Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кефалови 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Кефалови 2013
Това от събота - къмпинга на Шабла на дъно и прозрачна бомбарда рано сутринта.

Сега трябва да се вижда

-
- научил се да хвърля
Екстра си! Сега ще те нападнат сигурно, че си бракониер за тези малките, които си прибралberk написа:Сега трябва да се вижда![]()

Днес от 19:00 до 21:00 пред Фанагорията капо пробвах и на буната,но без резултат.Сутринта на буната хващаха по някоя риба на дъно.
Малките ги прибрах защото бяха наранени от куките иначе пуснах 8 от този калибърdianstefanov89 написа:Екстра си! Сега ще те нападнат сигурно, че си бракониер за тези малките, които си прибралberk написа:Сега трябва да се вижда![]()

Бреее отепал си рибата,Бержо !!!BERG написа:Малките ги прибрах защото бяха наранени от куките иначе пуснах 8 от този калибърdianstefanov89 написа:Екстра си! Сега ще те нападнат сигурно, че си бракониер за тези малките, които си прибралberk написа:Сега трябва да се вижда![]()
За рибата не знам ама нахранихме комарите - ама ти Шабла си я знаеш де 

Здравейте! Другата седмица ще съм в района на Бяла. Някой има ли инфо за риболова там? Предполагам ще взема една пръчка за бомбарда. Ще търся иларии, платерини и квото излезе
Риболовен магазин има ли в околността, за да мога да разчитам на пресни червеи?

Тъкмо се прибирам от там.Да дъно дава добра платерина под станицията на прокуратурата.Днес вдигна вълна е за два часа на буната от вътрешната страна взех 4 риби.А вчера над вечер за час две хубави платирини.Магазин има,така че споко:).Наслука
Чудесна информация! Много благодаря, жив и здрав!
-
- разбира нещата
С малко закъснение: място т.н. "4-та буна- камъните преди 3-та".Четвъртък - 5 иларии, петък-капо,
събота 2 хубави платерини и 2 " отмъкнати"/чети в "какво е това животно"/.Всичко на дъно.Рецепта за успех:смяна на червеите на всеки 5-7 минути! Условия: вятър, вълна и водорасли.Проба на бомбарда - без резултат.
Това от мен и на слука!
Митко Кирилов
събота 2 хубави платерини и 2 " отмъкнати"/чети в "какво е това животно"/.Всичко на дъно.Рецепта за успех:смяна на червеите на всеки 5-7 минути! Условия: вятър, вълна и водорасли.Проба на бомбарда - без резултат.
Това от мен и на слука!
Митко Кирилов
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
- fishermann2
- вече хвърля и на тежко
Кефаловите май се изтеглиха на север.Преди четири дни ходихме да я търсим на Шабла,но голямата вълна и многото водорасли не ни дадоха никаква възможност.После се отбихме до Бялата лагуна.Там извадихме няколко бройки,колкото да се запишем,но определено рибата беше рядка.
В сряда съм пак на Шабла и ще я гоня докато я набарам.Ще има и снимки естествено (с дати).
За там отзивите при благоприятно време са отлични.
Наслука колеги.
В сряда съм пак на Шабла и ще я гоня докато я набарам.Ще има и снимки естествено (с дати).

Наслука колеги.

Евала , колега няма значение ,че е закъсняло ИНФОТО ВАЖНОТО Е ДА СЕ ДАВАМитко Кирилов написа:С малко закъснение: място т.н. "4-та буна- камъните преди 3-та".Четвъртък - 5 иларии, петък-капо,
Това от мен и на слука!
Митко Кирилов
- metodid
- ще става разбирач
Здравейте колеги, днес при първия ми морски риболов излязоха тез рибоци. Камчия от 12:00 до към 15:30. Поздрави!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.