Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:
Vesko1 написа:
Петър Недев написа: 2 дни сам на гьола :drinkers: ще му е бяло петно сигурно :lol:
Да бе....ако ще да пие ,да драйфа...не ми пука.Важното е местото да е 6...;)
Да не го убиеш бе Весе :D
Закарахме днес на обяд нашия човек на мястото много вода ви казвам....не ми хареса хич,ама няма как.Всичко е залято локва до локва...и кал до уши..А горе е панаир на панаирите.....всяко подобие на полянка е вече заето.Вообще не се пробвайте оттук нататък...единствено камъняците са свободни.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Браво на теб, но мисля че първата седмица горе след откриването ще е отчайваща.Защо мисля така:
1.Допреди два дена дедо Господ търкаляше бъчвите е повръщаше/образно казано/.
2.Вода-бол, и оттам разредена риба
3.Като всяка година-панаир, колко да е панаир-седмица
4.Водата е още студена според мен.
5.Заради времето мисля че рибата има още хайвер за хвърляне, а водата не е топла и затова е в по дълбокото.
6.Не всеки може да си позволи 10-15 дена нон-стоп риболов/чисто финансово/.

Може и да греша. :D :D
ПП Щом горе е панаир,значи на Ивайловград ще е като на концерт на Лейди Гарга
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:Браво на теб, но мисля че първата седмица горе след откриването ще е отчайваща.Защо мисля така:
1.Допреди два дена дедо Господ търкаляше бъчвите е повръщаше/образно казано/.
2.Вода-бол, и оттам разредена риба
3.Като всяка година-панаир, колко да е панаир-седмица
4.Водата е още студена според мен.
5.Заради времето мисля че рибата има още хайвер за хвърляне, а водата не е топла и затова е в по дълбокото.
6.Не всеки може да си позволи 10-15 дена нон-стоп риболов/чисто финансово/.

Може и да греша. :D :D
ПП Щом горе е панаир,значи на Ивайловград ще е като на концерт на Лейди Гарга
Имаме информация ,че вече някои хора са ловили(въпреки забраната) и за извадили шарани...информацията е точна.Дистанцията е била около 50 метра от брега.А относно финансовата страна...ей досега смятахме и правихме списък...за 4 души масрафа за 4-5 дни е около 130лв общо без горивото и захранката...така че не е чак толкова много.

пп....Оставихме газовия патлак на колегата и една бухалка...да се брани от кучета...и двуноги ...;))))))
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

К`вот такова бе Весе.То лакомията край няма.И все пак се надявам, по дъртите риболовци, щот те главно унищожават малките, да са си забравили ролетките/виждал съм такова нещо-на камъка разчертани 30 см за мерене/.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:К`вот такова бе Весе.То лакомията край няма.И все пак се надявам, по дъртите риболовци, щот те главно унищожават малките, да са си забравили ролетките/виждал съм такова нещо-на камъка разчертани 30 см за мерене/.
Всеки си има акъл в главата Тони...аз шаран под 33 см (без опашката) не взимам...то грехота.Един шаран в природата за да стане 4 кила...му трябват около 5 години.А относно риболова....аз може и да се размина с откриването ,че моя началник (педал) нещо ми върти номера и не ми разписва отпуската ...прави ми се на интересен...обаче не знае ,че десния ми юмрук е много ....поразяващ..... а денталните услуги...поскъпнаха...:lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа:К`вот такова бе Весе.То лакомията край няма.И все пак се надявам, по дъртите риболовци, щот те главно унищожават малките, да са си забравили ролетките/виждал съм такова нещо-на камъка разчертани 30 см за мерене/.
Всеки си има акъл в главата Тони...аз шаран под 33 см (без опашката) не взимам...то грехота.Един шаран в природата за да стане 4 кила...му трябват около 5 години.А относно риболова....аз може и да се размина с откриването ,че моя началник (педал) нещо ми върти номера и не ми разписва отпуската ...прави ми се на интересен...обаче не знае ,че десния ми юмрук е много ....поразяващ..... а денталните услуги...поскъпнаха...:lol:
За тия услуги аз мога да помогна да станат тройни като пари за него.Шегувам се.То и аз сега след проблемите ми с маркуча за колата, сега ми се скапа водната помпа.Ама това са бели кахъри.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:То и аз сега след проблемите ми с маркуча за колата, сега ми се скапа водната помпа.Ама това са бели кахъри.
оффтопик:
Каква ти е колата,да те насоча към майстор...за какъв маркуч става въпрос..да не е оня с 5-те разклонения скъпия дето го имат рено меган сценик.А водната помпа ти е маХ 70лв на каквато и кола да е от среден клас.
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа:То и аз сега след проблемите ми с маркуча за колата, сега ми се скапа водната помпа.Ама това са бели кахъри.
Каква ти е колата,да те насоча към майстор...за какъв маркуч става въпрос..да не е оня с 5-те разклонения скъпия дето го имат рено меган сценик.А водната помпа ти е маХ 70лв на каквато и кола да е от среден клас.
Поръчана е вече.Утре пътува за насам и вдругиден колата е на линия :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа: Може и да греша. :D :D
Пправихме списък...за 4 души масрафа за 4-5 дни е около 130лв общо без горивото и захранката...така че не е чак толкова много.

