Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ш'съ обиждаме ли ся, а?
Просто не ги бях изтъпанчил одеве на снимката, иначе ето фо остана накрая, рекох да си го скутам в ладилника за утре събален:

...гъбките - задушени в масълце и джуркани с чесън, магданоз и една идея оцет.

Просто не ги бях изтъпанчил одеве на снимката, иначе ето фо остана накрая, рекох да си го скутам в ладилника за утре събален:

...гъбките - задушени в масълце и джуркани с чесън, магданоз и една идея оцет.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Jack Daniels
- разбира нещата
E, това е вече друга бира, пардон - вино 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- КИРО
- Обратна връзка:
Да,лековито е.Булти написа:...аре от мен да мини...има и по лесни начини за отслабване ........
А листата на бъзака помагат много,
особенно при ужилване от оса или пчела.
Натриваш мястото веднага,и си ти после.
И още - където има буйно растящ бъзак,отдолу има вода.
Зрелите зърна на бъзака се използват за лекуване на хемороиди.
Прави се водна баня с топла вода.
Аз съм си правил ликьор - биваше го.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
От предложението на Приказния Каменчо за ново разклонение на темата,мноо ми ареса тва за рънътъ и за гладъ.То за себе си е ясно -служенето на себе си започва със засукването на майчиното мляко,с последващите посирания поради естеството на отделителната система и вродената лакомия на човешкото същество,с течение на времето и с остаряването на индивида, служенето на себе си започва да се трансформира в стремежа да направиш мръсно на другарчето,на съседите,на системата и пр.,като същевременно гледаш да се отрупваш с благини.Между тези благини е и рънътъ,тя за едни е клъвкане тук-там на деликатеси за сиво преживяване, но за повечето е плюскане до посиране с цветни нюанси-не само лайняни,ами и оцветени в в много положителни такива като усещането за "наджасване на басамаците",сладките "уригамита",похълцвания и облекчителните пръдни.Има и отрицателни-развиването на редица заболявания от сорта на гастрити,колити,язви,жлъчно-каменна болест,бъбречни заболявания,подагра,шипове,хипертония,атеросклероза,коронаросклероза и пр.Всичко това е от рънътъ.Другото е ГЛАД -състоянието на глад е много древно естествено състояние на човешкия организъм.Състоянието на глад означава обострен ум, наточена нервна система с готовност за мигновени реакции,повишена емоционалност,пълно усещане на вкуса на живота,но без пълна хармония.Ако дириш пълната хармония в България,на обяд се наплюсвай с благините от показаното от Годзи,че му тресни и една бира отгоре /ама сал с две филийки ляб/На вечерята -до 19.30 часа,апни някаква имитация - салата домати,зехтин и лук 150-250 грама,нарязано хубаво сиренце /сега съм напипал една смес от биволско и краве,ох,на дяда!/с червен пипер връз него, например.И винаги към имитационната вечеря - нещо елексирено от алкохолното многообразие,без да се освинваме количествено.Резултатът е много ползотворен и лек сън-сънувам само води,корди,плувки,блесни,риби и т.н.,да не изпадаме в нездрави способности за увеличената потентност и разни други приятни работи. Приказни Каменчо,стана ми интересно коя е за теб релаксиращата музика -дай некви заглавия да обменим опит с релакса,без да си бъркаме по дупките.Буфни:drinkers:!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Добро утро служители 
Ето едно музика от мен, задължително студиен вариант пуснат тихо на качествено звукоправещо уред.
http://www.youtube.com/watch?v=y4HVV8X5OKs

Ето едно музика от мен, задължително студиен вариант пуснат тихо на качествено звукоправещо уред.
http://www.youtube.com/watch?v=y4HVV8X5OKs
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- stonetales
- разбира нещата
ЕЕ, сутрин ми е трудна Мейдънката:)
С риск да ви успя съвсем, ще ви пусна буквално любимата си музика, тъй като 30 гига, няма как да ги представя, дори и задоволително.
Интересното на колекцията е, че я пускам "разбъркано" и както се носи леко по вълните, изведнъж изскача Gotthard или нещо подобно и цялото кеч изправя космите по врата:)
http://www.youtube.com/watch?v=cI_Sq-S5dug
http://www.youtube.com/watch?v=N3rjNHDi6Fg
Но, ако трябва да съм съвсем точен, тавата Secret story на Пат ми е Фаворите:)
Ха, добро утро!
С риск да ви успя съвсем, ще ви пусна буквално любимата си музика, тъй като 30 гига, няма как да ги представя, дори и задоволително.
Интересното на колекцията е, че я пускам "разбъркано" и както се носи леко по вълните, изведнъж изскача Gotthard или нещо подобно и цялото кеч изправя космите по врата:)
http://www.youtube.com/watch?v=cI_Sq-S5dug
http://www.youtube.com/watch?v=N3rjNHDi6Fg
Но, ако трябва да съм съвсем точен, тавата Secret story на Пат ми е Фаворите:)
Ха, добро утро!
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
...аре дън си утварям устата , некои форуми в началото си , как си привлякоха потребителиМънцата написа:Насила хубост не ставало, а?chirusa_bg написа:Стига де Булти, стига с тоя форум де

