МАГИЧЕСКИ РЕПОРТАЖИ

Форум на Клуб Балканка. Всичко свързано с клуба, беседи, организации и мероприятия.

Модератор: Кърцата

Публикувай отговор
Аватар
Borislav Haralampiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: МАГИЧЕСКИ РЕПОРТАЖИ

Мнение от Borislav Haralampiev »

:lol: :lol: :lol: Бааххх маааму ма тва Йети и мигачи ли имало бре? :D :D :D Браво за излета и нещо по тъч линията почна да ми бегаш :axe:
Аватар
misho_tsakov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от misho_tsakov »

Момци, разбихте ме! много хубави репортажи много ходене! Аз само трупам злоба и мазоли на гъзо....
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Аватар
serbezoff
новобранец
новобранец

Мнение от serbezoff »

Привет колеги !Поради разни причини не бях влизал във форума от поне година .Днес го отчетох като голяма грешка :)
Поздравления и благодарности за темата и идеята за създаването и в този вид ...и старанието да бъде поддържана именно такава . При последното ми посещение на форума беше съвсем скоро създадена с не повече от 3-4 репортажа . Днес след доста случайното ми влизане във форума с идеята да се свържа с познат първата тема на която попаднах беше именно тази и прекарах няколко тотално откъснати от реалния свят часа прочитайки я цялата на един дъх :) Ще се постарая да подготвя подобаващ репортаж ,въпреки убедеността ми ,че няма да е на нужното ниво . Определено сте вдигнали летвата :) Поздрави
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

Привет и на теб, колега,
И благодарности за оценката - от името на участниците в темата. Радваме се, че ти е харесало. Защото доста сме се старали.

Ще си добре дошъл с всеки репортаж, а за нивото - въобще не го мисли. Единственото важно условие е да са спазени правилата за опазване на рибите. Ако не са спазени – трябва да се очакват критики. Сметам да се изявявявам по тоя въпрос – както досега, а има и други мераклии. Ако пък са спазени правилата – няма да има кой знае какви похвали. Може да няма и никакви даже.

Обаче и ти, и ние, ще си знаем, че си един от нас.
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Чудесни репортажи ))) завиждам ви за прекараните часове сред природата, а пък аз бича смени в магазина (отпускарски месец) и отскачам до дупките по Враждебна за по час-два ((( , но нищо ще се приберат отпускарите и тогаваааааааа..........
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Този репортаж се излъчва с благородното съдействие на Боби и Ники от клуб Балканка... :wink: Благодаря Ви.
Тазгодишната отпуска я чаках така, все едно че щях да ходя на почивка по Карибите с 5-6 знойни хубавици.... :lol: :lol: :lol: И тва защото тези двамцата обещаха да ме водят 2-3 дена за пъстърви.Че покрай мене такива елементи(пъстърваджии) почти липсват и сам ми писна да ходя...
За 3 дена обиколихме 7-8 рекички и поточета .Почти във всичките имаше необходимите условия за това да гъмжат от малки пъстри "красавици",но уви всичко вече е изядено от гладните местни(а и не само) индивиди.... :( :( :( Кога ще се научим да ценим това което ни предлага красивата българска природа не знам... :(
В едната от реките почти на старта дръпнах една пъстръвка .След това по-нагоре видях още една да прибягва между камъните...И това беше... :( :( :( А реката УНИКАЛНА.Жалко че не си носех фотоапарата него ден да видите за какво иде реч.Вир след вир...и така поне 50 бр. за 1-1,5км.И накрая всичко завършва с уникален водопад и вир под него...Но без живот....
Много от поточетата и рекичките са маловодни по това време и въобще не се знае какво е оцеляло в тях.Да се надяваме че природата си знае работата и е дала шанс на рибетата да оцелеят до следващият дъжд.
А последната река на която ме заведоха беше като от сънищата ми...Не толкова красива като предните,но пълна с живот.Имах сигурно 100-тина удара и около 40 извадени рибки.Повечето дребни до педя.Но пък се виждаше страшно много живот в реката и дано не ги докопат местните(както в по-долното течение).Имаше страшно много откачени рибки,но това беше заради безконтрените куки.Както казва Боби и тези можем да си ги броим за извадени... :lol: :lol: :lol:
Видях и вирът за който имам изваден нотариален акт...Че даже и рибка дръпнах от него.. :D
Повечето рибки ги извадих на много малки блеснички(доста от тях мое производство) с вързана муха на куката.Изненадващо рибите не бяха във вировете ,а в плиткажите .Или просто във вировете са изловени по-лесно и вече са изядени..
Ето и снимки от тази последна рекичка,на коята е като рай за пъстърваджиите...
Изображение

