Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Дунав-всичко за и по реката
Бре,мен ме застопори един недодялан капитан на кораб,пък вас нивото на реката.
Е все има виновен де,ама не сме ние.
Е все има виновен де,ама не сме ние.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Niki Nankov
- новобранец
колега ивчо 79 пишеш че по голяма част от рибите са ти от борун сабя кои по точно че аз не видях снимки от това място не го приемаѝ лично просто питам аз от 20години ходя предимно по дунава в участака баѝкал сомовит и тия места на снимките не са ми познати поправи ме ако греша .
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
Колегата е прав,не следя вече редовно нивото на реката,няма смисъл,просто тази година май риба на Дунава няма да се лови,като исключим попчетата.Колеги дето хранеха места от брега,не от островите и те се отказаха.PS:Благодаря на"dalgiq"за савета,ще си опитам късмета за някое бяло рибе.Колега,опита ли на туистер?
- dalgia
- вече хвърля и на тежко
пробвах на туистери но никакъв резултат а и не му е сезон за тия примамки,хванах 2 добри червеноперки на малко воблерче и само това-ще потърпиме до октомври и почваме "зъбатия" тогава каквото ще ниво да бъдеkraso1971 написа:Колегата е прав,не следя вече редовно нивото на реката,няма смисъл,просто тази година май риба на Дунава няма да се лови,като исключим попчетата.Колеги дето хранеха места от брега,не от островите и те се отказаха.PS:Благодаря на"dalgiq"за савета,ще си опитам късмета за някое бяло рибе.Колега,опита ли на туистер?

- GODzillata
След един бърз двудневен риболов на острова на къмпинга - курец!
Приятелччето с мен (плувкар) разби уклея...ама така е, като нямаше кьорав хищник да подгони.

Приятелччето с мен (плувкар) разби уклея...ама така е, като нямаше кьорав хищник да подгони.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- КИРО
- Обратна връзка:
На кое му викате "зъбатия" ?пробвах на туистери но никакъв резултат а и не му е сезон за тия примамки,хванах 2 добри червеноперки на малко воблерче и само това-ще потърпиме до октомври и почваме "зъбатия" тогава каквото ще ниво да бъде
-
- ще става разбирач
- КИРО
- Обратна връзка:
БЛГ,щото нашия е лефера.ULtRA^CsKa написа:На Щуката
- dalgia
- вече хвърля и на тежко
Имах в предвид Бяла Риба или както му викаме по нашия край Як Балък,но щуката влиза в това число разбира сеКИРО написа:На кое му викате "зъбатия" ?пробвах на туистери но никакъв резултат а и не му е сезон за тия примамки,хванах 2 добри червеноперки на малко воблерче и само това-ще потърпиме до октомври и почваме "зъбатия" тогава каквото ще ниво да бъде

здравейте колеги,темата е мн готина,често сьм на дунава ,даже и вчера,не е активна рибата и то от 2 седмици насам,e не сьм капо вчера де,даже тази аномалия ми се случва за втори пьт бяла риба на пружина с качамак,не беше лоша кьм 1,7кг,имам си теория за тва и поведение
- GODzillata
И к'ва ти е теорията, че аз нещо не зацепвам защо е пълно с уклей по брега и никакъв хищник не го гони, а бялата налита на качамак?enterr написа:имам си теория за тва и поведение

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Венелин Радушев
- разбира нещата
събира се дребна, мирна риба около пружината.....бялата риба връхлита върху пасажа и..... предполагам.GODzillata написа:И к'ва ти е теорията, че аз нещо не зацепвам защо е пълно с уклей по брега и никакъв хищник не го гони, а бялата налита на качамак?enterr написа:имам си теория за тва и поведениеДа не е станала вегетарианец?
а може и друго....нещо дребно да се е хванало и хищника да му е налетял /случвало ми се е..../.
хващал съм щука на пружина.....но там беше друго....налетя и докато вадех пружината....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Съвсем нормално е това твърдение,на мен лично ми се е случвало подобно нещо преди доста години от някъде незнайно откъде се беше завъртяла страшно много щука в района на байкал на пристанището.Бях за попчета с един приятел а зъбатите приятели налитаха като щури на уловените попчета
хванахме около 5-6 щуки на уловено попче
тогава опитах да търся щуките на блесна,воблер и туистер но уви,така че съвсем нормално е това твърдение на колегата!!!

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
- dalgia
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги,ето едно достоверно инфо от мен:В Четвъртък мой комшия е ходил за таранка на яз.Божурица на дъно на качамак и е хванал 7кг.ЯкБалък(Бяла Риба).Ударила е на пружината,куките са били навътре в устата и рибка не е имало,така че такива сличаи са доста.Мой колега преди 2 години така хвана един красавец 2 кг. но на комбайна е имало малка платичка и не е могъл да я захапе е се е хванал директно на комбайна(пружината).Те такъв зъбат да ми удари на силикона
и направо изтръпвам
.Айде дано имате и вие такава слука-НАСЛУКА