Дунав-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Дунав-всичко за и по реката

Мнение от КИРО »

Бре,мен ме застопори един недодялан капитан на кораб,пък вас нивото на реката.
Е все има виновен де,ама не сме ние. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Niki Nankov
новобранец
новобранец

Мнение от Niki Nankov »

колега ивчо 79 пишеш че по голяма част от рибите са ти от борун сабя кои по точно че аз не видях снимки от това място не го приемаѝ лично просто питам аз от 20години ходя предимно по дунава в участака баѝкал сомовит и тия места на снимките не са ми познати поправи ме ако греша .
Аватар
ivcho79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от ivcho79 »

:D :D :D Значи толкова познаваш мястото,незнам дали от 20 год.ходиш там ама не си пребродил и 20 от местата които са там със сигорност :D :D а иначе от кога несъм ходил,на снимките пише от кога са.То и аз нищо лично ама гледай по добре :D успех!!!
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
kraso1971
новобранец
новобранец

Мнение от kraso1971 »

Колегата е прав,не следя вече редовно нивото на реката,няма смисъл,просто тази година май риба на Дунава няма да се лови,като исключим попчетата.Колеги дето хранеха места от брега,не от островите и те се отказаха.PS:Благодаря на"dalgiq"за савета,ще си опитам късмета за някое бяло рибе.Колега,опита ли на туистер?
Аватар
dalgia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dalgia »

kraso1971 написа:Колегата е прав,не следя вече редовно нивото на реката,няма смисъл,просто тази година май риба на Дунава няма да се лови,като исключим попчетата.Колеги дето хранеха места от брега,не от островите и те се отказаха.PS:Благодаря на"dalgiq"за савета,ще си опитам късмета за някое бяло рибе.Колега,опита ли на туистер?
пробвах на туистери но никакъв резултат а и не му е сезон за тия примамки,хванах 2 добри червеноперки на малко воблерче и само това-ще потърпиме до октомври и почваме "зъбатия" тогава каквото ще ниво да бъде :twisted:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

След един бърз двудневен риболов на острова на къмпинга - курец! :twisted:
Приятелччето с мен (плувкар) разби уклея...ама така е, като нямаше кьорав хищник да подгони. :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

пробвах на туистери но никакъв резултат а и не му е сезон за тия примамки,хванах 2 добри червеноперки на малко воблерче и само това-ще потърпиме до октомври и почваме "зъбатия" тогава каквото ще ниво да бъде :twisted:
На кое му викате "зъбатия" ?
Изображение

ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

На Щуката :roll:
Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

ULtRA^CsKa написа:На Щуката :roll:
БЛГ,щото нашия е лефера.
Изображение

Аватар
dalgia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dalgia »

КИРО написа:
На кое му викате "зъбатия" ?
Имах в предвид Бяла Риба или както му викаме по нашия край Як Балък,но щуката влиза в това число разбира се :D
enterr
новобранец
новобранец

Мнение от enterr »

здравейте колеги,темата е мн готина,често сьм на дунава ,даже и вчера,не е активна рибата и то от 2 седмици насам,e не сьм капо вчера де,даже тази аномалия ми се случва за втори пьт бяла риба на пружина с качамак,не беше лоша кьм 1,7кг,имам си теория за тва и поведение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

enterr написа:имам си теория за тва и поведение
И к'ва ти е теорията, че аз нещо не зацепвам защо е пълно с уклей по брега и никакъв хищник не го гони, а бялата налита на качамак? :roll: Да не е станала вегетарианец? :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

GODzillata написа:
enterr написа:имам си теория за тва и поведение
И к'ва ти е теорията, че аз нещо не зацепвам защо е пълно с уклей по брега и никакъв хищник не го гони, а бялата налита на качамак? :roll: Да не е станала вегетарианец? :wink:
събира се дребна, мирна риба около пружината.....бялата риба връхлита върху пасажа и..... предполагам.
а може и друго....нещо дребно да се е хванало и хищника да му е налетял /случвало ми се е..../.
хващал съм щука на пружина.....но там беше друго....налетя и докато вадех пружината....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
ivcho79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от ivcho79 »

Съвсем нормално е това твърдение,на мен лично ми се е случвало подобно нещо преди доста години от някъде незнайно откъде се беше завъртяла страшно много щука в района на байкал на пристанището.Бях за попчета с един приятел а зъбатите приятели налитаха като щури на уловените попчета :D :D :D хванахме около 5-6 щуки на уловено попче :D тогава опитах да търся щуките на блесна,воблер и туистер но уви,така че съвсем нормално е това твърдение на колегата!!!
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
Аватар
dalgia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dalgia »

Здравейте колеги,ето едно достоверно инфо от мен:В Четвъртък мой комшия е ходил за таранка на яз.Божурица на дъно на качамак и е хванал 7кг.ЯкБалък(Бяла Риба).Ударила е на пружината,куките са били навътре в устата и рибка не е имало,така че такива сличаи са доста.Мой колега преди 2 години така хвана един красавец 2 кг. но на комбайна е имало малка платичка и не е могъл да я захапе е се е хванал директно на комбайна(пружината).Те такъв зъбат да ми удари на силикона :shock: и направо изтръпвам :D .Айде дано имате и вие такава слука-НАСЛУКА
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”