Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Vesko1 »

Пичове...приятели и ...приходящи.Не се мъчете зимата да хващате риба.Такава ,заслужаваща внимание освен на джиг,влачене (бяла риба )...няма.Както казва един от моите уважавани приятели шаранджии-"Зимно време -свинско,винско и ...топла гъзинка"... :D
Запазете силите , ресурсите и ...отпуските за периода ...01.06. 2015-01.11. .2015,останалото е мерак и мръзнене.
Наслука пичове през 2015.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:Пичове...приятели и ...приходящи.Не се мъчете зимата да хващате риба.Такава ,заслужаваща внимание освен на джиг,влачене (бяла риба )...няма.Както казва един от моите уважавани приятели шаранджии-"Зимно време -свинско,винско и ...топла гъзинка"... :D
Запазете силите , ресурсите и ...отпуските за периода ...01.06. 2015-01.11. .2015,останалото е мерак и мръзнене.
Наслука пичове през 2015.
Ти голям домошар се извъди бре! :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа: Ти голям домошар се извъди бре! :D
ЕГЕНЕ-то натежа,а за тъпи уклейки,перки и морунажи....и от 30 лодки-1 бела риба 6 кила завчера ...не си струва хамалогията.А за спане на "открито"-ЪпсУрТ...докато не стане 15 градуса поне през деня...не ме търсете... :D
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа: Ти голям домошар се извъди бре! :D
ЕГЕНЕ-то натежа,а за тъпи уклейки,перки и морунажи....и от 30 лодки-1 бела риба 6 кила завчера ...не си струва хамалогията.А за спане на "открито"-ЪпсУрТ...докато не стане 15 градуса поне през деня...не ме търсете... :D
Петрe, има генератор.Взимам буса, правиме леглата вътре, една духалка, и ще спиш по потник.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа: Петрe, има генератор.Взимам буса, правиме леглата вътре, една духалка, и ще спиш по потник.
Цъ...заеби,студено е.Сега съм почнал да си правя новите шарански монтажи...сипал съм си ичкията,шопската е на ниво...винцето е по рехаво от миналогодишното ,но върши работа.А монтажите са чисто нови-2 стиропорчета и половина,пелета от хамбурски салам изрязана със зъмба на косъм..глей кви са камътни...къртят
Изображение
ИзображениеИзображение
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

За уикенда е отворен приема. Пишете
Последно промяна от Петър Недев на Нед Яну 25, 2015 8:43 am, променено общо 1 път.
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

[quote="BEAR12"]
До колкото знам ще сме на някъкав остров където имало хижа.
Има полуострови с хижи там,ама на острова хижа досега не съм чул,освен да ви водят към Дърец,браконерското селище :wink: дето трябва една по голяма бомба да му пуснат отгоре :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

И мен тоя остров нещо на резервата ми навява....инак от всичкото писане най-се съгласявам с Веско, зимния риболов си е мъка, па и да вземем пример от едно умно животн - МЕЧКАТА - к`во прави зиме мечката - СПИ, значи не е за мотане на вън, хеле па и лагер и преспиване.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа: Цъ...заеби,студено е.Сега съм почнал да си правя новите шарански монтажи...сипал съм си ичкията,шопската е на ниво...винцето е по рехаво от миналогодишното ,но върши работа.А монтажите са чисто нови-2 стиропорчета и половина,пелета от хамбурски салам изрязана със зъмба на косъм..глей кви са камътни...къртят
Изображение
Весе, това чудо що си го докарасал да мяза на "атрибут" бре? Само женски шарани ли ше търсиш.... :lol:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
BEAR12
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BEAR12 »

Don4o_62 написа:
BEAR12 написа: До колкото знам ще сме на някъкав остров където имало хижа.
Има полуострови с хижи там,ама на острова хижа досега не съм чул,освен да ви водят към Дърец,браконерското селище :wink: дето трябва една по голяма бомба да му пуснат отгоре :lol:
Да ви кажа честно аз за първи път ще ходя на Студен Кладенец.Дори нямало и с кола да се ходи,а с влак.Поради причината че нямало път....Малко ми е странно ама ще видя къде е.Аверите ги навих защото аз ще съм с въдици,а те идват за пиенето.Относно риболова знам какво ще стане като направим пържолите и се почва и риболова така щи си и остане. :drinkers:
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

antivik написа: Весе, това чудо що си го докарасал да мяза на "атрибут" бре? Само женски шарани ли ше търсиш.... :lol:
Вик ,ще се търсят шарани-женски или...шарани-геьове....те уж поемали стръвта орално ,много по лесно от мъжките...хахахахаа
:fishing2:
Ще се ползват тези монтажи преди забраната април месец,тогава уж протеин търсели шаранюгите...
BEAR12 написа: Да ви кажа честно аз за първи път ще ходя на Студен Кладенец.Дори нямало и с кола да се ходи,а с влак.Поради причината че нямало път....Малко ми е странно ама ще видя къде е.Аверите ги навих защото аз ще съм с въдици,а те идват за пиенето.Относно риболова знам какво ще стане като направим пържолите и се почва и риболова така щи си и остане. :drinkers:
Хич не се мъчете с риболов че е дъжд като из ведро...а от утре сняг го дават,слагайте барбекюто и газ до ламарината
ИзображениеИзображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

ще ходят на хижата на Перперешкия ръкав,друго по линията няма но и риба няма,но има гледка за гледане от височкото,тъй че хич не се хаби с въдици,освен с някое перо на понтона да ти мине мерака след 10 мин. и да отиваш горе при групата за веселата част :drinkers:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Всички обичаме водата,но това вече е много. Язовира прелива и от 4-те шлюза. Долния е залял картинг пистата. Водното огледало е наравно с долния. Дано се спре ,че да не стане някоя беля. Нещо темата замря,всички ли топлите юрганите?
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Петър Недев написа:Всички обичаме водата,но това вече е много. Язовира прелива и от 4-те шлюза. Долния е залял картинг пистата. Водното огледало е наравно с долния. Дано се спре ,че да не стане някоя беля. Нещо темата замря,всички ли топлите юрганите?
В ТЕЯ ПОТОПИ ,трябва да съм луд да ида на риба.Ето това е снимка от днес от безопасно разстояние....
Изображение
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Весе,това е само за рафтинг.Басси,колко вода тече.Между другото, виден представител на фидер риболова се заселва за 2г в града.Знам,че с риболова е на Ти,но ще видим как носи на алкохол.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”