Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
След тракащият мост много на долу. Ловихме ги на дъно и някой друга бабушка прилъгахме на цапалката на торен.
а на александровския дали е тръгнал тарана или някъде около ловеч , че не ми се разправя с дънни
- Mr.Barry
- ще става разбирач
На александрово е тръгнал доста хубав, но пак на дъно на плувка излизат малки доколкото чух ....
-
- кандидат преподавател
Към ivo 80 и Mr.Barry не превръщайте темата в говорилня,за неща който не са свързани с нея си има Л.С 
Утре ще почистя темата

Утре ще почистя темата

- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Лошия човек каза и отсече.slivnalia написа:Към ivo 80 и Mr.Barry не превръщайте темата в говорилня,за неща който не са свързани с нея си има Л.С
Утре ще почистя темата

-
- разбира нещата
Обещанията требе да се спазват...ROSEN_GB написа:Лошия човек каза и отсече.slivnalia написа:Към ivo 80 и Mr.Barry не превръщайте темата в говорилня,за неща който не са свързани с нея си има Л.С
Утре ще почистя темата
Тоя голем пич,slivnalia,
А го мислех за сериозен ,инък се меши на язовири дето и на картата не ги знае къде са.
Голем пич си бате...

На къса плувка,в репея...
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Ако някой иска да напише нещо. Първо треба да пита slivnalia. 

Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
-
- кандидат преподавател
Абе Мими ти нещо....даваш сигнали че има нарушения в темата ,допитах се до теб ,за какво е сигнала,не мога да знам всичко за всеки язовир ,нали !mimi750830 написа:
Обещанията требе да се спазват...
Тоя голем пич,slivnalia,
А го мислех за сериозен ,инък се меши на язовири дето и на картата не ги знае къде са.
Голем пич си бате...
Ето го и отговорът ти :
Намесих се и ...сега пък ме нападаш,вчера не съм влизал в форума ,поради невъзможност ,това дали ти дава право да ме обиждашЗаглавие: Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
От: mimi750830
Изпратено на: 03 Апр 2011, 22:33
До: slivnalia
slivnalia написа:
Здравей сигнализирал си за спам в темата за Стамболийски,я ми обясни какво е това Александровския че да не се изкложа нещо![]()
Не знам какво е ,някъф гьол до село александрово,май,свищовско,или ловешко.

П.П Росене когато засегна теб лично с мое решение да се обаждаш,я ми отговори след като ме обвиняваш,къде сбърках бе батка .Не ,не си прав ,то заяждането не го разбирам ,така съм възпитан и не го правя.Бъди здрав .

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Гледам че май не се разбирате, но...
Александровския язовир е до с.Александрово, област Ловеч. Язовира е малък, но държи лятото хубави костури и тарани. Джагалите го ТАРАШАТ ЯКО!
Ако го смятате за СПАМ, моля да ме извините
По-здрави!
Александровския язовир е до с.Александрово, област Ловеч. Язовира е малък, но държи лятото хубави костури и тарани. Джагалите го ТАРАШАТ ЯКО!
Ако го смятате за СПАМ, моля да ме извините

- barutchiata ©
- Администратор
Mr.Barry написа:Гледам че май не се разбирате, но...
Ако го смятате за СПАМ, моля да ме извинитеПо-здрави!
Темата е за яз. Александър Стамболийски, което ще рече, че всеки пост отнасящ се за друг язовир е излизане от темата и е спам. Модераторите са за това да напомнят когато се излиза от темата. А потребители подхвърлящи заядливи, иронични или гневни постове към модератори им слагам бан без да ги бавя. Такъв е случая с mimi780830(постоянен бан, понеже това не му е за първи път и постоянно се заяжда с потребителите) и ROSEN_GB(временен бан 2 седмици)
Като искаш да се коментира яз. на Александрово, просто пусни нова тема и си пишете колкото искате.

Здравейте. Направих четири излета на язовир "Ал. Стамболийски" от 31.03 до 03.04 в района на почивните станции под с. Младен. Избрах да ловя на място, на което в момента "няма риба" ,защото търсех спокойствие и исках да избегна стълпотворението от хора в началото на водоема откъм устието на реката. За захранка използвах комбинация от "Ванилия тъмна" на Filstar и "Езеро" на Formax с добавени бели червеи и накълцани торни. Лових с директна осмица с жило, като дълбочината беше около 4 м. Резултатите ми бяха по около десетина риби на ден, като имах равномерни редки кълванета през деня. Рибите не се управляваха добре със захранката, което е нормално за сезона. Лових предимно костур, по-рядко някоя бабушка, като най голямата ми риба беше костур около 20 см. Рибите определено предпочитаха торния червей пред белия и пинките и мисля, че се привличаха предимно от добавените червеи. Монтажът ми беше кука №18, 25 см. повод 0,08 мм., дропер №9, на 30 см. друг дропер №7 и на още 30 см. основното утежнение. Основната линия ми беше 0,12 мм.
Резултатът мисля че е приемлив с оглед на сезона и мястото, което по презумция не е "дащно" в момента. Мисля, че използването на финни монтажи е абсолютно задължително за този водоем.
Пожелавам на всички колеги "Наслука!".
Резултатът мисля че е приемлив с оглед на сезона и мястото, което по презумция не е "дащно" в момента. Мисля, че използването на финни монтажи е абсолютно задължително за този водоем.
Пожелавам на всички колеги "Наслука!".
-
- ще става разбирач
Колеги, моля някой ако е посещавал язовира от пилчарниците до крапешкият мост да даде инфо за нивото на язовира дигали или спада.Дава ли въобще някакъв вид риба
Колега,днес бях на язовира на риболов.В района на "Трите камъка"се ловеше каракуда на пружина и ваглер ,стръв торен червей.Язовира бавно вдига нивото си. На слука!vasko102530 написа:Колеги, моля някой ако е посещавал язовира от пилчарниците до крапешкият мост да даде инфо за нивото на язовира дигали или спада.Дава ли въобще някакъв вид риба

- StoychevV
- разбира нещата
А така утре и ние ще пробваме късмета пак само че на 2рата поляна 

Колега,на "Пилчарника"още няма вода и навярно там ще се лови след забраната.malkojinji написа:Колеги ,да питам ,на пилчарника излезна ли таранката.
Щот днеска само смадок ловихме и ми писна,искам малко таранка.