- stonetales
- разбира нещата
Аааабе, стига с тия форуми бе:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata
INCUBUS написа:От предложението на Приказния Каменчо за ново разклонение на темата,мноо ми ареса тва за рънътъ и за гладъ.То за себе си е ясно -служенето на себе си започва със засукването на майчиното мляко,с последващите посирания поради естеството на отделителната система и вродената лакомия на човешкото същество,с течение на времето и с остаряването на индивида, служенето на себе си започва да се трансформира в стремежа да направиш мръсно на другарчето,на съседите,на системата и пр.,като същевременно гледаш да се отрупваш с благини.Между тези благини е и рънътъ,тя за едни е клъвкане тук-там на деликатеси за сиво преживяване, но за повечето е плюскане до посиране с цветни нюанси-не само лайняни,ами и оцветени в в много положителни такива като усещането за "наджасване на басамаците",сладките "уригамита",похълцвания и облекчителните пръдни.Има и отрицателни-развиването на редица заболявания от сорта на гастрити,колити,язви,жлъчно-каменна болест,бъбречни заболявания,подагра,шипове,хипертония,атеросклероза,коронаросклероза и пр.Всичко това е от рънътъ.Другото е ГЛАД -състоянието на глад е много древно естествено състояние на човешкия организъм.Състоянието на глад означава обострен ум, наточена нервна система с готовност за мигновени реакции,повишена емоционалност,пълно усещане на вкуса на живота,но без пълна хармония.Ако дириш пълната хармония в България,на обяд се наплюсвай с благините от показаното от Годзи,че му тресни и една бира отгоре /ама сал с две филийки ляб/На вечерята -до 19.30 часа,апни някаква имитация - салата домати,зехтин и лук 150-250 грама,нарязано хубаво сиренце /сега съм напипал една смес от биволско и краве,ох,на дяда!/с червен пипер връз него, например.И винаги към имитационната вечеря - нещо елексирено от алкохолното многообразие,без да се освинваме количествено.Резултатът е много ползотворен и лек сън-сънувам само води,корди,плувки,блесни,риби и т.н.,да не изпадаме в нездрави способности за увеличената потентност и разни други приятни работи. Приказни Каменчо,стана ми интересно коя е за теб релаксиращата музика -дай некви заглавия да обменим опит с релакса,без да си бъркаме по дупките.Буфни:drinkers:!

Ице, напрао ме шашна, всеки следващ пост ти е по-дълъг!

Мислех, че т'ва е характерно само за гмуркачи и хора с апнея, т.е. все хора без добро оросяване на мозъка поради липса на кислород.

Нещо таа вечер не съм настроен философски...

- Jack Daniels
- разбира нещата
А на себе си тегли ли една, дето не можеш да ги хващашGODzillata написа: ...бях за риба, не хванах нищо, проклинам цяла вселена, и хищник и природа, и небо и токаджии, и т.н.

- stonetales
- разбира нещата
Ама, не чак тоооолкова дъълга, че да можеш да спиш спокойно:)
Ааайде - лека нощ от София:)
И себе си не проклиняйте, ЕЙ:)
Ааайде - лека нощ от София:)
И себе си не проклиняйте, ЕЙ:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- G.Petkov
Мали-й -й !
За мой срам, тази тема съм я пропуснал.
Прочетох последните четири страници и се изкефих нацяло.
Хубави, дълги постове, цветни картинки, онагледяващи текста.
Тезите на GODzillata относно здравословното хранене и пиене и на INCUBUS за същото, а като бонус и здравословно сънуване много ме впечатлиха.
Фен съм и на трите, а като най-възрастен вече ме интригува и тезата за проституцията. За сега се оправям, ама може и до там да се стигне
.
Да сме/сте живи и здрави.
Също и на автора на темата!
На всички - наздраве!
За мой срам, тази тема съм я пропуснал.
Прочетох последните четири страници и се изкефих нацяло.
Хубави, дълги постове, цветни картинки, онагледяващи текста.
Тезите на GODzillata относно здравословното хранене и пиене и на INCUBUS за същото, а като бонус и здравословно сънуване много ме впечатлиха.
Фен съм и на трите, а като най-възрастен вече ме интригува и тезата за проституцията. За сега се оправям, ама може и до там да се стигне

Да сме/сте живи и здрави.
Също и на автора на темата!
На всички - наздраве!
- GODzillata
Петков, беше почнало да ме гложди, че те няма в тая тема, ама гледам, че о̀време се появи!
Тъй де, явно ще да е поредната "зимна".
@Jack Daniels, по принцип с адаша ти нямам грижи, а ти все контра го даваш...
Давам 100 кинта награден фонд за който дойде и извади хищник около Видин

Тъй де, явно ще да е поредната "зимна".

@Jack Daniels, по принцип с адаша ти нямам грижи, а ти все контра го даваш...

- Jack Daniels
- разбира нещата
GODzillata написа: @Jack Daniels, по принцип с адаша ти нямам грижи, а ти все контра го даваш...![]()
Не бе човек,зимата иде, провокирам те че да става интересно....а иначе няма как около Видин да не изкарам хищник.....от някой хладилник

- G.Petkov
Да, бе да,
И при мен се зазими риболова, почти от средата на лятото /с малки изключения/!!!
Ама чакаме с Чируза да се и заледи и я почваме
.
Пък дотогава - "зимни" теми.
Много ги обичам и тях. Имам две репортажчета за спа-хотелите, само чакам да падне "вторият" сняг и ще ги пусна, че първия дойде много рано.
Ама в моята тема.
И при мен се зазими риболова, почти от средата на лятото /с малки изключения/!!!
Ама чакаме с Чируза да се и заледи и я почваме

Пък дотогава - "зимни" теми.
Много ги обичам и тях. Имам две репортажчета за спа-хотелите, само чакам да падне "вторият" сняг и ще ги пусна, че първия дойде много рано.
Ама в моята тема.