ПОПЧЕТА - 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: ПОПЧЕТА - 2011

Мнение от hgtod »

hvdragon написа:48% пшенично брашно, 48% царевично брашно, 1% сладък черве пипер, 1% лют червен пипер
48+48+1+1=98% - има 2% неизяснени - или е тайната на готвача, или готвачът е лош математик :lol: :smt120 :lol:
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

Днес в Несебър, стария град към 20 попчета за 2 часа, взех половината а останалите пуснах да пораснат и да си свършат работата с хайвера. Предимно се хващаха на филе от цаца и по малко на бял. Айде На слука !
Изображение
Изображение
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

hgtod написа:
hvdragon написа:48% пшенично брашно, 48% царевично брашно, 1% сладък черве пипер, 1% лют червен пипер
48+48+1+1=98% - има 2% неизяснени - или е тайната на готвача, или готвачът е лош математик :lol: :smt120 :lol:[/quote
Останалото е риба :wink:
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

Днес на Каварна с голям зор 2.5 кг голям вятър труден риболов
На Бялата лагуна хванах 300-400 гр скарида за стръв,едрата я сварих и консумирах сбира,това ми е кяра :drinkers:
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Venkicha »

Днес се разходихме до Поморие с хлапето. Много вятър от време на време си ставаше доста студено. От 14,30 до 17,00 часа само 3 попчета. Хлапето беше на урок по риболов и двете попчета ги хвана то. :) Доста колеги имаше, но и при тях тегава работа . Важното че на хлапето му хареса риболова.
DSC001250.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
evgeni jordanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от evgeni jordanov »

Днес бяхме 3-ма от махлата с чепаретата на Морска гара, уж за харип или някоя друга хамсийка, ама на..! :lol: Сложихме на чепаретата на долните 3-4 куки по малко бял червей и от 17:30 до към 19:30 хванахме: аз - 33 броя среден и едър меджит и 2 едри гюмюша + 2 попчета, които върнах обратно, колегата Мишо - 5 броя меджит и няколко гюмюша, а колегата Богомил скъса такъм и реши да слуша музика и да ни гледа :lol: , като преди това сефтоса чепарето с една добра хамсийка и един меджит ;) Абе имаше за по едно ядене, освен скумрията, купена по-рано днес от борсата ;) ... и за по едно пиене разбира се :lol: :drinkers:
Междудругото, снимки няма, защото след като изядохме рибата се сетих, че не съм я снимал, и беше прекалено късно :lol: :lol:
Това е от днес, колеги, наслука и наздраве :drinkers:
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

Venkicha написа:Днес се разходихме до Поморие с хлапето. Много вятър от време на време си ставаше доста студено. От 14,30 до 17,00 часа само 3 попчета. Хлапето беше на урок по риболов и двете попчета ги хвана то. :) Доста колеги имаше, но и при тях тегава работа . Важното че на хлапето му хареса риболова.
DSC001250.JPG
Тази година е збъркана .Хайвера в попчетата още не е развит така че .......по късно
bokooll
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bokooll »

Venkicha написа:Днес се разходихме до Поморие с хлапето. Много вятър от време на време си ставаше доста студено. От 14,30 до 17,00 часа само 3 попчета. Хлапето беше на урок по риболов и двете попчета ги хвана то. :) Доста колеги имаше, но и при тях тегава работа . Важното че на хлапето му хареса риболова.
DSC001250.JPG
ЕЕ колега урока е бил успещен. Поздравления на начинаещия рибар. Аз бях до вас. ама кои да знае че да се запознаем наживо.
И така моя резултат малко по добър 8бр но само един по хубав другото дребно.Рибата отиде при един колега че поне да си заслужава цапането на тигана. :drinkers: и успех на всички.
Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Venkicha »

ЕЕ колега урока е бил успещен. Поздравления на начинаещия рибар. Аз бях до вас. ама кои да знае че да се запознаем наживо.
И така моя резултат малко по добър 8бр но само един по хубав другото дребно.Рибата отиде при един колега че поне да си заслужава цапането на тигана. :drinkers: и успех на всички.
Първи стъпки в риболова! Не че аз много му разбирам ама карай . :) :wink:
И следващия път да се обадиш, вече ме знаеш по физиономия :) :drinkers:
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
bokooll
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bokooll »

Задалжително. :drinkers:
hvdragon
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hvdragon »

hgtod написа:
48+48+1+1=98% - има 2% неизяснени - или е тайната на готвача, или готвачът е лош математик :lol: :smt120 :lol:
:lol: :lol: защо така не излязли и 1% сол и 1% захар

Хайвера на рибата си е доста добре развит, вчера от 2 кг среден размер напълних към 150мл буркан.
Аватар
Angel_d4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Angel_d4 »

да Ви споделя малко прясна информация за Балчик. Тъкмо се прибирам и резултата е 10-тина попченца,студен вятър и мъгла по пътя :evil: имаше още 8-10 колеги и при тях резултата беше същия. Стръв бяла мида.
Изображение
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D Колеги някой имали инфо дали е тръгнало попчето на моста в Бургас??Предварително ви благодря за отговорите и наслука на всички :D :D
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
thisiswar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от thisiswar »

Днес на Кранево на втора буна хванах около 22 попчета.Имаше и малки имаше обаче и доста едри :drinkers:
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Pe6o_Tikvata написа:Колеги някой имали инфо дали е тръгнало попчето на моста в Бургас??
Казаха ми, че е излязло и там и всеки правел по 2-3 кг. Инфото не е на 100% сигурно.
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”