Керамоти
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Керамоти
Като казваш да сподели точно какво имаш предвид,щото последния път беше много зле/преди 2 седмици/.
- Efimov
- вече хвърля и на тежко
Колеги това е морски риболов. Ако днес не кълве не означава че утре ще е същото. Дори в рамките на 2 часа може да се получи тази разлика. Ако един не хваща, това не означава, че другите ще последват неговия пример. Затова казвам ДА. Ако имам възможност бих ходил само на морски риболов, но повечето приятели не ги влече. Ако ме питаш какво съм хванал събота26.07- от пристана-спароси, сафрид, гопа.мурмура,саргос, не много но ме изкефиха. Имам и закачен скат-той ме изкефи най-много, но нямах шансове срещу него. някои колеги изкараха и кефал. От плажа(на някои места е забранено, на някои уж може) дребна мормура колкото искаш, от време на време и някоя мерна. Някой ако има желание да направим съвместен риболов да се обажда. Почивам ли и има ли с кой съм на морето колкото и да ми казват, че не кълве.
В сравнение с сладководния риболов си много прав,щото там капото си е пълно,но на морето винаги нещо ще се хване ,макар и не много но от сърце,въпроса е за пасажите,когато влязат кефа е пълен,но по това време ги няма...ще чакаме септември и нататък...Efimov написа:Колеги това е морски риболов. Ако днес не кълве не означава че утре ще е същото. Дори в рамките на 2 часа може да се получи тази разлика. Ако един не хваща, това не означава, че другите ще последват неговия пример. Затова казвам ДА. Ако имам възможност бих ходил само на морски риболов, но повечето приятели не ги влече. Ако ме питаш какво съм хванал събота26.07- от пристана-спароси, сафрид, гопа.мурмура,саргос, не много но ме изкефиха. Имам и закачен скат-той ме изкефи най-много, но нямах шансове срещу него. някои колеги изкараха и кефал. От плажа(на някои места е забранено, на някои уж може) дребна мормура колкото искаш, от време на време и някоя мерна. Някой ако има желание да направим съвместен риболов да се обажда. Почивам ли и има ли с кой съм на морето колкото и да ми казват, че не кълве.
- Efimov
- вече хвърля и на тежко
Ние и скумрията чакахме ама не дойде. С тези климатични промени не се знае кой кога и как ще пристигне. Иначе няма спор пасажа там ли е удоволствието е на макс, ама ако не се ходи няма как да се разбере за този пасаж. И аз се точа за края на септември, особено за тези рибки дет ядат заргана все едно е солета ама знае ли човек.
-
- новобранец
Efimov написа:Ние и скумрията чакахме ама не дойде. С тези климатични промени не се знае кой кога и как ще пристигне. Иначе няма спор пасажа там ли е удоволствието е на макс, ама ако не се ходи няма как да се разбере за този пасаж. И аз се точа за края на септември, особено за тези рибки дет ядат заргана все едно е солета ама знае ли човек.
-
- новобранец
Ефимов ти само за 1 ден ли ходиш в гръцко за риба,защото аз по принцип практикувам спинингов риболов/е и на дъно хвърлям,но основно търся хищник/.Към края на август имаш ли почивни дни/евентуални да направим 1 риболов/.
Здравейте колеги
едно малко скатче от Керамоти
https://www.youtube.com/watch?v=Vjv9nInzkE0" onclick="window.open(this.href);return false;

едно малко скатче от Керамоти
https://www.youtube.com/watch?v=Vjv9nInzkE0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Браво на хората, че са го пуснали.
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте Колеги ! Изникна ми ходене до Гърция с 3 нощувки на Керамоти. Интересува дали има някакъв риболов и на какво ? Зарганите вече обаждат ли се ? Благодаря предварително за отговора

Здравейте колеги, за риболов от брега в Гърция изисква ли се билет?
питано е хиляди пъти и отговаряно също..4erkezov написа:Здравейте колеги, за риболов от брега в Гърция изисква ли се билет?
отговорът е не
не - отиваш и ловиш - билет не ти трябва4erkezov написа:Здравейте колеги, за риболов от брега в Гърция изисква ли се билет?

дайте информация за риболова още ли е тегав ,както преди месец...
- Vesko1
- сериозен играч
На Керамоти не знам....но на Порто Лагос излиза вече зарган.Мой приятел е извадил тази неделя около 60 броя на пилешко филе и на бял червей....най малката е била около 40см.odisei71 написа:дайте информация за риболова още ли е тегав ,както преди месец...

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- новобранец
Привет колега Заргана вътре във пристанището ли се лови или на дигата,Благодаря предварително