Керамоти

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
odisei71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Керамоти

Мнение от odisei71 »

Като казваш да сподели точно какво имаш предвид,щото последния път беше много зле/преди 2 седмици/.
Аватар
Efimov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Efimov »

Колеги това е морски риболов. Ако днес не кълве не означава че утре ще е същото. Дори в рамките на 2 часа може да се получи тази разлика. Ако един не хваща, това не означава, че другите ще последват неговия пример. Затова казвам ДА. Ако имам възможност бих ходил само на морски риболов, но повечето приятели не ги влече. Ако ме питаш какво съм хванал събота26.07- от пристана-спароси, сафрид, гопа.мурмура,саргос, не много но ме изкефиха. Имам и закачен скат-той ме изкефи най-много, но нямах шансове срещу него. някои колеги изкараха и кефал. От плажа(на някои места е забранено, на някои уж може) дребна мормура колкото искаш, от време на време и някоя мерна. Някой ако има желание да направим съвместен риболов да се обажда. Почивам ли и има ли с кой съм на морето колкото и да ми казват, че не кълве.
odisei71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от odisei71 »

Efimov написа:Колеги това е морски риболов. Ако днес не кълве не означава че утре ще е същото. Дори в рамките на 2 часа може да се получи тази разлика. Ако един не хваща, това не означава, че другите ще последват неговия пример. Затова казвам ДА. Ако имам възможност бих ходил само на морски риболов, но повечето приятели не ги влече. Ако ме питаш какво съм хванал събота26.07- от пристана-спароси, сафрид, гопа.мурмура,саргос, не много но ме изкефиха. Имам и закачен скат-той ме изкефи най-много, но нямах шансове срещу него. някои колеги изкараха и кефал. От плажа(на някои места е забранено, на някои уж може) дребна мормура колкото искаш, от време на време и някоя мерна. Някой ако има желание да направим съвместен риболов да се обажда. Почивам ли и има ли с кой съм на морето колкото и да ми казват, че не кълве.
В сравнение с сладководния риболов си много прав,щото там капото си е пълно,но на морето винаги нещо ще се хване ,макар и не много но от сърце,въпроса е за пасажите,когато влязат кефа е пълен,но по това време ги няма...ще чакаме септември и нататък...
Аватар
Efimov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Efimov »

Ние и скумрията чакахме ама не дойде. С тези климатични промени не се знае кой кога и как ще пристигне. Иначе няма спор пасажа там ли е удоволствието е на макс, ама ако не се ходи няма как да се разбере за този пасаж. И аз се точа за края на септември, особено за тези рибки дет ядат заргана все едно е солета ама знае ли човек.
nasko.7505
новобранец
новобранец

Мнение от nasko.7505 »

Efimov написа:Ние и скумрията чакахме ама не дойде. С тези климатични промени не се знае кой кога и как ще пристигне. Иначе няма спор пасажа там ли е удоволствието е на макс, ама ако не се ходи няма как да се разбере за този пасаж. И аз се точа за края на септември, особено за тези рибки дет ядат заргана все едно е солета ама знае ли човек.
nasko.7505
новобранец
новобранец

Мнение от nasko.7505 »

Ефимов ти само за 1 ден ли ходиш в гръцко за риба,защото аз по принцип практикувам спинингов риболов/е и на дъно хвърлям,но основно търся хищник/.Към края на август имаш ли почивни дни/евентуални да направим 1 риболов/.
stan4opk1
новобранец
новобранец

Мнение от stan4opk1 »

Здравейте колеги :)
едно малко скатче от Керамоти
https://www.youtube.com/watch?v=Vjv9nInzkE0" onclick="window.open(this.href);return false;
moholovka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от moholovka »

Браво на хората, че са го пуснали.
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

Здравейте Колеги ! Изникна ми ходене до Гърция с 3 нощувки на Керамоти. Интересува дали има някакъв риболов и на какво ? Зарганите вече обаждат ли се ? Благодаря предварително за отговора :) :drinkers:
4erkezov
новобранец
новобранец

Мнение от 4erkezov »

Здравейте колеги, за риболов от брега в Гърция изисква ли се билет?
odisei71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от odisei71 »

4erkezov написа:Здравейте колеги, за риболов от брега в Гърция изисква ли се билет?
питано е хиляди пъти и отговаряно също..
отговорът е не
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

4erkezov написа:Здравейте колеги, за риболов от брега в Гърция изисква ли се билет?
не - отиваш и ловиш - билет не ти трябва :wink:
odisei71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от odisei71 »

дайте информация за риболова още ли е тегав ,както преди месец...
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

odisei71 написа:дайте информация за риболова още ли е тегав ,както преди месец...
На Керамоти не знам....но на Порто Лагос излиза вече зарган.Мой приятел е извадил тази неделя около 60 броя на пилешко филе и на бял червей....най малката е била около 40см.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
vasko_keramoti
новобранец
новобранец

Мнение от vasko_keramoti »

Привет колега Заргана вътре във пристанището ли се лови или на дигата,Благодаря предварително
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболов в Гърция (от брега)”