Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Кире,днеска ми замервали детето с моркови и зеле-било новобранец в новото училище 
Риболовци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

По мое време ни караха да ги ядем, сега какво е това разхищение на витамини?lusienn написа:Кире,днеска ми замервали детето с моркови и зеле-било новобранец в новото училище
Па барем да ги е събрал в една торба, знаЙш ли к'ва салатка моЕ да стане!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
tct
Съвсем изкукахте - кой нормален човек ще се радва на подобна гавра и то с детето му да го замерват с кавото и да било 
- G.Petkov

Чак сега загрях, че 17-ти септември е всъщност 15-ти
!
Не знам дали е от възрастта, или ...., но все ми се струва, че едно време 15 -ти беше правило, независимо дали е събота или неделя, или бъркам ?
И днес, като последен ден от мижавата ми отпуска, дето едвам си я извоювах - послужих на себе си от сърце - отидох за риба
!
С огред на атмосферните условия, както очаквах, бях съвсем сам, което много обичам, рибките дърпаха, пих бира в 07.00 часа сутринта
, абе останах много доволен от деня, риболова и от себе си
!
Вечерта изпръжих две чинии, остана около 2 кг - утре ще направя "бартер" за градински домати, а пък най-ми е кеф, че темата за "Прехода и служенето на себе си" ..........
Я направихме изключително популярна!!!
Дълго време беше някак си затворена в в обсега на няколко "опорни халфове" и още толкова "полу-защитници"
!
Ама сега на ден в нея влизат между 60 и 200 любопитни, като мен, читатели
!
Камък,
Да почерпиш, макар и виртуално,
Твоята тема излезе начело на "Разни" и като гледам няма да се спре, щото той прехода ......
никога не спира
!
Пък то, какво ни остава - да хапнем, да пийнем, да ....., и да пуснем по някоя лакърдия, че да се забавляваме. Иначе проблеми има много, ако речем да си ги споделяме - ще задминем "Прехода" още в първия месец
!
Камик,
По'черпи с една домашна "Ахтополска натурално-специална" - пък макар и през монитора
!
Не знам дали е от възрастта, или ...., но все ми се струва, че едно време 15 -ти беше правило, независимо дали е събота или неделя, или бъркам ?
И днес, като последен ден от мижавата ми отпуска, дето едвам си я извоювах - послужих на себе си от сърце - отидох за риба
С огред на атмосферните условия, както очаквах, бях съвсем сам, което много обичам, рибките дърпаха, пих бира в 07.00 часа сутринта
Вечерта изпръжих две чинии, остана около 2 кг - утре ще направя "бартер" за градински домати, а пък най-ми е кеф, че темата за "Прехода и служенето на себе си" ..........
Я направихме изключително популярна!!!
Дълго време беше някак си затворена в в обсега на няколко "опорни халфове" и още толкова "полу-защитници"
Ама сега на ден в нея влизат между 60 и 200 любопитни, като мен, читатели
Камък,
Да почерпиш, макар и виртуално,
Твоята тема излезе начело на "Разни" и като гледам няма да се спре, щото той прехода ......
никога не спира
Пък то, какво ни остава - да хапнем, да пийнем, да ....., и да пуснем по някоя лакърдия, че да се забавляваме. Иначе проблеми има много, ако речем да си ги споделяме - ще задминем "Прехода" още в първия месец
Камик,
По'черпи с една домашна "Ахтополска натурално-специална" - пък макар и през монитора
-
tct
Избраха днес първия учебен ден и заради празника - Вяра ,Надежда ,Любов и София.
Май само аз съм с 2 деца ученици-като гледам,никой друг не се е обозначил та така.А за морковите и зелето,било майтап традиция,та си знаеше как ще го посрещнат-не се корка,щото влиза зимата в залата и до 2 3 години го виждам-като Скалата 
Риболовци.
- GODzillata

E, аз пък днес изпратих на даскало трима - щерките и себе си.
17-и не е лош ден, традициите не са това, което бяха, аз даже бих започнал и на 27-ми.
@tct, акцентът на Люс по-скоро беше върху "новобранец в новото училище", а не върху доматите, зелето, развалените яйца и т.н.
17-и не е лош ден, традициите не са това, което бяха, аз даже бих започнал и на 27-ми.
@tct, акцентът на Люс по-скоро беше върху "новобранец в новото училище", а не върху доматите, зелето, развалените яйца и т.н.

Така де Кире така.Мани ама пък ми хареса че имат и басейн в даскалото,демек елитно.Ще учат и немски,английския го познайва горе доле.Френския до сега го учи,а циганския ще го учи в парка,като му се налага да си пази колелото за 2000лв. 
Риболовци.
-
tct
@tct
този знак можеше да го пропуснеш 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
INCUBUS
- кандидат преподавател

А навън в момента вали дъжд-интензивен,внезапен,общо взето чакан;по-рано днес,по обяд,когато търсех къде "на теферич"да си изпия второто отпускарско кафе за разсънване,никъде нямаше свободни места от родители и ученици,от ученици без родители и прочие подобни комбинации.Жалко за тази държава и този народ -толкова много потенциални полуграмотни,но с претенции за астрално просветление...Главна особеност на прехода,невключена в пътеводителя,навсякъде простотия,вкл.и в служенето на себе си- нито знаят какво да пият,нито,че трябва да замезват,а камо ли другите неща... 
- G.Petkov

Докторе,tct написа:Избраха днес първия учебен ден и заради празника - Вяра ,Надежда ,Любов и София.
Едва ли !!!
Най-вероятно така се е паднало по-удобно на даскалите. Все пак е понеделник, още два дни почивка
Ама като спомена за другия празник - има една София, млада и много хубава жена, та днес я поздравих, като не пропуснах да и напомня колко много ми лежи на сърцето
Та София, като всяка жена се зарадва, засмя се, но нищо не обеща
Празници .....
Минават и живота си продължава !
И на по-прозаични теми
Ицо, ака разбере дали са тръгнали гъбите по неговия регион - да сподели, моля !!!
- stonetales
- разбира нещата

Бат Гога - съвсем скоро ще почерпя по едно тежко питие - просто сега го стъкмявам:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata

Този знак се употребява за обръщение към даден потребител, ама ако нещо те дразни, ще почна да слагам по няколко даже.tct написа:@tct - този знак можеше да го пропуснеш...

-
tct
GODzillata написа:Този знак се употребява за обръщение към даден потребител, ама ако нещо те дразни, ще почна да слагам по няколко даже.tct написа:@tct - този знак можеше да го пропуснеш...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- GODzillata