището на видинското село Слана бара. Той е бил прострелян от 45-годишен мъж от същата ловна дружинка, който се целил по бездомно куче със законно притежавана ловна пушка.
За да не сте и вие част от такава хроника, слагайте светлоотразителни жилетки и ярки шапки, а не се опитвайте да се правите на невидими в гората.

52-годишният Иван Койчинов-баща на финалиста от Мюзик айдъл 2 Теодор Койчинов е бил прострелян по време на лов на 22 ноември сутринта. Мъжът е ловувал в Дълбошкия балкан заедно с още 18 свои колеги. Пострадалият в гърдите мъж е починал на път към болницата.
Неделя - 22 ноември, се оказа фатална и за още един ловец на 49 години. Той е бил прострелян смъртоносно по време на ловен излет в землището на айтоското село Пещерско, в местността Мандра баир. Три от сачмите са проникнали в тялото на жертвата над кръста, а четвъртата - в лицето, малко над носа. Мъжът е починал от раните си на път за бургаската болница.
Същия ден е бил ранен и 71-годишен мъж по време на редовен ловен излет в землището на видинското село Слана бара. Той е бил прострелян от 45-годишен мъж от същата ловна дружинка, който се целил по бездомно куче със законно притежавана ловна пушка.

Според мен не в липсата на светлоотразителна жилетка е причината,а до некадърноста на някой или от лакомията му.
Изстрел се произвежда по явно видима цел,а не по шум,силует и т.н.Мен също са ме ръсели със съчми,но бяха за пъдпъдък.
Отивах към колегите за да се поздравим,а в това време се вдигна пилето между нас и колега от групата на два петъка билет такъв ми изсули,че
.
Иска се и стаж и рутина и хладнокръвие и много още.Ловец съм от 96г. и това са моите виждания.
.Белите стават от точно споменатото в най горния ред.
Изстрел се произвежда по явно видима цел,а не по шум,силует и т.н.Мен също са ме ръсели със съчми,но бяха за пъдпъдък.
Отивах към колегите за да се поздравим,а в това време се вдигна пилето между нас и колега от групата на два петъка билет такъв ми изсули,че

Иска се и стаж и рутина и хладнокръвие и много още.Ловец съм от 96г. и това са моите виждания.

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Подкрепям Франки!
Аз трамбовам горите от 89-та,а от 92-ра съм с билет!Минах през всички перипетии,НО ... не отключвам докато не видя!!!
Аз трамбовам горите от 89-та,а от 92-ра съм с билет!Минах през всички перипетии,НО ... не отключвам докато не видя!!!
- GODzillata
Аз резнах по-голяма част от статията, но там изрично се посочваше, че всички са били с голям ловен стаж.
Дали пък проблема не е бил в изпития алкохол?
Не мога да ги разбера защо са решили, че трябва да се квасят като казаци докато са на лов...
Дали пък проблема не е бил в изпития алкохол?
Не мога да ги разбера защо са решили, че трябва да се квасят като казаци докато са на лов...

Наистина лоша работа,но имали да става белята ще стане.За това трябва прецедателите на дружинките и най вече организаторите по лова да обръщат повече внимание на безопасноста а не на мохабета