Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2010
Колеги, в момента пред нос Галата е пълно с лодки. Някой има ли инфо каква е ситуацията?
-
- новобранец
Виждам,че и пред Нос Калиакра има лодки обаче никои не дава инфо!Вариантите са два или има ,или няма!!Orkata написа:Колеги, в момента пред нос Галата е пълно с лодки. Някой има ли инфо каква е ситуацията?

- ribarshe
- ще става разбирач
Браво за риболова и инфото

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
От опита който имам пред Галата,в повечето случаи играем карти.Orkata написа:Колеги, в момента пред нос Галата е пълно с лодки. Някой има ли инфо каква е ситуацията?
Никой не ми се е обадил за риба - а има кой.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В МОМЕНТА 15.00 МЕЖДУ 2 И 3 БУНА НА ПОЧИВКА ИМА САФРИД ИНФОРМАЦИЯТА Е ОТ КОЛЕГА С ЛОДКА
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Колеги дайте идея къде да отида да помятам от буните малко за сафридец, че колегата ми по лодка няма възможност да влезем тези дни а мен ръцете ме сърбят много вече. Област Варна
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен . Информация от преди малко от колега - пред Галата по седем осем кила на човек. Ама пусти му рибари само си скатават информацията за себе си /поне повечето/. Утре грабвам лодката и се мятам.
Току що се прибирамот работа и се чух с двама мои приятели,които са с лодки пред Галата.Много едър сафрид,за скара по около 3-4 кила на око на калпак.Като се прибеат ще теглят улова.Започва се!!!
Към 12 лодки преброих към момента (19.30), като почнаха да се прибират някои.Трябва вече да се влиза в морето. 

Пробвай се над вечер на НОЙ или на Кранево там се взема по някоя друга бройка,наслукаfkazakov написа:Колеги дайте идея къде да отида да помятам от буните малко за сафридец, че колегата ми по лодка няма възможност да влезем тези дни а мен ръцете ме сърбят много вече. Област Варна
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
От 19:00 до около 20:30 на петрол с въдица нищо. После проверих на почивка какво вадят колегите, но и там тягаво. Който има лодка печели 

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
А от мен информация за Морска гара. От 17ч. до 20ч. на клатене 12 рибки, но не сафрид, а сардина и то едра. Такава досега не сме ловили във Варна.
Вчера от обяд до към 20ч. пак там, някои направили по 60-70 бр. , а повечето по 30-40 бр. Днеска рибата сбегала. Даде от 18ч. до към 19ч., другото време си беше голо клатене. От 50-60 човека никой не хвана и кьорав сафрид, само сардина. Утре следобед може би пак , проба.

Вчера от обяд до към 20ч. пак там, някои направили по 60-70 бр. , а повечето по 30-40 бр. Днеска рибата сбегала. Даде от 18ч. до към 19ч., другото време си беше голо клатене. От 50-60 човека никой не хвана и кьорав сафрид, само сардина. Утре следобед може би пак , проба.

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
чепарето без стръв?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Да. Тя сардината на друго не се хваща, поне аз не съм видял или чул.jibira написа:чепарето без стръв?
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Нали затова е чепаре.jibira написа:чепарето без стръв?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА