Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
в сабота на Тенево риболова повече от приличен гърбавица и кефалчета имаше и добри попадения водата висока но не и мътна
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
Днеска на Тенево умряла работа, по-слаб риболов не съм правил тази година, нямах нито един удар.
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
Вчера между Крушаре и Самуилово същата работа водата голяма,въртях до обяд без удар и сгънах кам вкъщи.Sleeper написа:Днеска на Тенево умряла работа, по-слаб риболов не съм правил тази година, нямах нито един удар.
Колеги, някой ако е ходил скоро по реката може да сподели да не се притеснява. 

Инфо:
вчера от Тенево до Ханово и обратно дръжки,неще и да помирише.Днеска на Мечкарево на дупката която е свързана с реката едно щуче,от реката непосредствено до дупката три кефала двата дърти по 50 см не сам ги теглил,като цяло по-добре от вчера като изключим поредното падане в реката.
вчера от Тенево до Ханово и обратно дръжки,неще и да помирише.Днеска на Мечкарево на дупката която е свързана с реката едно щуче,от реката непосредствено до дупката три кефала двата дърти по 50 см не сам ги теглил,като цяло по-добре от вчера като изключим поредното падане в реката.

- svincyyy
- ще става разбирач
В неделя бяхме на Ханово слаба работа нито пипане на тапите макар че гонеше точно до тях.На фидерите същия резултат,на плувката 3 белици
мн зле ще чакаме се застуди за гърбавицата и аиде към Елхово 

Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

Ми то гърбавица си дава доволно само трябва да се търси.В събота а,и в неделя лових на коневец там рибата си дава доволно на жълъд(говоря за вира под-моста),даже и скобарчета се обаждат но по-рядко иска си стрелба на червей.Рибите неса големи но за удоволствие стават.Мои познати са ходили на Елхово и също са ловили морунажчета и скобари.На Срем след моста също излиза риба.
Здравеите колеги тази седмица ще се прибера за няколко дни в Ямбол и искам да начеша крастата
....много ще сам благодарен ако дадете информация за платените водоеми краи града ,благодаря предварително

За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Най-близко според мен ти е Роза (вътрешния язовир), ако настояваш на платено край Ямбол. Ако бях на твое място (за съжаление и аз рядко се прибирам и още по-рядко ходя за риба) 100% бих заложил на реката, въпреки многото бракониери, въпреки всичко.ekstazy87 написа:Здравеите колеги тази седмица ще се прибера за няколко дни в Ямбол и искам да начеша крастата....много ще сам благодарен ако дадете информация за платените водоеми краи града ,благодаря предварително
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Държа на платен защото нямам билет и неискам да ми правят проблеми ...все пак законите са си закони вапреки ,че почти никои неги спазва
,а септември ходих на Роза виждаше се ,че има риба но нищо не хванах освен някакви дребни каракуди 

За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
-
- кандидат преподавател
Абе земляци какво е положението на платения на Генерал Инзово ,а и който и да е друг платен,че имам уговорка да се посъстезаваме с един апап ,а край Сливен платени няма.Къде да ходим 

- S.Koychev
- разбира нещата
На Инзово ходих преди месец някъде пълно капо, пробвахме на мач, на косми на червеи абе квото се сетиш,ама резултат никакъв.
Ribarche
в нмеделя минах краи езерото на Инзово и видех доста коли за риболова не знам но имаше доста хора
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
- arilus
- ще става разбирач
реката е паднала доста - над 50-60 см, бреговете са кални и лъзгави, изглежда са спрели да изпускат "жребчево". водата е много бистра.

, а мъничката хубавица се закачи колкото да не съм капо, върнах я със строга забележка да трупа акъл и килограми.

, а мъничката хубавица се закачи колкото да не съм капо, върнах я със строга забележка да трупа акъл и килограми.
Без акъл, моля, нека щуките си останат такаarilus написа:реката е паднала доста - над 50-60 см, бреговете са кални и лъзгави, изглежда са спрели да изпускат "жребчево". водата е много бистра.

Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !