Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от eroucma »

къца - кълве написа:INCUBUS написа:
чуй гласа Мунчов,че е глас ако не божий,то поне е глас на божий наместник в делата спинингови...Да се свети името Заубер,да се низвергнат Аплауза и Стамината,че са лекинко нечестиви-правени са от някой добър майстор,малко по без ОТК и не под надзора на партийния секретар.Амин

Оставих те да си мислиш,че си заблудил хората,но аз помня изказванията на този прекрасен ЧОВЕК

п.п.На тази снимка си готин.На предишната беше грозен.
Колега усещам че отново нещо те притеснява подписът ми. За съжаление за последен път ти пиша нещо в отговор. И то е - Не ме интересува специално твоето мнение за това какво ти тежи в моя подпис и какво не. Признавам си с ръка на сърцето купих си от твоите воблери и в момент , на който на нищо друго не вземаше на твой воблер успях да хвана. Но това не ти дава права да осъждаш подписът ми. като не ти харесва не го чети е.

Така, а за снимката ми - бе ти да не си нещо сбъркан, какво общо има снимката ми с темите в риболовен форум. А и знаеш ли колко ме интересува дали ти ме намираш за симпатичен или грозен.
И най важното- това коя моя снимка е добра и коя не е не мисля, че че може да го преценява кльощав чичка по пликчета, който си показва задните части на воля из интернет пространството, че и мисли това за "реклама"
Ако обичаш не ми отговаряй- както ще направя и аз отсега нататък.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

От друга страна изкарването на мненията и цитати на колегата INCUBUS, мир на праха му, в тази тема ми се вижда крайно неуместно.
Поздрави, и Весела Коледа на всички! Колегата(колеги сме по повече от 1 дейност) къца-кълве според мен трябва да поизчисти темата и ще чакаме новия асортимент догодина! ;)

Благодаря !
Присъединявам се към поздравите и желая ЗДРАВЕ на всички без изключение.Извинявам се на близките на INCUBUS ,които в мъката си четат всичко свързано с него,а ние бъркаме в кървящите рани.Аз се опитвам да запазя паметта му чиста и неупетнена и ви моля да направите същото.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Къца , пъстървовото откриване напъпля със страшна сила ! В тоя ред мисли , другата събота 02.02.2013г. , с май вери биг френд Муня ще очакваме теб и г-н Бушмилс да дойдете да ни уважите :D Най-лесно ще ни намериш срещу веца на Панега , около дванайсет часа , сред група весели хора , събрали се около един огън , с една скара връз него , а от горе нафърляни мръви разни .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

Павел Иванов написа:Къца , пъстървовото откриване напъпля със страшна сила ! В тоя ред мисли , другата събота 02.02.2013г. , с май вери биг френд Муня ще очакваме теб и г-н Бушмилс да дойдете да ни уважите :D Най-лесно ще ни намериш срещу веца на Панега , около дванайсет часа , сред група весели хора , събрали се около един огън , с една скара връз него , а от горе нафърляни мръви разни .
Човече приби ма с тоя призив !! Най-лошото е, че до тогава ще си заверя билета, ни ще съм района :lol: баси веселяците сте !!! :lol: . Кеф ще ми е някой ден да ви снимам с пъстървите там около София :rolleyes: :prayer:
Изображение
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Къца , пъстървовото откриване напъпля със страшна сила ! В тоя ред мисли , другата събота 02.
02.2013г

Не ме бива в зимния риболов,но ще се опитам да дойда за да спазя обещаното.Много искам да се видя с Мунчо да ми каже на какво е хванал големия клен на Янтра.
Аватар
stermac
новобранец
новобранец

Мнение от stermac »

rikitikitavi написа:
ourglory написа:..........
Човека, който ги пройзвежда казва, че ако той лови само с къца- кълве, а вие с каквито примамки други пожелаете, ще хване 2 пъти повече от вас.
аз приемам предизвикателството. Водоем -езерото Шабла. Слагам едно шише дето не се търкаля. Жури приемам всеки. Очаквам .лс. ако приеме.
Николай Липчев

Това е сериозен облог,но мисля че къци къци ще спечели!!!
Нов съм с воблерите на къци,но с няколко излета на река Искър в района на кв.Дружба2 и враждебна/ако някой познава района знае колко бракониери,бомбаджии,карбитаджии и химикали и т.н/имам 15 риби/400-1.500/?!?Много е важен елемента на водене на волера и цвета му!
Приветствам хора като Къци къци за работата им!За каква сива икономика говорят :axe: разни пишман колеги?Тази икономика търсете в електро,парно,мобилни оператори,вода,горива и т.н....
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Къци е пич ! Запознахме се , изпихме Бушмийлса , похротувахме и самият той видя че лошо няма :D Е тука даже му разписах билета :

Изображение

докато чакахме магьосниците да си свършат работата :

Изображение

:D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

На вниманието на всички горски стражари ! :D Имам подпис на билета лично от Павел Иванов и Мунчо !
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

За мен беше удоволствие да се запозная с Къца! Човек на място е и ще чакам нови срещи. Има доста снимки от събирането - надявам се да бъдат споделени. :D
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Ха, открихме истината - директния контакт очи в очи е по ценен от все.... Това ми е известно от дългогодишния ми опит в банки и други държавни учреждения, както и в последно време от частната ми дейност... Това е абсолютно така, защото хората са социални същества, а не и-нет същества.....
Много се надявам, след този личен контакт, Къца да спре да публикува снимки в мивки и обесени риби- нанизани на разни сезали и пр. в този подфорум и по този начин наистина да рекламира воблерите си, а не да отблъсква риболовците от личността си и в последствие и от изделията си.....
Поздрави....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

къца - кълве написа:На вниманието на всички горски стражари ! :D Имам подпис на билета лично от Павел Иванов и Мунчо !
Машала! И да не забравите да си поставите билета в златна рамка!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
geleznia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geleznia »

То и господ да ти го завери като няма риба все тая.Пълнете гушката на държавата за няма нищо :evil:
На риба като на война.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Къца да спре да публикува снимки в мивки и обесени риби

:D :D :D На теб не ти ли омръзна тази фраза ?На мен ми омръзна да ти казвам,че на пролет ще покажа как пускам рибите.Нали ще ставаме приятели?Направи и ти една крачка в тази посока.Бесилото остава в историята завинаги.
Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

geleznia написа:То и господ да ти го завери като няма риба все тая.Пълнете гушката на държавата за няма нищо :evil:
Гушката на държавата от друго се пълни. От нашите билети я се напълнили 1-2 гърла, я не.
Аз си плащам билета, защото си мисля, че по този начин подпомагам спорта. Иска ми се да знам, че парите ми отиват по предназначение: за зарибяване и подръжка на водоеми, за заплати на трудещите, които се грижат, затова да няма бракониери и прочие.
Мнението ти е изключително тъпо обаче. Мисля, че дори това внимание, което му отделих е незаслужено. :D
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

къца - кълве написа:Бесилото остава в историята завинаги.
Евала за тези думи! Радвам се, че разбра грешката си! :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”