Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НС 5 започна вчера в 4:15 часа с ракия и китари !!!
Модератор: sapuna
Re: НС 5 започна вчера в 4:15 часа с ракия и китари !!!
Ши рахатясаш-на върба
Трябва куче да вържеш пред кемпера 

-
- учете се от него
Нимой му помогна, Митев кат му пусне зайците оди го гони и песа дръглив 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- krokibg
- учете се от него
Божо,ти да не спря и алкохола бре

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Тъй,тъй, Чапито

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- разбира нещата
Съгласен съм с вас момчета!На мнение съм че трябва да има някакви правила,за да може да се намалят до минимум произшествията.
Това бе първата ми среща и останах очарован,всичко бе перфектно!
Не мога да разбера само няколко неща:
1-Защо трябва да се носят оръжия,нали отиваме да се веселим,а не на война?
2-Защо трябва да се стига до конфликти,като целта на всички е една.Който не може да носи на пиене и майтап-да си стои вкъщи.
3-Ключовете на колите трябва да бъдат съхранявани от човек,така,че да няма достъп от собственика до тях в нетрезво състояние.Това пък ме навежда на друга мисъл-колите трябва да са отключени(което може да доведе до кражба),или да се направи така,че всяка една кола да не може да запали и подкара.
Дано никога не стават инциденти,но това зависи единствено и само от нас!
Това бе първата ми среща и останах очарован,всичко бе перфектно!
Не мога да разбера само няколко неща:
1-Защо трябва да се носят оръжия,нали отиваме да се веселим,а не на война?
2-Защо трябва да се стига до конфликти,като целта на всички е една.Който не може да носи на пиене и майтап-да си стои вкъщи.
3-Ключовете на колите трябва да бъдат съхранявани от човек,така,че да няма достъп от собственика до тях в нетрезво състояние.Това пък ме навежда на друга мисъл-колите трябва да са отключени(което може да доведе до кражба),или да се направи така,че всяка една кола да не може да запали и подкара.
Дано никога не стават инциденти,но това зависи единствено и само от нас!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
За кражби-и дума неможе да става!Такива хорица тука няма!...Представяш ли си филма,ако някой бъде "заснет"....любов безкрайна и дълготрайна 

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Що ли си мисля.че какъвто и де е наклона,една кола като се остави успоредно на него няма да тръгне?!?А дори това да е невъзможно,един по голям камък под гумите пак е решение.До абсурдни решения като:откачане на клемите на акомулаторите,усмирителни ризи и подобни някак е смешно дори и да си го помислим.Колкото до пуцалата,категорично съм против присъствието има на нашите срещи.Хубавото си ги правим и без гърмежи.На последната среща имаше и доста деца,а си представете господа "въоръжени"какво ще се получи ако някое дете се докопа до небрежно "оставен"пистолет???Какви кражби,бре?Кой ще е толкова луд да краде от колите при присъствието на 150 човека?
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- krokibg
- учете се от него
Боже,незнам какво да кажа.Какъв е проблема колите да са на 20-30 метра от БАНКЕТНАТА ЗАЛА и на 30 метра от ПАЛАТКИТЕ ???? Защо обръщате нещата вечно така както си чете дявола ивенгелието.Никой няма намерение да прави концлагери,това противоречи на нашите рибарски души.Целта е просто да има няколко неща които да се спазват и това е.Нали виждаш че на всяка среща,след обилно погълнатия алкохол се започва едно офроуд състезание и много коли,включително и аз с мойта съм спирал до банкетната зала.Е,това нетрябва да става и да има само ядене и пиене,без каране на коли напред-назад в пространството до и около палатките и Банкетната зала.Не виждам какво толкова има и за какво е това пищене.Е,аз ще си спазвам вече тези правила и дано всечке да ги спазват.Айде че съм много възмутен от вашето отношение към съвременния риболов

Насе не трябва да се притесняваш за това,всеки е прав за него,лично за мен ми беше много приятно да кореспондираме на тази среща и не можах да проумея какво точно стана,за мен да ти кажа че твойта съпруга не заслужава каквато и да е обида първо защото тя нямя как да даде повод на никой за това още повече на мен но ако наистина тя или ти сте останали с това впечатление най сърдечно се извинявам и на двама ви,но бъдете сигурни че такова нещо дори не мие минало през акъла и разбирасе че ще се виждаме та нали всички сме у тоя кюпnasco2 написа:До Сарафа и всички присъствали на скандала между нас.
Мислех да го направя на лично към него, но тъй като имаше доста свидетели там смятам, че е редно да е тук.
Сарафче ти имаше вина, но аз реагирах прекалено остро, което е нетипично за мен. И аз и ти бяме много алкохолизирани. Моля прости ми острата реакция, както аз ти прощавам отношението към жена ми ( Което е било реплика ). Сигурен съм, че не е било умишлено а под влиянието на алкохола. Надявам се, че ще се виждаме и за в бъдеще и ще станем приятели.
За тези които не знаят. Не сме се били просто се скарахме и аз бях по остър, а той пое нещата като човек и си каза, че не си спомня. Но и двамата бяме пийнали, не се знае кои колко.
Още един път извиняваи за острата реакция.

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
На следващата среща Ви събирам всички ключовеvalmet написа:3-Ключовете на колите трябва да бъдат съхранявани от човек,така,че да няма достъп от собственика до тях в нетрезво състояние.!

Няма искаш-не искаш - ключовете от колата при менchapara написа:..................Няма да се съглася на некви си скаутски номера за това че може да има слабоумни(не искам да обидя никой)...........................:

- krokibg
- учете се от него
Божо,чуваш ли се какво говориш сега
Както знаеш,има хора които са без палатки и нищо не вързват за колите си
Всички говорим на 18 езика и затова не се разбираме в тази държава.Ти къде се слагаш в листата на нарушителите
Малко стана работата гузен негонен бяга.Айде стига и вземи запали една цигарка да се успокоиш
П.П Има хора които се напиват,като за последно и представи си че си легне на поляната между палатките и шатрите
И накрая,защо си мислиш че като си вързваш палатката за колата,няма кой да мине към 3-4:00 през нея

П.П Има хора които се напиват,като за последно и представи си че си легне на поляната между палатките и шатрите

- ivan_berov
- новобранец
и все пак някакви правила е добре да има.
Любе ,недей го беЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:.............стига и вземи запали една цигарка да се успокоиш ...........![]()
![]()
![]()
![]()
:

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...