Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Днес оластичих моя сарък да е готов за леновските уклеи
Дончо в петък сме на работа от 14 . 00
Да си на линия

Дончо в петък сме на работа от 14 . 00

Да си на линия

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вай вай бая има да поработите за тиган Леновски уклей,земети си консервена царевица и жито, че без нерви ще останитеbat_boiko_nikolov написа:Днес оластичих моя сарък да е готов за леновските уклеи![]()
Дончо в петък сме на работа от 14 . 00![]()
Да си на линия

Ох забрвих че знаете рецептата на тайната захранка

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не бре Асене, почвам пореден обект в петък и Дончо ша ма подпира на стълбата да не падна
Демек ша фатиме кинти
Иначе имам някой свободен час утре и се чудя накъде да забия .
Брягово,Моминско,40-те,Марица ли.....не знам

Демек ша фатиме кинти

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако леновския уклей разпъва ластици щях и там да ида , но му трябват още 10-15 години та да порасне 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А А сори грешката е моя,помислих че ще работите по Леновските уклеичета, земи мини през 40-извора скоро няма инфо от там дава ли нещо не дава ли.bat_boiko_nikolov написа:Не бре Асене, почвам пореден обект в петък и Дончо ша ма подпира на стълбата да не падна![]()
Демек ша фатиме кинти![]()
Аз тотално го забравих този язовир, тази година нямам едно отиване там.

А 40- си е всесизонен язовир,когато е най зле винаги е оправял положението.

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много се чудих за 40-то, ама с двама познати се натоварихме, и на Брягово......да разпъвам ластика
Ето положението......

Трима души, 15 въдици, 1 каракуда-шамарче и ластика разпънат общо на минус 60-70 лв.-аман от мрежииииииииииии

Ето положението......

Трима души, 15 въдици, 1 каракуда-шамарче и ластика разпънат общо на минус 60-70 лв.-аман от мрежииииииииииии

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Каква гледка, какъв пеизаж, каква природа, само в България можите да видете такава красота
направо ви завиждам за излета
Е извенявай ама Бат Бойко Леновските уклей направо като златни рибки щяха да ви се струват.
Сами сте си виновни като сте видяли каква е хавата ,бегом от там ,ама с 150 километра в час. И вие сте едни спонсори като мен че няма на каде, като ва гледам и се успокоявам.
Като има такива изкуфели рибари като нас дет ги имаме неброени в джоба, ще има и тарикати арендатори като Ганио@Андрей
да ни се подиграват зад гърба.
И да си пребират боносчетата.

Е извенявай ама Бат Бойко Леновските уклей направо като златни рибки щяха да ви се струват.
Сами сте си виновни като сте видяли каква е хавата ,бегом от там ,ама с 150 километра в час. И вие сте едни спонсори като мен че няма на каде, като ва гледам и се успокоявам.

Като има такива изкуфели рибари като нас дет ги имаме неброени в джоба, ще има и тарикати арендатори като Ганио@Андрей

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дееба и пичовете им .
Минаха , събраха парсата по 10 на калпак и след час с лодките и мрежите направо върху въдиците .
Направо ми се искаше да се върна в казармените години.........
......... имаше едни цилиндрични железа по 100, 250, 500 кила дето им слагах едни пресовчици изотзад и правехме дупчици в земята за прогимназии
Ама дет викаш станахме спонсори не нелоялни арендатори с доста заинтригуващо минало .
Ами повече няма за казване.......
Минаха , събраха парсата по 10 на калпак и след час с лодките и мрежите направо върху въдиците .
Направо ми се искаше да се върна в казармените години.........
......... имаше едни цилиндрични железа по 100, 250, 500 кила дето им слагах едни пресовчици изотзад и правехме дупчици в земята за прогимназии

Ама дет викаш станахме спонсори не нелоялни арендатори с доста заинтригуващо минало .
Ами повече няма за казване.......
-
- кандидат преподавател
Колеги,както удачно отбеляза Честъра,ако кълвеше на Чама,нямаше да дуем до Леново по чист навик/макар,че разстоянието е същото,ама пътя до Леново е по-хубав-с по-малко завои/.Дончо,нищо не кълве тази зима по Чама.Чакаме да застудее,че да търсим гигантските уклеи и костури на Сухово.А междувременно Леново си е много приятна забавачница 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Радвам се че темата върви много добре.Друго си е да имаш прясна информация за регионалните язовири.Ето колеги и от Пловдив и от Смолян се включват,както ние на тях помагаме да не бъхтат по 100 на километра на грешно, така и те на нас.
Да продължаваме да си обменяме информация тука.Аз малко позакъсах с риболова с тия болести но обещавам че от Събота нататък ще се реванширам подобаващо.
За Неделя си мисла за Оризово да ходя за шаран на средния водоем, някой ако можи да кажи нещичко ще съм му много благодарен.
То в Събота ще се видим на живо но някоий който неможи да дойди можи да кажи нещичко.
Да продължаваме да си обменяме информация тука.Аз малко позакъсах с риболова с тия болести но обещавам че от Събота нататък ще се реванширам подобаващо.
За Неделя си мисла за Оризово да ходя за шаран на средния водоем, някой ако можи да кажи нещичко ще съм му много благодарен.
То в Събота ще се видим на живо но някоий който неможи да дойди можи да кажи нещичко.

-
- разбира нещата
Тези ебаха мамата на хубавият язовир-преди две седмици пак бяха заградили с мрежите и целият ден бръмчаха с лодките да пренасят рибата в садките до стената.В събота на 12.11.09 бях там с надеждата да хвана поне една бяла- но уви, цял ден нямах никакво пипане-нито на рибка ,нито на спининг!
Слагам големият кръст и на този язовир! Повече няма да пълна гушите на скапаните арендатори 

-
- разбира нещата
[quote="bat_boiko_nikolov"]Много се чудих за 40-то, ама с двама познати се натоварихме, и на Брягово......да разпъвам ластика
Ето положението......
Тези ебаха мамата на хубавият язовир-преди две седмици пак бяха заградили с мрежите и целият ден бръмчаха с лодките да пренасят рибата в садките до стената.В събота на 12.11.09 бях там с надеждата да хвана поне една бяла- но уви, цял ден нямах никакво пипане-нито на рибка ,нито на спининг!
Слагам големият кръст и на този язовир! Повече няма да пълна гушите на скапаните арендатори 

Ето положението......

това за кой язовир е?
"Щастие за всички, щастие даром!"
-
- разбира нещата
БряговоFat написа:това за кой язовир е?

- Don4o_62
- учете се от него
Тука въпроса е малко спорен.Но според мен арендатора ще си прави каквото иска с рибата.Платил си е за язовира,и ще си я хваща,много ясно.Не виждам какво се възмущавате.Пък всеки си решава да ходи или да не ходи.Верно че само на платени риба може да се хване повече,но си има време.Преди да почнат да я ловят с мрежите,и не е наплашена.Като се види че има мрежи, един завой и проблема се решава.Толкова е просто. 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти