Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

Ш'съ обиждаме ли ся, а? :roll:

Просто не ги бях изтъпанчил одеве на снимката, иначе ето фо остана накрая, рекох да си го скутам в ладилника за утре събален:
Изображение
...гъбките - задушени в масълце и джуркани с чесън, магданоз и една идея оцет. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

E, това е вече друга бира, пардон - вино :drinkers:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Булти написа:...аре от мен да мини...има и по лесни начини за отслабване ........
Да,лековито е.
А листата на бъзака помагат много,
особенно при ужилване от оса или пчела.
Натриваш мястото веднага,и си ти после.

И още - където има буйно растящ бъзак,отдолу има вода.

Зрелите зърна на бъзака се използват за лекуване на хемороиди.
Прави се водна баня с топла вода.
Аз съм си правил ликьор - биваше го.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

От предложението на Приказния Каменчо за ново разклонение на темата,мноо ми ареса тва за рънътъ и за гладъ.То за себе си е ясно -служенето на себе си започва със засукването на майчиното мляко,с последващите посирания поради естеството на отделителната система и вродената лакомия на човешкото същество,с течение на времето и с остаряването на индивида, служенето на себе си започва да се трансформира в стремежа да направиш мръсно на другарчето,на съседите,на системата и пр.,като същевременно гледаш да се отрупваш с благини.Между тези благини е и рънътъ,тя за едни е клъвкане тук-там на деликатеси за сиво преживяване, но за повечето е плюскане до посиране с цветни нюанси-не само лайняни,ами и оцветени в в много положителни такива като усещането за "наджасване на басамаците",сладките "уригамита",похълцвания и облекчителните пръдни.Има и отрицателни-развиването на редица заболявания от сорта на гастрити,колити,язви,жлъчно-каменна болест,бъбречни заболявания,подагра,шипове,хипертония,атеросклероза,коронаросклероза и пр.Всичко това е от рънътъ.Другото е ГЛАД -състоянието на глад е много древно естествено състояние на човешкия организъм.Състоянието на глад означава обострен ум, наточена нервна система с готовност за мигновени реакции,повишена емоционалност,пълно усещане на вкуса на живота,но без пълна хармония.Ако дириш пълната хармония в България,на обяд се наплюсвай с благините от показаното от Годзи,че му тресни и една бира отгоре /ама сал с две филийки ляб/На вечерята -до 19.30 часа,апни някаква имитация - салата домати,зехтин и лук 150-250 грама,нарязано хубаво сиренце /сега съм напипал една смес от биволско и краве,ох,на дяда!/с червен пипер връз него, например.И винаги към имитационната вечеря - нещо елексирено от алкохолното многообразие,без да се освинваме количествено.Резултатът е много ползотворен и лек сън-сънувам само води,корди,плувки,блесни,риби и т.н.,да не изпадаме в нездрави способности за увеличената потентност и разни други приятни работи. Приказни Каменчо,стана ми интересно коя е за теб релаксиращата музика -дай некви заглавия да обменим опит с релакса,без да си бъркаме по дупките.Буфни:drinkers:!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Добро утро служители :)

Ето едно музика от мен, задължително студиен вариант пуснат тихо на качествено звукоправещо уред.
http://www.youtube.com/watch?v=y4HVV8X5OKs
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

ЕЕ, сутрин ми е трудна Мейдънката:)

С риск да ви успя съвсем, ще ви пусна буквално любимата си музика, тъй като 30 гига, няма как да ги представя, дори и задоволително.
Интересното на колекцията е, че я пускам "разбъркано" и както се носи леко по вълните, изведнъж изскача Gotthard или нещо подобно и цялото кеч изправя космите по врата:)

http://www.youtube.com/watch?v=cI_Sq-S5dug

http://www.youtube.com/watch?v=N3rjNHDi6Fg

Но, ако трябва да съм съвсем точен, тавата Secret story на Пат ми е Фаворите:)

Ха, добро утро!
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Мънцата написа:
chirusa_bg написа:Стига де Булти, стига с тоя форум де :?
Насила хубост не ставало, а? :D
...аре дън си утварям устата , некои форуми в началото си , как си привлякоха потребители :D :D :D ...секи е почнал отникъде и накрая ...пак там ши иде ...

:drinkers:
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Аааабе, стига с тия форуми бе:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

INCUBUS написа:От предложението на Приказния Каменчо за ново разклонение на темата,мноо ми ареса тва за рънътъ и за гладъ.То за себе си е ясно -служенето на себе си започва със засукването на майчиното мляко,с последващите посирания поради естеството на отделителната система и вродената лакомия на човешкото същество,с течение на времето и с остаряването на индивида, служенето на себе си започва да се трансформира в стремежа да направиш мръсно на другарчето,на съседите,на системата и пр.,като същевременно гледаш да се отрупваш с благини.Между тези благини е и рънътъ,тя за едни е клъвкане тук-там на деликатеси за сиво преживяване, но за повечето е плюскане до посиране с цветни нюанси-не само лайняни,ами и оцветени в в много положителни такива като усещането за "наджасване на басамаците",сладките "уригамита",похълцвания и облекчителните пръдни.Има и отрицателни-развиването на редица заболявания от сорта на гастрити,колити,язви,жлъчно-каменна болест,бъбречни заболявания,подагра,шипове,хипертония,атеросклероза,коронаросклероза и пр.Всичко това е от рънътъ.Другото е ГЛАД -състоянието на глад е много древно естествено състояние на човешкия организъм.Състоянието на глад означава обострен ум, наточена нервна система с готовност за мигновени реакции,повишена емоционалност,пълно усещане на вкуса на живота,но без пълна хармония.Ако дириш пълната хармония в България,на обяд се наплюсвай с благините от показаното от Годзи,че му тресни и една бира отгоре /ама сал с две филийки ляб/На вечерята -до 19.30 часа,апни някаква имитация - салата домати,зехтин и лук 150-250 грама,нарязано хубаво сиренце /сега съм напипал една смес от биволско и краве,ох,на дяда!/с червен пипер връз него, например.И винаги към имитационната вечеря - нещо елексирено от алкохолното многообразие,без да се освинваме количествено.Резултатът е много ползотворен и лек сън-сънувам само води,корди,плувки,блесни,риби и т.н.,да не изпадаме в нездрави способности за увеличената потентност и разни други приятни работи. Приказни Каменчо,стана ми интересно коя е за теб релаксиращата музика -дай некви заглавия да обменим опит с релакса,без да си бъркаме по дупките.Буфни:drinkers:!
:shock:
Ице, напрао ме шашна, всеки следващ пост ти е по-дълъг! :D
Мислех, че т'ва е характерно само за гмуркачи и хора с апнея, т.е. все хора без добро оросяване на мозъка поради липса на кислород. :mrgreen: :lol:

Нещо таа вечер не съм настроен философски... :roll: ...бях за риба, не хванах нищо, проклинам цяла вселена, и хищник и природа, и небо и токаджии, и т.н.
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

GODzillata написа: ...бях за риба, не хванах нищо, проклинам цяла вселена, и хищник и природа, и небо и токаджии, и т.н.
А на себе си тегли ли една, дето не можеш да ги хващаш :lol:
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Ама, не чак тоооолкова дъълга, че да можеш да спиш спокойно:)
Ааайде - лека нощ от София:)

И себе си не проклиняйте, ЕЙ:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Мали-й -й !
За мой срам, тази тема съм я пропуснал.
Прочетох последните четири страници и се изкефих нацяло.
Хубави, дълги постове, цветни картинки, онагледяващи текста.
Тезите на GODzillata относно здравословното хранене и пиене и на INCUBUS за същото, а като бонус и здравословно сънуване много ме впечатлиха.
Фен съм и на трите, а като най-възрастен вече ме интригува и тезата за проституцията. За сега се оправям, ама може и до там да се стигне :D .
Да сме/сте живи и здрави.
Също и на автора на темата!
На всички - наздраве!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Петков, беше почнало да ме гложди, че те няма в тая тема, ама гледам, че о̀време се появи! :wink: :drinkers:
Тъй де, явно ще да е поредната "зимна". :lol:

@Jack Daniels, по принцип с адаша ти нямам грижи, а ти все контра го даваш... :roll:
Давам 100 кинта награден фонд за който дойде и извади хищник около Видин :!:
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

GODzillata написа: @Jack Daniels, по принцип с адаша ти нямам грижи, а ти все контра го даваш... :roll:
Давам 100 кинта награден фонд за който дойде и извади хищник около Видин :!:

Не бе човек,зимата иде, провокирам те че да става интересно....а иначе няма как около Видин да не изкарам хищник.....от някой хладилник :lol:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Да, бе да,
И при мен се зазими риболова, почти от средата на лятото /с малки изключения/!!!
Ама чакаме с Чируза да се и заледи и я почваме :lol: .
Пък дотогава - "зимни" теми.
Много ги обичам и тях. Имам две репортажчета за спа-хотелите, само чакам да падне "вторият" сняг и ще ги пусна, че първия дойде много рано.
Ама в моята тема.
Заключено

Обратно към “Разни”