Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Тигре оди у Франция при зевзеците,да се правиш на артист
Тука не вървиш
Е така ви харесвам,като ми споделяте хубавите моменти-лошите в килера и в мазето.Днеска съм размразил от чернокопа и ще го мятам на скарата,че съм кило под 100 те.Иначе и тук има ресторанти със сръбска скара.Но там е истината-месото е истинско,няма нищо общо с това където го ядеме тука.
Тука не вървиш Риболовци.
-
tct
С тоз без зъбите и чашата имате страшна прилика.lusienn написа:Тигре оди у Франция при зевзеците,да се правиш на артистТука не вървиш
Е така ви харесвам,като ми споделяте хубавите моменти-лошите в килера и в мазето.Днеска съм размразил от чернокопа и ще го мятам на скарата,че съм кило под 100 те.Иначе и тук има ресторанти със сръбска скара.Но там е истината-месото е истинско,няма нищо общо с това където го ядеме тука.
Та елемента,го отсвирвам за вечни времена щото не е от мойта кръвна група,и няма какво да си говоря с него та,е това е рибата за рубриката хвани си сам и си изпечи
Аре лека и умната с пиенето.
Аре лека и умната с пиенето.Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

stonetales написа:...Хора на заплата да ти готвят храната, докато чакат да им свърши работното времеОпределено ми бие на конфекция.
Обаче Ицо май е прав, че се загуби философското начало в темата...
Камък,
Скивай сега,
Аз определено обичам да си угаждам, без да съм чревоугодник
Обаче обичам да хапвам, да пийвам и ....., затова и участвам толкова активно в темата за служенето на себе си
Обичам да ходя и за риба, също
Днес ги "убих" костурите на Язовира, ама дъжда и вятъра ме "убиха" мен
Голям проблем ми е, че не мога да готвя !!!
Мога да изпържа риба, яйца ......хубави ми стават панираните чушки и до там !!!
А пък няма и "девойка", която да ми приготви тайландска, индийска, виетнамска, италианска и пр. и пр. шедьоври на съответната кухня
Затова, когато ми се удаде възможност пробвам и се забавлявам
А пък щото съм все още на "германска" тема
Аре да довърша и "германската" тема - за яденето
За многото ми пътувания до там, само веднъж съм се нахранил с оценка "отличен - 6" и то беше в един индийски ресторант, където още със сядането, поръчал или не, и ти носят чудесна, пикантна супичка от къри. Много се изкефих, а на продължението още-повече. Там ядох ягнешко, в сос, хубавко подлютен, така, че да ти потече носа, но да не умреш като от чушките на Сапуна
Та и супичката и агнешкото бяха добре овкусени , но все пак не смъртоносно!
Тогава малко обърках снимането и имам само три читави кадъра, ама ми е простено
В последната делва, какво има вече на помня, но че тогава се наядох до откат, няма да забравя. Агнешкото беше меко, нежно и точно по балкански вкус
Иначе, съм си оставал чисто гладен в прехвалените италиански ресторанти - фасони ..., сервитьори те зарибяват и накрая ....., какво - варени макарони
Веднъж ме водиха да ям "новозеландско агнешко" - с вкус на целулоза !
А пък жена ми си хареса един виетнамски ресторант, обаче в менюто му имаше само едно ястие, което беше хубаво и тя го уцели !!!
Свинско, с тънки фиденца, с някакви непознати зеленчуци, с фина заливка и пикантен вкус - много важеше и това, ама само това - другото, на следващата снимка не го хапвам въобще, може би щото не обичам риба, особено сурова, въпреки, че било много полезно
А китката от чашата отказаха да я изядат, иначе съдържанието на чашата беше хубаво, фреш от ананас и манго или нещо подобно.
Щото аз пия бира и чашите по масите са все мои
Бих пил и ракия, ама като погледна каква доза, за какви пари ми предлагат и като чист балканец - ми става неприятно от офертата
Та това беше по първата разходка.
Втората беше по лежерна, ама за нея през седмицата, щото пак съм за риба и няма да мога да съвместя всичко
Камък,
Философското начало си остава в темата, ама и служенето на себе си - също, те са неразривно свързани
Като гледам - от лидерската позиция ни делят два-три поста, май
Ако се напънете малко, още тази вечер ще сме еднолични водачи в групата /подфорума/
- GODzillata

A'ре да се понапъна!
Ето една снимка на оня смотан толстолоб от миналата седмица, защото ще ми е крайно неприятно, ако ме обвините, че съм го пуснал, а не изпържил!

