Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
BERBALDO
новобранец
новобранец

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от BERBALDO »

в сабота на Тенево риболова повече от приличен гърбавица и кефалчета имаше и добри попадения водата висока но не и мътна
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

Днеска на Тенево умряла работа, по-слаб риболов не съм правил тази година, нямах нито един удар.
bream
новобранец
новобранец

Мнение от bream »

Sleeper написа:Днеска на Тенево умряла работа, по-слаб риболов не съм правил тази година, нямах нито един удар.
Вчера между Крушаре и Самуилово същата работа водата голяма,въртях до обяд без удар и сгънах кам вкъщи.
bream
новобранец
новобранец

Мнение от bream »

Колеги, някой ако е ходил скоро по реката може да сподели да не се притеснява. :wink:
bream
новобранец
новобранец

Мнение от bream »

Инфо:
вчера от Тенево до Ханово и обратно дръжки,неще и да помирише.Днеска на Мечкарево на дупката която е свързана с реката едно щуче,от реката непосредствено до дупката три кефала двата дърти по 50 см не сам ги теглил,като цяло по-добре от вчера като изключим поредното падане в реката. :rolleyes:
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

В неделя бяхме на Ханово слаба работа нито пипане на тапите макар че гонеше точно до тях.На фидерите същия резултат,на плувката 3 белици :) мн зле ще чакаме се застуди за гърбавицата и аиде към Елхово :)
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
jivko69_
новобранец
новобранец

Мнение от jivko69_ »

Ми то гърбавица си дава доволно само трябва да се търси.В събота а,и в неделя лових на коневец там рибата си дава доволно на жълъд(говоря за вира под-моста),даже и скобарчета се обаждат но по-рядко иска си стрелба на червей.Рибите неса големи но за удоволствие стават.Мои познати са ходили на Елхово и също са ловили морунажчета и скобари.На Срем след моста също излиза риба.
Аватар
ekstazy87
новобранец
новобранец

Мнение от ekstazy87 »

Здравеите колеги тази седмица ще се прибера за няколко дни в Ямбол и искам да начеша крастата :D ....много ще сам благодарен ако дадете информация за платените водоеми краи града ,благодаря предварително
За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

ekstazy87 написа:Здравеите колеги тази седмица ще се прибера за няколко дни в Ямбол и искам да начеша крастата :D ....много ще сам благодарен ако дадете информация за платените водоеми краи града ,благодаря предварително
Най-близко според мен ти е Роза (вътрешния язовир), ако настояваш на платено край Ямбол. Ако бях на твое място (за съжаление и аз рядко се прибирам и още по-рядко ходя за риба) 100% бих заложил на реката, въпреки многото бракониери, въпреки всичко.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ekstazy87
новобранец
новобранец

Мнение от ekstazy87 »

Държа на платен защото нямам билет и неискам да ми правят проблеми ...все пак законите са си закони вапреки ,че почти никои неги спазва :D ,а септември ходих на Роза виждаше се ,че има риба но нищо не хванах освен някакви дребни каракуди :(
За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Абе земляци какво е положението на платения на Генерал Инзово ,а и който и да е друг платен,че имам уговорка да се посъстезаваме с един апап ,а край Сливен платени няма.Къде да ходим :wink:
Изображение
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

На Инзово ходих преди месец някъде пълно капо, пробвахме на мач, на косми на червеи абе квото се сетиш,ама резултат никакъв.
Ribarche
Аватар
BERBALDO
новобранец
новобранец

Мнение от BERBALDO »

в нмеделя минах краи езерото на Инзово и видех доста коли за риболова не знам но имаше доста хора
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
Аватар
arilus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от arilus »

реката е паднала доста - над 50-60 см, бреговете са кални и лъзгави, изглежда са спрели да изпускат "жребчево". водата е много бистра.
Изображение
, а мъничката хубавица се закачи колкото да не съм капо, върнах я със строга забележка да трупа акъл и килограми.
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

arilus написа:реката е паднала доста - над 50-60 см, бреговете са кални и лъзгави, изглежда са спрели да изпускат "жребчево". водата е много бистра.
Изображение
, а мъничката хубавица се закачи колкото да не съм капо, върнах я със строга забележка да трупа акъл и килограми.
Без акъл, моля, нека щуките си останат така :)
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”