Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
ПОПЧЕТА - 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- hgtod
- вече хвърля и на тежко

Re: ПОПЧЕТА - 2011
48+48+1+1=98% - има 2% неизяснени - или е тайната на готвача, или готвачът е лош математикhvdragon написа:48% пшенично брашно, 48% царевично брашно, 1% сладък черве пипер, 1% лют червен пипер
- Божидар Стойков
- ще става разбирач

Днес в Несебър, стария град към 20 попчета за 2 часа, взех половината а останалите пуснах да пораснат и да си свършат работата с хайвера. Предимно се хващаха на филе от цаца и по малко на бял. Айде На слука !

- недялко радков
- ще става разбирач

48+48+1+1=98% - има 2% неизяснени - или е тайната на готвача, или готвачът е лош математикhgtod написа:hvdragon написа:48% пшенично брашно, 48% царевично брашно, 1% сладък черве пипер, 1% лют червен пипер
Останалото е риба
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- недялко радков
- ще става разбирач

Днес на Каварна с голям зор 2.5 кг голям вятър труден риболов
На Бялата лагуна хванах 300-400 гр скарида за стръв,едрата я сварих и консумирах сбира,това ми е кяра
На Бялата лагуна хванах 300-400 гр скарида за стръв,едрата я сварих и консумирах сбира,това ми е кяра
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
Venkicha
- вече хвърля и на тежко

Днес се разходихме до Поморие с хлапето. Много вятър от време на време си ставаше доста студено. От 14,30 до 17,00 часа само 3 попчета. Хлапето беше на урок по риболов и двете попчета ги хвана то.
Доста колеги имаше, но и при тях тегава работа . Важното че на хлапето му хареса риболова.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко

Днес бяхме 3-ма от махлата с чепаретата на Морска гара, уж за харип или някоя друга хамсийка, ама на..!
Сложихме на чепаретата на долните 3-4 куки по малко бял червей и от 17:30 до към 19:30 хванахме: аз - 33 броя среден и едър меджит и 2 едри гюмюша + 2 попчета, които върнах обратно, колегата Мишо - 5 броя меджит и няколко гюмюша, а колегата Богомил скъса такъм и реши да слуша музика и да ни гледа
, като преди това сефтоса чепарето с една добра хамсийка и един меджит
Абе имаше за по едно ядене, освен скумрията, купена по-рано днес от борсата
... и за по едно пиене разбира се
Междудругото, снимки няма, защото след като изядохме рибата се сетих, че не съм я снимал, и беше прекалено късно
Това е от днес, колеги, наслука и наздраве
Междудругото, снимки няма, защото след като изядохме рибата се сетих, че не съм я снимал, и беше прекалено късно
Това е от днес, колеги, наслука и наздраве
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
- Поморийския
- ще става разбирач

Тази година е збъркана .Хайвера в попчетата още не е развит така че .......по късноVenkicha написа:Днес се разходихме до Поморие с хлапето. Много вятър от време на време си ставаше доста студено. От 14,30 до 17,00 часа само 3 попчета. Хлапето беше на урок по риболов и двете попчета ги хвана то.Доста колеги имаше, но и при тях тегава работа . Важното че на хлапето му хареса риболова.
ЕЕ колега урока е бил успещен. Поздравления на начинаещия рибар. Аз бях до вас. ама кои да знае че да се запознаем наживо.Venkicha написа:Днес се разходихме до Поморие с хлапето. Много вятър от време на време си ставаше доста студено. От 14,30 до 17,00 часа само 3 попчета. Хлапето беше на урок по риболов и двете попчета ги хвана то.Доста колеги имаше, но и при тях тегава работа . Важното че на хлапето му хареса риболова.
И така моя резултат малко по добър 8бр но само един по хубав другото дребно.Рибата отиде при един колега че поне да си заслужава цапането на тигана.
-
Venkicha
- вече хвърля и на тежко

Първи стъпки в риболова! Не че аз много му разбирам ама карай .ЕЕ колега урока е бил успещен. Поздравления на начинаещия рибар. Аз бях до вас. ама кои да знае че да се запознаем наживо.
И така моя резултат малко по добър 8бр но само един по хубав другото дребно.Рибата отиде при един колега че поне да си заслужава цапането на тигана.и успех на всички.
И следващия път да се обадиш, вече ме знаеш по физиономия
-
hvdragon
- научил се да хвърля

48+48+1+1=98% - има 2% неизяснени - или е тайната на готвача, или готвачът е лош математикhgtod написа:hvdragon написа:48% пшенично брашно, 48% царевично брашно, 1% сладък черве пипер, 1% лют червен пипер![]()
![]()
Хайвера на рибата си е доста добре развит, вчера от 2 кг среден размер напълних към 150мл буркан.
- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко

да Ви споделя малко прясна информация за Балчик. Тъкмо се прибирам и резултата е 10-тина попченца,студен вятър и мъгла по пътя
имаше още 8-10 колеги и при тях резултата беше същия. Стръв бяла мида.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
-
thisiswar
- научил се да хвърля

Днес на Кранево на втора буна хванах около 22 попчета.Имаше и малки имаше обаче и доста едри 
Казаха ми, че е излязло и там и всеки правел по 2-3 кг. Инфото не е на 100% сигурно.Pe6o_Tikvata написа:Колеги някой имали инфо дали е тръгнало попчето на моста в Бургас??