А т'ва го сготвих снощи, но подробностите ще са в кулинарната ми темичка.

Ето една снимка на оня смотан толстолоб от миналата седмица, защото ще ми е крайно неприятно, ако ме обвините, че съм го пуснал, а не изпържил!

А т'ва го сготвих снощи, но подробностите ще са в кулинарната ми темичка.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov

Много обичам постовете на Киро
,
Може и да си ял, ама пак ти се прияжда
!
Пък този толстолоб го чакаме вече трета страница,
Добре, че се появи, камък ми падна от сърцето, щото го заподозрях, Киро де, че вече пуска, а не пържи
!
Щяхме да си останем само аз и Люсиен - а всички останали - СПОРТНИ РИБОЛОВЦИ !!!
Каквото и да значи това
!
Може и да си ял, ама пак ти се прияжда
Пък този толстолоб го чакаме вече трета страница,
Добре, че се появи, камък ми падна от сърцето, щото го заподозрях, Киро де, че вече пуска, а не пържи
Щяхме да си останем само аз и Люсиен - а всички останали - СПОРТНИ РИБОЛОВЦИ !!!
Каквото и да значи това
-
lovo-бай СТОЯН
- сериозен играч

Абе то и аз харесвам снимките на Киро,ама и на двете снимки,е изпуснал ''същественото''.Некък си по съвършен вид ще добият,ако го добави.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Е добре поразцъкахме днеска,гледам почна да вали стабилно-та е време с колегата да пробваме гъбите скоро-бате Гошо ако мернеш наблизо гъби да ми кажеш,да си набера и аз.Утре е първи звънец за децата-аз имам 2ма ученици,за другите не знам.Който изпраща да се обозначи в темата.Кире отивам по другите теми да видим как е бил споделения риболов.Тука забелязвам че точно да натисна изпрати,и някой веднага влиза с мнение преди мен 
Риболовци.
- G.Petkov

Люси,
Гъби, ако въобще поникнат, ще има най-малко след 5-6 дни, така че ще се разбере!
И аз съм се наточил, ама миналата есен не набрах нито една и съм силно резервиран.
Но през м.юни си направих запаси и през тази зима жена ми ще готви любимата ми супа от манатарки
!
Много я обичам,
Въпреки, че е "калорична бомба", ама ми е любимо ядене
!
Гъби, ако въобще поникнат, ще има най-малко след 5-6 дни, така че ще се разбере!
И аз съм се наточил, ама миналата есен не набрах нито една и съм силно резервиран.
Но през м.юни си направих запаси и през тази зима жена ми ще готви любимата ми супа от манатарки
Много я обичам,
Въпреки, че е "калорична бомба", ама ми е любимо ядене
- Павел Иванов

Ми Люско , до ся никой ли не ти е споменал решението на тоз проблем ? М` че то е много просто бреlusienn написа:Аз съм шофьор,и не къркам да не ми вземат книжката...
Георге , как може по талянско паста да ручаш бре ?!? Там се яде телешко , риба тон и пр. неща къде ги правят наистина кулинарно и засищащо издържани
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Е добро утро.Тоа Павката,все обича учител да го раздава-ма нали по малък от мен на години де
А бе Павка-ми карам всеки ден-дори и на риболов 
Риболовци.
-
tct
А пък щото съм все още на "германска" тема
- определено съм изненадан, колко много германци са женени за азиатки - с перфектни фигури ....., сигурно и много им готвят, щото германците ги държат за ръка, като ходят с азиатките по улицата
, може би си ги пазят, да не им избягат
! Не ги чака добро швабите.Смолянският експерт писа по рано как ще се казва следващият канцлер - падишах
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от tct на Пон Сеп 17, 2012 11:44 am, променено общо 1 път.
- Павел Иванов

Люско , това през деня убаво , ама когато :

Нема лошо да си угоди човек с нещо в стъкло , освен ако не е почитател на принципа - "Без едно можем , но само с едно не можем!"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Къде сте бре звездите,нещо отдолу никой не свети-Само непознати мъпети,тия как не разбраха че никой не ги гризка 
Риболовци.
-
tct
Много Факултето - Суходолска стана темата,аман от мургави фотографи
- махам се