Изображение
Опит за снимка на релииз... :D
Изображение
Боби в действие:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Тука също има риба на снимката.. :wink: :
Изображение

"Да върнем живота в реките"
Изображение

Изображение
Отново опит за снимка на релииз:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Това е "моят" вир.. :lol: :lol:
Изображение

Изображение

Наслука на всички колеги обикалящи из планините за тези красиви риби..И ги пускайте обратно та да им се радвате още дълги години... :D
starlight
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от starlight »

От кога чакам да го видя този репортаж :)
Прекрасно!
Аватар
ХЕМИНГУЕЙ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ХЕМИНГУЕЙ »

Е Илиянка и Ние Благодарим за компанията! Септември ще има още походи. С Твое позволение ще добавя и Нашите снимки / без да съм много нахален, утре през деня ще посетя една Река/. Наистина имаше страшни Реки, но..... Просто трябва да ИМ дадем живот и да се грижим за Тях! От Мен лека вечер и до утре..... :drinkers:
Да върнем Живота в Реките
ЕВТИНИЯТ АЛКОХОЛ РАЗКАЗА ИГРАТА НА НАРОДА И МУ Е.А МАМИНКАТА!!!
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

Страотно. Като приказка, а?
Само с едно не съм съгласен съвсем:
maranzika написа:Видях и вирът за който имам изваден нотариален акт...
За тоя вир и аз имам натурален акт, по-стар от твоя. Той си е Мой. Некой ти го е пробутал незаконно, но все някак ша се разберем.
Майтап бе. Поздравления за жестокия репортаж.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

pitcha написа:Некой ти го е пробутал незаконно, но все някак ша се разберем.
Добре де,наглеждай го.... :lol: :lol:
Аватар
ХЕМИНГУЕЙ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ХЕМИНГУЕЙ »

А А А, Димо бъркаш Реката и "Виръ", тоя си е "Маранцинков Вир", ама има и един Твой на друга Река, убеден Съм че на тая Река не си бил / преди време те карах да ходим на нея, Ти ми отговори че не си ходил в този район и ми отказа да дойдеш с някакво неясно обяснение, тъй че.... :roll: /, само че Ти си твърде зает..... :lol: А сега и Моите снимки.....
Последно промяна от ХЕМИНГУЕЙ на Пон Авг 12, 2013 8:13 pm, променено общо 1 път.
Аватар
ХЕМИНГУЕЙ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ХЕМИНГУЕЙ »

Ето и снимките от мен:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
bngroup
новобранец
новобранец

Мнение от bngroup »

Да добавя нещо и аз - Третият Елемент от това прекрасно пътуване.
Благодаря на Боби и Маранцика за емоциите и това, че вярват в мен и ме взимат на всички подобни излети!
Когато са наблизо знам какво следва - много ходене, никога по идеално равен терен, катерене, пълзене, малко падане, изправяне и продължаване напред, с километри.
Ако викна да запея песен, ще звуча в стил Вапцаров: "Романтиката е сега в моторите, които пеят по небето синьо...." 8)
Ето и моите снимки:
Изображение

Голямата река с двете сърца, но без рибки:
Изображение

Тъжна Красота...
Изображение

Комбината
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Илиянски, като сме тръгнали да размахваме нотариални актове, това тук да знаеш е мое :D

Изображение

Вирът за теб, водопадът за мен, Боби сигурно ще извади документ за реката :wink:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Фенка на Обама
Изображение

American girl

Изображение

Дано всеки е в състояние да почувства силата на Природата и да иска с нещо да допринесе и тези след нас да могат да пишат подобни репортажи!
Пожелавам всекиму шанса да изпада в романтично, еуфорично и натуралистично безвремие!
Аватар
Paviljon
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Paviljon »

Ето това се казва страхотно поднесени репортажи. Останах разноглед :) Поздравления на групата, докоснала се до тези приказни кътчета. На тези, които животът отстъства ще се постараем да го върнем отново съвместно.
Клуб по спортен риболов "Балканка"
http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Попивай красотата с очите и душата !!!
http://www.concept.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
misho_tsakov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от misho_tsakov »

ееееееееех! бравос! и стига с тия риъл истейт разправии, че ще раздухате нов имотен балон! :)
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Клуб Балканка”