Чернокоп и лефер 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Straight
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Чернокоп и лефер 2012

Мнение от Straight »

lusienn написа:
gogata1 написа:Колега светещите шлаухчета ги има в първия магазин на краставицата -оня на ъгъла 1лв струват ама са дебелички . Аз също ги ползвам ( не казвам името на магазина за да не звучи като реклама )
Абе лев,ако върши работа се дава,обаче аз идвам от София и НЕ ЗНАМ за каква краставица става въпрос,това само вие по вашия край го знаете-Софиянци и от други градове не може да знаят,така че питането си остава.От тоя форум не съм взимал пари нито лев,нито съм изкарал нещо далавера покрай него-та така.Айде казвайте къде да си купя дсветещи шлаухчета на място в магазин,не по нета.И да ми е по път ако може,че да не си губя времето за риболов и снимки за спомен от ексурзията :arrow:
светещ шлаух има в магазин "Щука" в Краставицата в Бургас. аз лично изобщо не съм доволен от него но там има ако ти трябва. пиши жк.Лазур бл.77 Бургас в bgmaps.com и си готов.
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Проблема е решен вечеИзображение В София в Люлин до метростанцията на Технополис има една жълта сграда с офиси и магазини,на втория етаж ми казаха за магазин за електрочасти-та си взех всички размери по 0.20 лв метъра.Е това е пробатаИзображение Мерси все пак.Айде лек ден че тръгвам по задачки.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
косьо72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от косьо72 »

Здравейте
Само да попитам на снимката с готовата кука зеленото топче за къкво служи.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Приятел,виждам че се каниш да ловиш от брега на Маслен нос...За съжаление вече това място е мисия невъзможна от брега.Преди 3 дни бяхме там-първо пътя само с джип,че инак има много масло от пръснати картери...второ:горите са пълни с колесари ,лодки,палатки,огньове-куцо кьораво и сакато е тръгнало с лодките да фаща риби.
3:Когато съмне всичката тази дива орда хуква с пълна пара да пърпори и обикаля с лодките в раиона на Маслен нос.
4:За капак към 8 часа отнякъде изкача един "кораб" с приспособления за обиране на мидите от мидарниците и почва да реве с трите мотора едновременно докато водата заври
5:Всичко е опасано с мидарници на 50 метра от скалите
6:И на края да ти кажа,че един талян има точно пред скалите където ловим зарган.
Онзи ден нито един удър нямахме поради обяснимите причини... :(
П.п. за мен Маслен нос е вече минало.Заливите там са като магистрала Тракия-боже отде в България толкова колесари и лодки бре... :shock:
Последно промяна от ivalpetkov на Сря Окт 10, 2012 1:36 pm, променено общо 1 път.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

косьо72 написа:Само да попитам на снимката с готовата кука зеленото топче за къкво служи.
Как за какво,за да може по лесно да има оплитанки на бидемите,пък може и да осветява нещо си :? :? :?

Един безплатен съвет:
разкарай ги тез топчета и ако може още по тънък шлаух
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Днес на дървеното пристанище в Бургас пробвах на блесна,от 16,00 до 18,00ч-без удар.Когато си тръгвах идваха много колеги за нощен риболов.За 4-5 часа взимали около 10-15 риби,зависи от времето при по добро хващали и над 20-30 риби на рязана граца или цяла.
lusienn

Мнение от lusienn »

:D Добър вечер момчета,много е приятно като се изказват повече хора.Абе септември не видях един човек от брега,никакви палатки нито нищо.Ама за пътя до там-па то си е бая дълък участък,мидарниците бяха преди маслен нос-и до тях дракони на поразия.За това къде има мидарници не мятам.На Мириос е същото-там кълвът по големи парчета поне на мен-тука що никой не се обади ако ни е мернал.Кръжехме с една 15 коня ямаха навсякъде и ловихме с парашут-тип плаваща котва,обаче голяма от сомските.На другите бяха от готовите малки и ги духаше ветъра от печелившата точка.По приннцип и да пишете не ходи или ходи-съм длъжен да проверя :D Оредихме и местен джип-нема проблеми :lol: Обаче никой не казва ще кълве ли на перо от гълъби-тука в града само такива има.

Риболовци.
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

На щъркелово-да,но на гълъбово. :?:
lusienn

Мнение от lusienn »

Значи уредил съм да ми запазят в Приморско и от щъркел,вечерно време ще връзвам.Днес търсих зелена изкуствена коса ама няма в момента.Та по телефона инфото е че има разместване-паламуда отстъпва територия,рибите които ще търсим са едър чернокоп на чепаре.На бомбарда,квото доди.

Риболовци.
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Дано да си прав. :lol:
lusienn

Мнение от lusienn »

:D Значи като видя на место-това е истината,по пързалката се пускат и приятелите поняког.Абе море големо-важното е че съм стегнал такъмите и ще ловя по 10 часа на ден и за вас :D

Риболовци.
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

ок!
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

lusienn написа::: Обаче никой не казва ще кълве ли на перо от гълъби-тука в града само такива има.
Абе ти четеш ли кво ти пиша?
Кви гълъби и щъркели в главата ти?Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
rommel
новобранец
новобранец

Мнение от rommel »

косьо72-това топче се слага за да свети има фосфор във него-не слушай че ще се оплита няма такава опасност то се нахлузва леко на куката
gogata1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogata1 »

lusienn слушай съветите на Киро !!! А за Бургас ако не си чувал за КРАСТВИЦАТА погледни някоя стара картичка на баба ти купена от Бургас за спомен :)
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”