Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
колега инфото хич не е
,бях на западния бряг до аза,точно до върбите,ако е ходил някой в неделя бехме 3ма души с тъмносин голф 

На Леново бях преди една седмица,пробвах на какво ли не,но резултата беше отчайващ....Язовира е докме до горе,каракуда дава доволно,но май шарана още не се раздвижил
- Прикачени файлове
-
- Изображение029.jpg (119.27 KiB) Преглеждано 1886 пъти
До там само пеша или с лодката на този дето събира таксата.
рибата хвърли ли си хайвера на брягово
- Don4o_62
- учете се от него
Пазача оня ден ми каза че и оставало 4-5 дена максимумto6o_03 написа:рибата хвърли ли си хайвера на брягово

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Колеги,какви са условията на яз.Прангово? Рибата плаща ли се и къде се намира?
Язовира не е Прангово, а Прангата. Намира се между Златовръх и Нови извор. Таксата е 5 лв. и шарана се плаща по 5 лв.dobivam написа:Колеги,какви са условията на яз.Прангово? Рибата плаща ли се и къде се намира?
Благодаря колега,явно ще се ориентирам към Сушица имам информация от един колега,че излизали хубави шаранчета и каракудата била добра но от това зечетресение не знам дали ще взима още? Ако някой е ходил на скоро ще му бъда много благодарен да сподели?Красимир Кюрпеков написа:Язовира не е Прангово, а Прангата. Намира се между Златовръх и Нови извор. Таксата е 5 лв. и шарана се плаща по 5 лв.dobivam написа:Колеги,какви са условията на яз.Прангово? Рибата плаща ли се и къде се намира?

Пазача оня ден ми каза че и оставало 4-5 дена максимум
[/quote]
мерси колега жив и здрав

мерси колега жив и здрав

Колеги, само давам топло инфо:тази година язовира също си дава порядъчно, днеска имах около 15-тина удара, но всички около 2-3 кила, затова не правих снимки.Но си направих кефа на макс.Ако някой нещо по конкретно го интересува нека пита.О чекайте бре аз съм забравил да пиша кой е язовира!Става дума за Кавак дере.
Последно промяна от georgi30 на Пет Май 25, 2012 6:38 pm, променено общо 1 път.
Георги Тенев
другият път снимай малко поне
Ок немаш проблеми, но нека са малко по големи рибите де!
Георги Тенев
E къде се намира този язовир и какви са условията? Рибата плаща ли се?georgi30 написа:Ок немаш проблеми, но нека са малко по големи рибите де!
Язовира се намира след село Искра. Условията са 5 лв. такса и 5 лв. килограм риба.dobivam написа:E къде се намира този язовир и какви са условията? Рибата плаща ли се?

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Дам и има трофейни мустакати джуки и торпедаКрасимир Кюрпеков написа:Язовира се намира след село Искра. Условията са 5 лв. такса и 5 лв. килограм риба.dobivam написа:E къде се намира този язовир и какви са условията? Рибата плаща ли се?

Определено гьолчето си заслужава ходенето през забраната.
Само че патките да ги затворят предварително, инак по добре не хвърляте изобщо

Проверено-от 1.80 дълбочина вадат царевичката барабар с куката, последния път ми разказаха майката.