Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

КАЛИАКРА
Модератори: emo vasilev, alekst
- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
Re: КАЛИАКРА
Това от лявата страна на носа ли става,защото днес се мъчихме да хващаме срещу носа(първия ни риболов на Калиакра),но хванохме само няколко сафрида и чернокопа.
- milen kordov
- научил се да хвърля
Днес даде след обед.Всеки се прибра с 7-8 кг повечето чернокоп.Рибата беше северно от Болата.Успех на мераклиите утре.
Днес като вчера
пръсната и на моменти,мешано.Към обяд се случи това

Морето завря,имаше и изкарана циганка,което запали гората за утре да ходя да влача.

Морето завря,имаше и изкарана циганка,което запали гората за утре да ходя да влача.

вчера на 29 и днес на 30 август влизахме с лодка на калиакра и резултата е следният за вчера двама човека 6 килограма мешан сафрид и чернокоп и една циганка а за днес бяхме трима към 12 килограма рибата ловихме северно от нос калиакра пред сухото дере
Последно промяна от niki727 на Пон Авг 31, 2009 1:56 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
вчера влизах от болата много проби малко резултати рибата като цяло я взех след 19:00 часа преди тожа няколко чернокопчета и един харип утре пак мисля да влизам ама маи времето ще е зле ж сряда ще ви кажа какво е инфото успех на всички 

имформацията на Пандиззза е достоверна и точна проверено и и тук в Варна
ВОЕНИТЕ ИМАТ УЧЕНИЕ И НИАМА ДА ПОСНАТ ЛОДКА ДА ПРИПАРИ ОТ КАЛИАКРА ДО ДУРАН КУЛАК ТА ДОРИ И В ЛОДКАТА ДА Е НА ПРЕЗИДЕНТА БРАТ МУ
едва ли някой ще иска да се разхожда до там напразно които прочете добре но които не
може да се пусне нова тема но мисля че това трябва да го стори който трябва
п.п от 1 до 5септ. е до към 17ч.
ВОЕНИТЕ ИМАТ УЧЕНИЕ И НИАМА ДА ПОСНАТ ЛОДКА ДА ПРИПАРИ ОТ КАЛИАКРА ДО ДУРАН КУЛАК ТА ДОРИ И В ЛОДКАТА ДА Е НА ПРЕЗИДЕНТА БРАТ МУ

едва ли някой ще иска да се разхожда до там напразно които прочете добре но които не
може да се пусне нова тема но мисля че това трябва да го стори който трябва
п.п от 1 до 5септ. е до към 17ч.
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Вчера и аз я проверих информацията,
до 5.09 е забранено на Болата и на север от там за влизането на всички плавателни съдове.
Няма нужда от нова тема,тук се чете много повече от колкото се пише.
до 5.09 е забранено на Болата и на север от там за влизането на всички плавателни съдове.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
ще се радвам да е така дано повечко прочетат,жалко е трябваше да влизаме в събота но е добре че не отидохме до тамКИРО написа:Вчера и аз я проверих информацията,
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- новобранец
браво на тебе ве какв си герои другия пат като се срешнем ж морето 6те 4ерпя по една студена бира обещавам 
2.1 - В сайта се пише само и единствено на кирилица! Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.
2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.
rumci

2.1 - В сайта се пише само и единствено на кирилица! Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.
2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.
rumci
Днес си е давало сафрид и чернокоп мешано.Имало е доста лодки.
-
- новобранец
Вчера бяхме на Болата,влизаха лодки,до края на Тюленово имаше лодки от там нататак непускали военнитеdobria1 написа:ще се радвам да е така дано повечко прочетат,жалко е трябваше да влизаме в събота но е добре че не отидохме до тамКИРО написа:Вчера и аз я проверих информацията,

Днес на 5ти септември влизахме на болата от 6 до 10часът хванахме 5килограма риба 4 килограма чернокоп и един сафрид .-Дигна много голяма вълна и за съжаление трябваше да си ходим.Рибата е все още пред сухото дере и към русалка
Порасна ли пущинатаniki727 написа:Днес на 5ти септември влизахме на болата от 6 до 10часът хванахме 5килограма риба 4 килограма чернокоп и един сафрид

пораснали са но не ми дава нещо да кача снимка за да ти покажа