Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Сливен и региона- къде,как и на какво!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!
ОТ всички разрешени места там е най-зле в момента!dimitar_dv написа:На канала да е ходил някой скоро?

Здравейте, преди да се развали времето чух,че на Мечкаревската дупка имало много хора и вървяла рибата... някои нещо да каже по въпроса?
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колеги,не остана от забраната...
Кой къде ще открива сезона?

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- Димича
- ще става разбирач
Колега,дай някои подробности...Аз зная този,който е под ж.п.линията,и мисля,че той е свободният.Платения кой е и къде се намира,и нещо по-подробно за условията.Благодаря!ninka написа:просто от коректност- в района на Шивачево има и друг водоем
Ракията не е за малки дЯца!!!! 

Колеги има едни много готини места на Тунджа на 10тина км преди Жребчево до една пресевна до шосето където се сабират Тунджа и 1 река от балкана с прекрасни места, но малко преди забраната ходихме там и имаше доста добри кефали и червеноперка сега незнам как ще е ... някой има ли инфо че смятам там да откривам сезона

Вчера на бяхме на Сливенската следобед. На ягода с коноп и бял -малко каракуди (едрички), слънчоци, към 6 - 6и 30 започна да кълве лина ,но за съжаление започна да вали и трябваше да тръгваме.. Някой има ли инфо за последния ден от забраната .. чух че отново ще има състезание на Самуилово??
- Димича
- ще става разбирач
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=1&t=35779damn написа:Някой има ли инфо за последния ден от забраната ..

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

Добтара страна е че поне рибите ще станат малко по големи за +10 дена спокойствие 

Колеги някой може ли да даде съвет на какво и с каква захранка за лин , че на сливенската ми удря ама слабо на бял.. ползвам ягода с коноп захранка но мисля че няма особено влияние 

- smoky
- научил се да хвърля
Пробвай с накълцани торни и земни червеи, примесени с малко глина. Друга ефикасна стръв за лина е среда от хляб с малко суров жълтък от яйце, за да се задържа по-добре на куката. 

Здравейте колеги , сега като откриват сезона някой може ли да даде малко инфо по досега забранените места край сливен къде кълве добре ... интересувам се по конкретно на Тунджа и Мечкаревската скъсаната до селото как стоят нещата там

-
- кандидат преподавател
А аз пък имам едно предложение ,искате ли да направим едно съвмесно откриване,да изберем едно място да се запознаем и пориболовстваме.Може и с преспиване да го направим .А сега да видим сериозни ли сме АйДути

ами кажете каде ... лошо няма
аз с преспиване точно сега немога защото завършвам 11 клас и уча доста но за през дена.. предлагам боклука до мечкарево или самуиловската

-
- научил се да хвърля
Къде около Сливен за банкет и риба
Здравейте колеги ! Интересувам се къде може около Сливен да се отиде на язовир по големичък с изключение на Жребчево , че в краен случай там ще е
По случай края на тази учебна година сме запланували на 2-3-4 Юли да празнуваме на някой язовир и да похвърляме малко да начешем крастата , та мисълта ми е някой може ли да предложи място хем да си изкараме хубаво , хем доло горе и рибка да хванем . Мерси предварително !

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Къде около Сливен за банкет и риба
Трудна задача...Банкета ще стане навсякъде въпроса е къде ще излезе риба...?
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