Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Модератори: emo vasilev, alekst
- недялко радков
- ще става разбирач
Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Зеленка е едно чудно място на 2 км преди Калиакра,след Българево,има асфалтов път дотам.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Един разбит мит-не яде друго освен морски червей.недялко радков написа:... Имахме само по 1 доза червеи,след като ги свършихме пробвахме на белена скарида и бял червей и ловихме със същия успех,на нищо не подбираше!
Още един разбит мит- не яде когато има делфин. Вчера около 20.00 един се разходи от вътрешната страна на 3-та буна, после около въдиците от външната страна (аз моята я извадих, че ми е мила) и след 2-3 мин. колегата до мен извади иларийка, налапала куката
днес на бяла 28 бр.на дъно.

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- ще става разбирач
Днес от 06:00 до около 09:00(малко преди да завали)на вълнолома класическо капо.Ама капо отвсякъде-даже нямах и бутване,утре вали-гърми пак съм там,даже ще отида още по-рано.Или ще я случа тая риба или жената ще ме изгони от в къщи...
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Колега Венци,Венцислав Чанков написа:Днес от 06:00 до около 09:00(малко преди да завали)на вълнолома класическо капо.Ама капо отвсякъде-даже нямах и бутване,утре вали-гърми пак съм там,даже ще отида още по-рано.Или ще я случа тая риба или жената ще ме изгони от в къщи...
да те попитам как ловя - на дъно или на бомбарда?
Благодаря ти предварително и наслука

Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
-
- ще става разбирач
Колега Венци,
да те попитам как ловя - на дъно или на бомбарда?...
Само на бомбарда,ама неще пущината...
То що ли да пиша пак ама ей тъй-за статистиката.От 07:00 до 09:00 на вълнолома и от 09:30 до 12:00 на първа буна класическо капо.Зле започна отпускарският период ама да видим как ще свърши
.
да те попитам как ловя - на дъно или на бомбарда?...
Само на бомбарда,ама неще пущината...
То що ли да пиша пак ама ей тъй-за статистиката.От 07:00 до 09:00 на вълнолома и от 09:30 до 12:00 на първа буна класическо капо.Зле започна отпускарският период ама да видим как ще свърши

-
- новобранец
Вчера на плажа на Камчия до ранен следобяд, западен вятър, няма вълна, активна платерина и илария. Улова приключи поради свършване на стръвта. Добре, че това съвпадна и с усилване на дъжда.
Пешо мерна ли някой да мята за сафрид?
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

[quote="недялко радков"]Ето и 2 снимки от мен:
Аплодисменти
Аз след подобен риболов спя два дни от кефф
Разпрал си и шортите 

Вчера, 04.07 от 8.30 до към 11, баща ми хвана доволно - две риби малко над кило, 5 по около 800 гр. и другото около 350-400 гр....много малко беше дребната илария...явно навсякъде се е завъртяло него ден....( предварително се извинявам, но бройки и снимки няма да приложа, за да не се възбудят нечии страсти и да се опорочи темата.....)...успех на всички идните дни
0885022272 / 0885897615
къде е това мястоbatbubi написа:Вчера, 04.07 от 8.30 до към 11, баща ми хвана доволно - две риби малко над кило, 5 по около 800 гр. и другото около 350-400 гр....много малко беше дребната илария...явно навсякъде се е завъртяло него ден....( предварително се извинявам, но бройки и снимки няма да приложа, за да не се възбудят нечии страсти и да се опорочи темата.....)...успех на всички идните дни
Да не е тайна мястото?И правилно,че е възможно нечии страсти мнооого да се възбудят...batbubi написа:Вчера, 04.07 от 8.30 до към 11, баща ми хвана доволно - две риби малко над кило, 5 по около 800 гр. и другото около 350-400 гр....много малко беше дребната илария...явно навсякъде се е завъртяло него ден....( предварително се извинявам, но бройки и снимки няма да приложа, за да не се възбудят нечии страсти и да се опорочи темата.....)...успех на всички идните дни