пп....Оставихме газовия патлак на колегата и една бухалка...да се брани от кучета...и двуноги ...;))))))
Опа-а-а ма дали хората не са кат тез де аз ги зная или смятате по други цени...?
Та 5 човека по 2 л. бира на ден=10литрапо 5 дена=50литра по 3лв. тубето около 60-70 лв. само за бирата :lol: . Другите арчове на страна, това е при 4-5 двевно-нощен.
Я го смятам хойкането къде 3-4 деня. Ако бъркам поправяйте докле е време :? .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

antivik написа: Опа-а-а ма дали хората не са кат тез де аз ги зная или смятате по други цени...?
Та 5 човека по 2 л. бира на ден=10литрапо 5 дена=50литра по 3лв. тубето около 60-70 лв. само за бирата :lol: . Другите арчове на страна, това е при 4-5 двевно-нощен.
Ние бира не пием...затова икономисваме 60-70лв....ние сме предвидили за 5 дена...по 2 литра домашна двойна преварка на човек...със салата от нитратни домати,краставици сирене лук маслини....(безалкохолно не пием , а само вода)....взели сме 4 кила пържоли свински...3 кила пилешки (от бут)...там ще се готви и чорба от бяла риба(костур)....за безалкохолно...6 Ляба 3 кила компири...оливие....и всички останали атрибути.
При нас е така....свинско и ракийно...;))))
ИзображениеИзображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Това като разкладка си е екстра :wink: , ма от сабален да почна да маам ракия нещо не се виждам :rolleyes: , па и след първото ракиджосване после си требе и малко бирица :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Vesko1 написа:
antivik написа: Опа-а-а ма дали хората не са кат тез де аз ги зная или смятате по други цени...?
Ние бира не пием...затова икономисваме 60-70лв....ние сме предвидили за 5 дена...по 2 литра домашна двойна преварка на човек...със салата от нитратни домати,краставици сирене лук маслини....(безалкохолно не пием , а само вода)....взели сме 4 кила пържоли свински...3 кила пилешки (от бут)...там ще се готви и чорба от бяла риба(костур)....за безалкохолно...6 Ляба 3 кила компири...оливие....и всички останали атрибути.
При нас е така....свинско и ракийно...;))))
Големи оптимисти сте :wink:
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Предвкусвайки утрешния 5-дневен излет ...днес си разпънах част от "такъмчетата".....нямам вече търпение ,кога ще стане утре 6:00 да запалим "жиповете" и да тръгнем.....пък ако ще да кълве.....дагоеба.
Изображение

Важното е да сме там....където са още 150 лодки....освен нашата..... :D

пп.....
там ще се готви и чорба от бяла риба(костур)
Колега Петър Недев.....съмняваш ли се в нас....една БЕЛА риба да хванем....на чорба ще е ....вервай ми.....но ако са само маломерни костури....ще ядем хляб олио и червен пипер... :D
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Ти утре ли заминаваш?
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:Ти утре ли заминаваш?
Утре в 6.00 бия камшика....на запазеното място (3,5км над хижа Боровица)...имало над 150 лодки там,влачат,дърпат ..кльонкат....бръмчат...трещят...ама кво да правим....ще се опитаме да хванем нещо.....дано.Пожелайте ми НАСЛУКА... :?
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”