Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Кърджалийски регион
Пускал съм Арда и Искър на бърза вода с туристически каяк ма в такава вода не влизвам с нищо и за нищо
, то не че неможш влезна, ма излизането е под много въпроси....

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Юруш към Ивито.Пускате ръбовете след водопада и събирате рибоци.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
някой риба, други дограма от къщите в страни 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- научил се да хвърля
Абе поне си изядохме пържолите и изпихме ракията...
- Vesko1
- сериозен играч
Един приятел вчера съобщи че е уловил на яз Ст Кладенец 4-метрова певеце тръба Ф80см от Водния цикъл..... 

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Тооо............не е много сигурно кой какво ще успее да изтегли, дъл нема а стане водата да замъкне и ръб и ръбар и всичко що е около и в нея....Антон Тонев написа:Юруш към Ивито.Пускате ръбовете след водопада и събирате рибоци.![]()
.......................................................

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Vesko1 написа:..глей кви са камътни...къртят
Чета ви, ама от дистанция

Обаче монтажа на Веско ме впечатли - много атрактивен, бре

- Vesko1
- сериозен играч
На Световното първенство Хърватия сигурно са ползвали тоя монтаж,затова са спечелили.Като им теглили шараните всички били женски или хомо...и няколко травестита имало...G.Petkov написа: Чета ви, ама от дистанция!
Обаче монтажа на Веско ме впечатли - много атрактивен, бре!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
здравейте колеги.ако може да ми дадете някаква информация за залива до село седловина по кое време на годината се ходи там.никога не съм ходил там и всякаква информация ще ми е от полза.каква риба се лови.достъпът с кола лесен ли е и други.мерси предварително
- Антон Тонев
- сериозен играч
Зависи къде искаш да отидеш.Ако е за Траса,дотам е асфалт.За да идеш обаче по навътре,трябва да се разбереш с човека на бариерата след моста.Ако ще е за местото което е под жп линията, сега там е много кално.Всъщност сега на траса е по актуално.В момента вървят перки и дребна каракуда.Иначе лятото можеш всякаква риба да извадиш оттам.smalll написа:здравейте колеги.ако може да ми дадете някаква информация за залива до село седловина по кое време на годината се ходи там.никога не съм ходил там и всякаква информация ще ми е от полза.каква риба се лови.достъпът с кола лесен ли е и други.мерси предварително
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Благодаря много колега.По принцип се интересувах за залива където минава жп линията.Може ли да ми обясниш къде се намира Траса ако не те затруднява?Антон Тонев написа:Зависи къде искаш да отидеш.Ако е за Траса,дотам е асфалт.За да идеш обаче по навътре,трябва да се разбереш с човека на бариерата след моста.Ако ще е за местото което е под жп линията, сега там е много кално.Всъщност сега на траса е по актуално.В момента вървят перки и дребна каракуда.Иначе лятото можеш всякаква риба да извадиш оттам.smalll написа:здравейте колеги.ако може да ми дадете някаква информация за залива до село седловина по кое време на годината се ходи там.никога не съм ходил там и всякаква информация ще ми е от полза.каква риба се лови.достъпът с кола лесен ли е и други.мерси предварително
- Антон Тонев
- сериозен играч
От Хасково тръгваш по стария път към Кърджали/през Мост/.Последното село преди Кърджали е Седловина.Точно преди селото има автобусна спирка.Веднага след спирката завиваш на ляво, и пак наляво.Пускаш се по стръмно надолнище.Ще видиш един мост.От моста надясно е Траса.smalll написа:Благодаря много колега.По принцип се интересувах за залива където минава жп линията.Може ли да ми обясниш къде се намира Траса ако не те затруднява?Антон Тонев написа:Зависи къде искаш да отидеш.Ако е за Траса,дотам е асфалт.За да идеш обаче по навътре,трябва да се разбереш с човека на бариерата след моста.Ако ще е за местото което е под жп линията, сега там е много кално.Всъщност сега на траса е по актуално.В момента вървят перки и дребна каракуда.Иначе лятото можеш всякаква риба да извадиш оттам.smalll написа:здравейте колеги.ако може да ми дадете някаква информация за залива до село седловина по кое време на годината се ходи там.никога не съм ходил там и всякаква информация ще ми е от полза.каква риба се лови.достъпът с кола лесен ли е и други.мерси предварително
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Благодаря много колега.Иначе съм от хасково и смятам през почивните дни да посетя язовира.

- antivik
- кандидат преподавател
Говорите за едно и също бре, то туй с ЖП моста си е баш Трасовския залив, надолу след бариерата се отива към/
ка се викаше селото, Желязна врата ли беше, Желязна порта ли..../, нагоре към града па се задълбава към бентонита и ОЦЗ-то/ма там голяма мръсотия
/, а до по свестните/чистите/ места не се стига с кола
.

Алоо къде сте бе колеги , няма ли да се похвалите с нови придобивки
За да не съм валат

За да не съм валат

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.